Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paul Summers

0 bejegyzést írt és 241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márki-Zay Péter legutóbbi, december 20-i pervesztése utáni Facebook-ra kitett posztja egy dolgot mindenképpen bizonyít. Hódmezővásárhely polgármestere messzire rugaszkodott a valóság talajáról. Nem döbben rá, hogy már nem csupán a kormánypárti, hanem a vele eddig nem kifejezetten ellenséges média is…..
Paul Summers 2019.12.23 08:47:37
Paul Summers 2019.12.23 10:14:16
@BOAR: Orbán csak az útszéli anyádat hívná be, hogy ne fázzon meg.
Hogy a magyar kormányfő nem az igazmondás bajnoka, azt maga hozta a köz tudomására: „Ne azt figyeljék, mit mondok, hanem, hogy mit csinálok!” Nos, Orbán Viktor ezúttal alighanem mégis a valóságot árulta el, amikor elmondta: a múlt héten arról tárgyalt az Európai Néppárt vezetőivel Brüsszelben,…..
Paul Summers 2018.05.11 05:00:22
 A kettészakadt társadalom jómódúbb felének tudatában megszületett a Soros-ügynök és idegen kultúrájú betelepülő legfrisebb ellenpéldánya: a vidéki szegény-magyarországi félanalfabéta, agymosott fasiszta falusi, aki nem tiszteli a kultúránkat, képtelen domesztikálódni liberális demokrácia…..
Személyesen nem ismerem Czeglédy Csabát. De látom mi történik körülötte, és abban nagyon együtt tudok vele lenni. Éjszaka jönnek érte, még egy napot sem tölthet szabadon, máris viszik vissza a cellájába. Sötétben ragadják el a családjától, akiket már több mint nyolc hónapja nem ölelt magához. Mert…..
Arról már írtam, hogy másfél évig dolgoztam a Közigazgatási- és Igazságügyi Minisztériumban 2011 végéig, és ebből a másfélből volt egy nagyjából fél éves időszak, amikor rendesen be is voltam jelentve (méghozzá oda, ahol ténylegesen dolgoztam - ezekről a könyvemben részletesen írtam, most nem térnék…..
Befogadtunk 1300 menekültet, de mégsem akarunk kvótát. Utáljuk a menekülteket segítő civileket, de mi is segítjük a menekülteket. Ja, és SOROS!..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt cím! Sz. A. vagyok. 9 éve dolgozom egy dinamikusan fejlődő nagyvállalatnál. Történetem úgy nagyjából 2 éve kezdődött ami egy kicsit bizarr,morbid és furcsa másoknak talán vicces is,azt…..
Nem kell ahhoz szilveszternek lennie, hogy az ember vicces (vagy inkább szomorú?) híreket olvasson. Nem is győztük őket összeszedni, pedig ezek csak az utóbbi egy hét hírei. ..
 A kontinens megosztását erősíthetik, ha nem kapnak észbe. Kert Attila, az Euronews televíziós csatorna magyarországi részlegének főszerkesztője igazolta, amit egy ideje sejtek: az Európai Unió tévéjénél egyre nagyobb befolyást szereznek a külön utasság hívei. A Klubrádió december 29-ei,…..
Kovács Zoltán ismét tanúbizonyságát adta: a kormánypropaganda minden kliséjét fejből fújja. Ez ugyan elvárható egy kormányszóvivőtől, de Kovács karácsonyi interjújában tovább is ment: elismerte, hogy képtelenek kulturáltan politizálni...
Ha 2017 végén számvetést szeretnénk tartani az ország és a közélet állapotát illetően, az „új elit” fogalmával érdemes kezdenünk. Sokan vannak, akik a Fidesz szemére vetik politikai-elvi fordulatait, de fontos látnunk, hogy van egy olyan vezéreszme, amelyhez a mai kormánypárt alapításától fogva hű…..
  Szöveges leirat: "Alapvetően az az érzésem, hogy a f****** hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM felment 0%ról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy fő…..
Paul Summers 2017.12.10 16:02:24
Emmanuel Macron már az elnökválasztási kampányban is az Európa-párti vonalat képviselte, szembeállítva magát Marine Le Pennel és a Nemzeti Fronttal. Megválasztása, és a szeptemberi, Sorbonne-on tartott beszéde után joggal gondolhattuk, hogy Franciaország élére egy Európáért és a közös piacért…..
Ami előrevetítheti, hogy főnökük is távozik, és új pályára kerül...
Vona Gábor olyat mondott, amire még nem volt példa: hitelesítette Gyurcsány sztoriját Orbán titkos bankszámlájáról. A zsidónegyed közepén, a Spinózában. Mik vannak? ..
Hirtelen megvilágosodott a BKK vezetése és a maguk sajátos módján igyekeztek bocsánatot kérni mindazért az arrogáns, pökhendi magatartásért, amit az e-jegy kapcsán műveltek. Épp, mint az állampárt - épp oly hitelesen...
Néhány napra ismét az illiberalizmus fővárosa lett Tusnádfürdő, hiszen innen indította kontinentális rakétáit a magyar kormánypárt színe-java azokra a politikusokra, üzletemberekre, pártokra, akik még mindig ellenállnak Orbán törekvéseinek. A Bálványosi Szabadegyetemen a szokásosnál is nyíltabban…..
Az amerikai járványügyi hivatal (CDC) friss jelentése azt elemzi, hogy melyik országban szabad és melyik országban nem ajánlott inni a csapvízből. Ahogy az alábbi térképen látszik, Magyarországot a nem biztonságos ivóvíz kategóriába sorolják.  Ezzel mi személy szerint…..
Paul Summers 2017.07.19 21:24:03
A hadoválás és a handabanda teljes arzenálját felvonultatta a magyar kormány a CEU elleni hadjáratában - de végül kénytelen volt meghátrálni. Fideszeshez méltóan, Szijjártó Péter igyekszik győzelemként kommunikálni a vereséget - de az attól még vereség...
Paul Summers 2017.07.15 15:28:45
Magyarországon jelentős az eltérés a nők és a férfiak fizetése között. Némi javulás megfigyelhető volt a 2005-től 2014-ig tartó időszak alatt, 19-ről 17 százalékra csökkent az eltérés az azonos pozícióban dolgozók között. Ezzel egyébként jobban állunk, mint az OECD…..
A szakmaiságot és a következetességet teljes mértékben nélkülöző, a Fidesz által uralt kommunikáció a menekültekkel kapcsolatban eddig nem szült mást, csak feszültséget és frusztrációt – amelyet aztán remekül fel tudtak használni politikai erejük növeléséhez. Mint…..
Hivatalosan október elején adott számot az országgyűlésben a kormány arról, hogy a Nyugdíjreform és Államadósság-csökkentési Alap hogyan gazdálkodott a rá bízott 3000 milliárd forinttal, és mire használták fel a magánnyugdíjpénztárakból átáramlott vagyont.  Nagyon…..
Négy éves lett a Demokratikus Koalíció, azaz Gyurcsány Ferenc kísérlete egy olyan párt létrehozására, amelyik nem a demagóg ígéretlicittel, hanem valami polgári-nyugatos társadalom elképzelésével igyekszik megdobogtatni az emberek szívét. A születésnapon a pártelnök…..
Paul Summers 2015.10.23 22:33:05