Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gini99

18 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tirol-Milch-Mutter Berglandmilch összefogva a Greenpeace-el, visszaállította a régen volt jó hagyományt, és üvegben árusítja tejtermékeit. (fotó: tt.com) Az osztrák cég nem sajnálta a pénzt új beruházására, mert mindennél fontosabbnak ítélte meg a környezetvédelmet. 8 millió eurót fektetett…..
Itt az álommeló barátom! Az egyik legismertebb csokoládé forgalmazó cég most kóstolókat keres! A Mondelez International  hirdette meg az állást, akinek nevéhez olyan édességek köthetőek, mint például  az Oreo, a Cadbury, vagy a Milka. A cég most négy csokoládétesztelőt keres az Egyesült…..
Lady Gaga elhozta az Oscar szobrocskát - meglévő Grammy-díjai mellé - idén, a Csillag születik című filmben nyújtott alakításáért. A kínaiak nem örültek ennek annyira, hiába volt évekig országuk első számú kedvence az énekesnő. (fotó: tibetanjournal.com) Lady Gaga az egyik legnépszerűbb nyugati…..
A Magyar Madártani Egyesület szóvivője, Orbán Zoltán drámai bejelentést tett szerdán az M1 csatornán. Véleménye szerint, ha nem történik jelentős változás, 2020-ra eltűnhetnek hasznos kis madaraink, a fecskék Magyarországról. Számuk oly drasztikusan csökkent az utóbbi években, hogy ez a lehetőség…..
Orosvári Zsolt - egy magánszemély - még januárban adta át az általa szervezett akció során adományként gyűjtött 20-20 ágyat, amit a budapesti Heim Pál Gyermekkórház és a Debreceni Gyermekklinika kapott meg. Tette mindezt azért, hogy a gyermekeik mellett éjszakázó szülőknek ne a földön kelljen…..
25 éve kezdte a semmiből gondosan felépíteni birodalmát a neves divattervező, és jól tudjuk mekkora karriert futott be mára. Sokunk kedvec stílusát alkotta meg úgy, hogy folyamatosan kész a megújulásra. Hosszú ideig csak Magyarországot képzelte el végleges otthonaként, küzdött is ezért magával éppen…..
Ma étteremben voltunk a lányunkkal. Míg várakoztunk az innivalóra, a szomszéd asztalra tévedt a tekintetem. Négyen ültek körülötte, egy kismama a párjával, egyikük édesanyja és egy 40 körüli nő, vélhetőleg ő is rokon. Nagyon megrázó kép volt, ugyanis mindannyian a mobiljuk képernyőjét görgették.…..
Dumitru Constantin Dulcan neurológus (80), 1981-ben írta meg az Inteligenta materiei (szabad fordításban Az anyag intelligenciája) című könyvét, amellyel már akkor jelentősen felkavarta a román tudományos élet állóvizét. Dulcan professzor már akkor előre látta, hogy milyen hatással lesz az…..
Ha valakinek még kétségei lennék, hogy Majka tehetséges, tessék, állítsa csutkára a hangszóróját és hallgassa meg tőle a Magna Cum Laude ikonikus dalát. Azt hiszem nem tévedek, hogyha azt mondom, a Pálinkadal minden buliban lemegy. Mező Misi nótáját azonnal imádattal fogadtuk, ahogy azt először…..
Ami az egyik embernek szemét, a másiknak kincs. Tökéletes iskolapéldája ennek az ankarai (Törökország) köztisztasági dolgozók kezdeményezése. Hónapokat töltöttek azzal, hogy összegyűjtötték a város szemetéből a kidobott könyveket. Ezután a város önkormányzatához folyamodtak, hogy kérjenek a több…..
Egyiptom az egyik legősibb civilizáció a Földön, történelme több mint 5000 évet ölel fel. Ekkora időintervallumot több ezer nyomtatott oldalon lehetne csak feldolgozni, amire felelősen senki nem vállalkozhat. A Nílus völgyében megbújó titokzatos birodalom hatalmát a perzsák, később a rómaik…..
A sorozat, ami soha nem megy ki a divatból, nem évülnek el bölcsességei és újra tudunk röhögni a poénjain. Ez bizony a Szex és New York, aminek már utolsó évada is 15 éves. Döbbenet, hogy mégis időszerű tudott maradni. Az a sok bölcsesség a pasikról, a divatról, és a nagy betűs életről, még mindig…..
Az én vallásom jó ideje az "állandó változás". Figyelek, olvasok, analizálok, és ami kell egy bizonyos tanításból, azt magamévá teszem. Nem köteleződöm el sehová, mert az a fele, életem első harminc évében bőven meg volt.  (Az okokról bővebben ITT írtam két részben!) (fotó:…..
