Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanyoka (törölt)

0 bejegyzést írt és 279 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gaudi Nagy Tamás igazi emblematikus figurája lett a Jobbiknak. Ő képviseli a "miért ne szavazz ránk" vonalat a pártban, remélem a frakció és a szimpatizánsok maradéktalanul elégedettek. Tegnap a Corvinuson az ellenzéki politikusok létező összes hibáját elkövette, a…..
Az van, drága Feleim, hogy ha így haladunk nem választásokat kell kiírni 2014-ben, hanem a Ki legyen Orbán Viktor új legjobb barátja versenyt. Ezek a mi ellenzéki pártjaink nem leváltani akarják Orbánt, hanem haverkodnának vele. A szocik a köztársaságért Suchmann szerint, a…..
sanyoka (törölt) 2012.08.13 17:33:20
@Gábriel angyal:
Neked csak a zsidókra áll fel, hogy mindenről az jut eszedbe?
sanyoka (törölt) 2012.08.13 18:45:03
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Figyelj te büdös ribanc! Kijafaszom kiváncsi arra, hogy kinek mi a származása vagy vallása? Persze rajtad és Gábriellen kívűl. Egy a lényeg: letett valami jót az asztalra vagy csak odaszart ahogyan ti is csináljátok?
sanyoka (törölt) 2012.08.13 19:38:28
@a szív fészkei:
Már tényleg tele a hócipőm, hogy minden magyarországi blogban megjelennek olyan tetvek akiknek feltétlenül hozzá kell tenni a származását, vallását akiről épp beszélnek. Persze csak akkor ha zsidó vagy cigány. Komolyan már csak hébe-hóba tévedek magyar blogokra mert azokon mást sem lehet olvasni. :(
Kedves Szeretteim! Én, a Magyar Haza első Fülkeforradalmárja szabad akaratomból, tiszta tudattal és feltöltött akkumulátorokkal kinyilvánítom a következőket: 1: Isten, Haza, Család! Vagyis ha meghal az Isten, jelen esetben én, akkor ne essen kétségbe a haza, hogy mi lesz a…..
Aszongya nekünk az újság hétfőn: "Az LMP, a 4K!, a Szolidaritás, az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért (EMS) és további szervezetek képezhetik a magyar politika új pólusát, amely demokratikus, rendszerkritikus és európai értékek köré szerveződve elnyerheti 2014-ben a…..
sanyoka (törölt) 2012.08.09 06:29:28
@AKIsTUDATLAN:
Sajnos veled kell egyetértenem és persze Fabiusszal is :(
2010-ben megremegett a kezem amikor azt a bizonyos X-t behúztam a nevük mellé mert azoknak a bizonyos céduláknak éjjeli beesése az irodájukba bizony elbizonytalanított. Úgy látom lehet, hogy igazam volt. Kár, hogy nem tud felállni egy alakulat amelyik hitelesen tudná képviselni a mein Führer ellenzékét.
Jó dolog lehet ma kormányoligarchának és Orbán Viktor barátjának lenni egyszerre. Igaz, hogy az ország a hűbérbirtok intézőjének néz polgármester helyett, de ki nem szarja le, ha közben dől a pályázati pénz, Simicska koma csurrant ezt azt a Közgépes érdi…..
Varánusz Hofiország összefogása 2012.08.07 05:42:02
Lassan olyan érzésem van, mintha a szép emlékű Hofi Géza által megálmodott falugyűlés lenne az egész ország. Tudod - ha nem, katt ide - benne vagyunk a slamasztikában, oszt akinek tipptye van az hordja szorgos halomba! - mondják a pártok, mikor a kormányváltásról esik szó. De az…..
Micsoda átalakulás: Szegedi Csanád elvesztette magában a jobbikost, de megtalálta a zsidót. Isteni szerencse, hogy az Európa Parlamenti képviselő fixen megvan, rettenetes pofára esés lenne ennyi szenvedés után elveszteni a nettó 6200 eurós fizetéses, egy középpárt kádereit…..
sanyoka (törölt) 2012.08.06 18:31:00
Indulj az útra és vissza se nézz! Múltad a fájó, bús ezer év. Rád ragyog végre az euró fénye, Meséld el büszkén mit vittél végbe! Brüsszeli pénzről szóljon az ének, Felszabadulva zengje a nép. Érctorkok harsogva zúgják a szélnek Uniós pénzen élni be…..
