Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azazella666

9 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehetne boncolgatni a kérdést.Mindenki más és más okból de egyben megegyezik mindenki.Önszántából nem kényszerre nem belenevelés és egyéb eszközök miatt. Én momentán azt hiszem azért mert nem is voltam vallásos csak úgy jött magától az egész.Egy délután valami oknál fogva eszembe jutott sátán.…..
Kedves Olvasók! Ezt a bejegyzést és a többit abból a célból hoztam létre, hogy megismertessem az ide látogatókat a Spirituális Sátánizmussal, és az igazi spiritualitással. FIGYELEM! Akit olyasmi érdekel, mint “szűzlányok feldarabolása éjfélkor a temetőben”, és hasonló…..
Azazella666 2018.06.01 11:51:00
@Tibike69: de igen csak nem nagyon írkálok
Azazella666 2018.06.01 11:54:30
@Ihletett: Én azért köteleztem el magam mert nagyon kötődtem Sátánhoz és hiszed vagy sem nem neveltek belém egy vallást sem. Egyszerűen úgy éreztem itt a helyem ők a családom. A nézeteink fejlődés összetartás és még sorolhatnám!Írj e-mailt ha gondolod és beszélünk! Köszönettel: Azazella Ninlil
Bizonyára Önök is olvastak, hallottak már a „vén banyáról”, aki általában gonoszként jelenik meg a mesékben, filmekben. Ha hiszik, ha nem, vannak emberek, akik találkoztak is a Vén Banyával, aki vicsorog, meredten bámul, húzgálja a hajakat, fojtogat, és egyéb módon ijesztgeti áldozatait.  Mi is az…..
Azazella666 2015.04.10 11:48:26
@Csiribusz: Igazad van odáig hogy vonza a negatív energia, de miért midig a "démon" szó kerül rögtön a szavatok járásába ha valami rossz és negatív?Ennyivel lehetnének az angyali entitások is nem de?És ha már itt tartunk hogy érted azt:egy percig sem mondanám, hogy a démonok soha nem tettek semmi rosszat.Talán bántott valami/valaki?Írd meg ha gondolod.Kiváncsi lennék rá, hogy vajon mit ártott neked egy démon.Sátánról nem esett szó de azért írtam mert ő hozzá tartoznak a démonok. @Equu1N0X:Látom te nagyon bemagoltad a "bibliát" amiből leveszem hogy jófiúként templomba jársz minden hétvégén. :) Van némi hiba az állításodba.Sátán/Lucifer soha nem ártott senkinek a mai napig tanít minket vagy is aki az övéihez tartozik.Visszatérve az eredeti problémádra tanácsolhatok neked valamit ami beválhat ha nyitott vagy rá és van szabadidőd. Ezek a lények a félelemből és más gyengeségből táplálkoznak. Ha tudsz időt szánni rá hathajógáz minden nap egy fél órát és próbálj meg nem törődni velük ha megjelennek.Egy idő után feladják és elhagyák a megszokot rutint mert rájönnek nem mennek veled semmire.a jóga azért fontos(még ha nem is hiszel abban amit monst írni fogok akkor iis egy próbát megér egy hónapot kérek) mert erősíti az aurádat ha az aura erős fehér arany fényből "áll" ez taszítja sőt pusztítja őket.NEM SZERETIK.Nem mondom hogy csináld amíg élsz de próbáld meg nekem nap mint nap ilyen ények tesznek keresztbe még kis szürkéket is láttam de nem izgattam magam és békét hagytak nekem(bár valószínű hogy csak az örzőmnek köszönhetem mind ezt és Sátánnak.Ettől még nem leszel sátánista de hatni fog.csak tedd amit tanácsoltam. nincs mit!! :D
Azazella666 2015.04.10 19:49:10
@Csiribusz: Nem vagyok én sértődékeny ezért nem sértődtem meg.Egyébként imádom ezt a blogot mert van egy jelegzetes kisugárzása.Gratulálok a bloghoz mert nagyon jó!!! :)
Azazella666 2015.04.10 19:50:49
@Equu1N0X: Azt beszéltük az egyik fivéremmel hogy egy lidérc lehet aki ezt csinálja veled.Ők tudnak alakot váltani.Minden jót!!!! :D
Ezek az adatok a Joy of Satan és a Spirits of Eridu oldaláról vannak!Azért mondom el, mert szeretném, ha mindenki tudná, hogy ezek az információk/adatok NEM hamisak!Sajnos van néhény ember, aki nem tudta megnyitni a fájlok menüpontba a "Démonlexikon" linket.Íme az ottani…..
Június 14.-én pénteken elköteleztem magam Sátán atyánk mellett.Ez volt életem legjobb döntése, mivel megváltozott az életem.Jó irányba haladok és szerintem jól tanulok, ha akarok és ha odafigyelek a részletekre.Az elkötelezés elött sokat meditáltam és jógáztam.Minden nap és…..
Ha valaki megemlíti a SÁTÁN szót,rögtön valami rosszra gondolnak az emberek. A keresztények olyan sok hamis mocskot hordtak össze róla, hogy mindenki retteg tőle. Eredetileg ő az igazi isten, aki megteremtette az embereket.Ő ÉRTÜNK VAN A DÉMONOKKAL ÉS NEM ELLENÜNK!!!! Sátán…..
Már tegnap eszembe jutott, hogy megírom ezt a bejegyzést, mivel rohadtul kiakadtam és jót röhögtem utólag a történteken.Így visszagondolva elég vicces a dolog. Tegnap délben még javába sütöttem a kaját mikor megszólalt a csengő.A gyerek nem vette észre, de az apja velem együtt…..
Az ELEMEK négyféle temperamentum, vérmérséklet szerint csoportosíthatók: Gyors és erős: KOLERIKUS Tűz Lassú és erős: MELANKOLIKUS Föld Gyors és gyenge: SZANGVINIKUS LevegőGyengéd és lassú: FLEGMATIKUS Víz   ELEMEK: TŰZ (kolerikus) Jegyek: kos, oroszlán, nyilas A lélekben…..
  „ Most halld a minden négyrét hajtott Gyökereit: Az élettel telítő Hérát, Hádészt, a fénylő Zeuszt, És Nesztiszt, ki megtölti a halandó forrásokat könnyeivel. ”   A négy elem már az emberiség történelmének kezdetétől spirituális…..
A csakrák energiaközpontok, melyek által az ember képes begyűjteni a számára szükséges kozmikus energiákat. A hét fő csakra a test középvonalában helyezkedik el, ezekről lesz szó a következőkben. 1 csakra: A gyökércsakra színe vörös Eleme: a föld Szervei: minden, ami…..