Azt mondom We are the World, és te már sorolod is a neveket: Michael Jackson, Lionel Richie, Stevie Wonder, Paul Simon, Kenny Rogers, James Ingram, Tina Turner, Billy Joel, Diana Ross, Dionne Warwick, Willie Nelson, Al Jarreau, Bruce Springsteen, Kenny Loggins, Steve Perry, Daryl Hall, MJ again ❤,…..
5 év után idén is befagyott a Niagara, a mínusz 20 fokos dermesztő fagy, már halálos áldozatokat is szedett. Az amerikai-kanadai határvidéken több mint 74 millió ember életét keserítik meg a hóviharok és ónos esőzések.  Fotó: iStock Felfagyott, jeges utak, áramkimaradások és a gázszolgáltatás…..
Sok sztár szólalt meg Andy Vajna halála után, hogy kifejezze részvétét. Többen szívesen meséltek mellé egy rövidke történetet is, hogy érzékeltessék, milyen embernek ismerték meg Andy Vajna-t. Többek között Kárász Róbert is, aki a Fogadj örökbe egy macit! Alapítványt megálmodta. (Az alapítvány…..
A 27 éves Dylan Lenox (balról) megosztott minap egy fotót Facebook oldalán, ami aztán vírusszerűen kezdett terjedni. Ahogy az már lenni szokott, ha valami szívmelengetőt olvas az ember, azt szívesen osztja meg. Az ő történetük is ilyen. „Nem vagyunk azonos nemű pár, de megosztozunk egy kislány…..
Keanu Reeves-re sokszor rácsodálkoztunk már. Az egzotikus gyökerekkel rendelkező hollywoodi sztár egyszerű haversrác tudott maradni. Olyan fazon, aki lehemperedik a hajléktalan mellé az utcán, miközben neki is odanyújt egy csomag kaját. Beszélget vele egy jót, majd tovább áll. Talán még…..
Ha Norvégiába szándékozol költözni, életbevágó fontosságú a norvég nyelv tanulása. Nem csak azért, hogy ne tudjanak eladni, hanem azért is, mert bizony a legtöbb állást csak úgy lehet betölteni, ha legalább minimális szinten tudsz norvégul is. Ha pedig a köz szolgálatában dolgozol, ez egyenesen…..
Gini99 2017.11.30 02:49:59
Szia, nagyon örülök, hogy rátaláltam a blogodra! Nagyon hasznos, mert szeretnénk tavasszal kiköltözni Bergen mellé, Os-ba. Voltunk kint négyszer es jövő pénteken kirepülök újra, a testvéremék 2 éve költöztek oda. Amiért még írok, kb a huszadik nyelvórámon vagyok túl, és imádom. www.effy.hu - velük és skypeon. A tanárom fantasztikusan jól adja át amit kell. Heti 2×1,5 órát tolunk, sok hazit ad és szélsebesen haladunk! Ingyen megküldte a På vei könyvet, mf-et és a teljes hanganyagot! Olyan ez, mint a legprofibb személyi edzővel alakulni.
Szívből ajánlom a sulit, azon belül a norvégtanáromat, Szakács Bálintot
Az utóbbi hetek egyik legjobb reklámakciójába futottam bele ma reggel munkába menet a Nádor utcában. Azonnal felfigyeltem a szokatlanul üres parkolókra, furcsa látványt nyújtottak így reggel. Aztán közelebb érve feltűnt, hogy valójában nem üresek, csak éppen autók helyett…..
Óriásira nőttek, mégis azt gondolják, hipp-hopp felugorhatnak gazdájuk ölébe. Hiszen még nem is olyan rég ott szundikáltak. Nagyon szeretjük ezeket a képeket, hiszen az összesből árad a szeretet, és nem mellesleg mókásak is. Nektek melyik a…..
Élet, egy zárt szektában Amikor az emberek kérdezik mi a foglalkozásom, mindig gondolkodóba esek.Mert tényleg, mi is az?Tanult szakmám fotóriporter, vajmi kevés időt töltöttem el benne.Másik szakmám a titkárságvezető, ebben sem sokkal többet.Ráadásul ha górcső alá veszem,…..
Jehova Tanúi jól ismertek arról, hogy kíméletlenül bánnak azokkal, akik úgy döntöttek, hogy elhagyják a szervezetüket, de sokak szerint ezzel az előadással most túl messzire mentek. Jehova Tanúi - Támadások kereszttüzében Jehova Tanúi Silkeborgban és Herlufmagléban…..
8ker Van itt egy ember.. 2013.06.17 13:06:06
  Leé Józsefnek hívják, alig egy esztendeje ismerem.  A költészet és a számkivetettség hozott minket össze, úgy látszik ez a két dolog, kéz a kézben jár.. Olvastam a verseit és mélyen megérintettek azok a csipke-finom képek, a szavak ritmusa, a játékosság,…..