Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Méz és Olíva

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lepcsánkparty Ha már márna... 2013.08.05 00:05:00
A hétvégi ebéd elkészítése úgy kezdődött, hogy elmentem kedvenc halas helyeimre valami friss tengeri halat beszerezni. De ezúttal nem találtam királydurbincsot, sem tengeri süllőt, a pisztrángkínálattal sem voltam megelégedve, lazacot meg most ettünk nemrég... Akkor mi legyen…..
Egyhetes szabadságom második napján nagy vállalást tettem: saját ivadékom mellé keresztfiamat és unokaöcsémet is befogadtam, mentesítve aznapra a nagyanyjukat. Mivel a 11, 10 és 8 éves férfikezdemények állandóan unatkoznak, ezalól csak a tévé és számítógép előtt töltött órák jelentenek kivételt, úgy…..
Múlthét pénteken egy rendezvényre voltam hivatalos. A The Changeroom tervezői élmény-bolt megnyitójára. Na persze én a divathoz hozzá sem tudok szagolni, az én feladatom néhány partyfalat elkészítése volt, hogy a remek Absolut vodkás italok bekapkodása után egyenesen tudjon…..
Méz és Olíva 2013.05.17 13:37:31
Ez a legegyszerűbb kovászos kenyér recept. Az alap, amelyet később saját ízlésed szerint alakíthatsz. (thekitchn.com) 120 gramm kovász 300 gramm liszt (ugyanaz amiből a kovászt készítetted) 200 gramm víz 7 gramm só 1 evőkanál olívaolaj A kovászt keverd össze a…..