Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zina1

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Csúfos kudarcba fulladt a C. Ronaldo-ellenes sztrájk”, írja címlapján az Index. A hírportál újságíróját láthatóan megelégedéssel tölti el, hogy a munkavállalók érdekeiért vívott harc hamvában született. Pedig a Fiat autógyár dolgozóinak felháborodása könnyen átérezhető még Magyarországról is, vagy…..
Zina1 2018.07.18 20:12:13
@maxval balcán bircaman: az élet nem arról szól, hogy ha egy újság nem tetszik, akkor megszüntetjük. Nem kötelező olvasni. A tévében sem adnak mindig olyan mősorokat, amik minden izlést kielégitenek. De nem az a megoldás, hogy a hatalmon lévők félve a véleményektől , kritikáktól megsemmisitenek lapokat és csatornákat lehetetlenitenek el.
A Pax Hungarica Mozgalomról (lánykori nevén:Vér és Becsület) már régebben is hallottam de sosem néztem utána - van épp elég gyűlőletcsoport így is. Ám amikor a Szálasi megemlékezése elleni demonstrációra kimentem dokumentálni, eldöntöttem hogy megnézem ,kik ezek a…..
Tegnap nem túl barátságos véleményt formáltam meg a Pax Hungarica elnevezésű formációval szemben, miután az atv.hu beszámolója szerint megfenyegettek egy pécsi újságírót azzal, hogy „tisztelettel beszéljen a Führerről, mert különben összetalálkozik a bakancsosokkal”. Ez…..