sanyoka (törölt) 2012.08.03 12:51:35
@a szív fészkei:
Sohasem felejtem el amikor egyszer jöttem haza és a Ben Gurionon a pajeszosokat darabokra szedték (olyan tubus nyomogatósan) én pedig simán jöttem át a 82 kg-s csomagommal a zöldfolyosón. :DD
Később mesélte egy biztonságis ismerősöm, hogy ők sem szeretik az ultrákat. Ja és nem a mosóporra gondolt :D
sanyoka (törölt) 2012.08.03 12:54:01
Általános nézet, hogy az Orbánnal szemben álló ellenzék harmatgyenge. Nincs ezen mit szépíteni, tényleg az. De a gyengeség mértékével akkor szembesülsz igazán, mikor egyik másik beül a tévébe, és elkezdi mondani mi minden fordul meg az ő kis buksijában. Te meg csak nézed…..
Mikor a magyar politikatörténet Al Capónéja berúgta a magánnyugdíjpénztárak trezorjainak ajtaját, és követelni kezdte a felhalmozott lóvét még azt mondta: ide a pénzt pubik, kaptok helyette virtuális tallért játszani. Majd. Eccer. Ha jók lesztek.  De alig dübörgött ki az…..
sanyoka (törölt) 2012.07.31 20:37:00
@a szív fészkei:
" hogy IŰzraelben, pont mert melpot az is, keverednek rendesen, csodaszép csajok és pasik is rohangálnak nagy számban..."
Tanúsíthatom, hogy az izraeli csajok nagyon, nagyon szépek. nnyamnyam....
Sajnos nekem már csak csorog a nyálam ha rájuk nézek :(((((((
sanyoka (törölt) 2012.07.31 21:14:21
magyarinfo.blog.hu/2012/07/31/bemutatkozik_a_jobbik_ifjusagi_tagozata
Szóval... ameddig a dzsobbik ilyen posztokat tesz közzé addig mesélhet sarkAngyal barátunk és bárki más, hogy ez nem egy vérnáci párt! Mondhatnak bármilyen szépet és akár igazságokat is azért csak tetvek gyülekezete.
Kié lesz a magyar föld? Ez a téma tartja lázban a vidéket nem minden alap nélkül. Az NFA pályázatok tanulságait levonva, Ángyán jelentéseit átolvasva számukra is került: félni nem a szélsőjobboldali mitológiában megénekelt kétpólusú támadástól kell, amiben Kohn Simon…..
sanyoka (törölt) 2012.07.30 15:54:07
hvg.hu/gazdasag/20120730_nyugdijreform_nem_lesz
Kiflicsücsök hercegnő jól megvédte a MANYUP pénzeket. :(
sanyoka (törölt) 2012.07.30 18:14:46
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Na ezért van igaza a Kedves Vezetőnek, félázsiai birkák vagyunk. Ő ezt ismerte fel és használja ki maximálisan. Nem is értem ezt a nagy felháborodást. Most az egyszer az igazat mondta. Kertész Ákost hasonló kijelentésért szétszaggatták és elüldözték ettől a tetűtől pedig simán mindenféle kukaborogatás és városégetés nélkül eltűrik. :(
sanyoka (törölt) 2012.07.30 18:19:28
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
egy csoki ellopásáért 1 év börtön. 100 ezer Ft adó be nem fizetésért 3 év börtön és teljes vagyonelkobzás. 60 millióért 6 év fegyház (Cusi) 3000 milliárdért kitüntetés!
Mekkora bálvány, előtte az állvány, fogja a mikrofonját. Gajdol a drága, az alsónadrágja összecsokizva rég. Nagyon léha, valami lé ha néha lecsúszik a torkán, Elmebajával úgy ragad magával, mint a legpusztítóbb orkán. (via) Te, Viktor, ez a hét lassan nekem…..
sanyoka (törölt) 2012.07.29 16:55:35
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Úgy néz ki, hogy a hétvégére szabadon engedték a pszichiátriai kezelteket. :D
sanyoka (törölt) 2012.07.29 17:24:20
@Wegam:
Köteleztek a pártközpontban, hogy Vasárnap az Olimpia ideje alatt Varánuszt olvassál? Esetleg csak önszorgalomból vagy ilyen hülye.
sanyoka (törölt) 2012.07.29 18:20:18
@Wegam:
Nem olvasod a blogokat csak a felvezetőt.
hm.... :D
Véleményed az van, persze ha a gecizést véleménynek lehet nevezni. :D
Barom!
Kedves Vezetőnk nem csak a Legnagyobb Államférfinak tartja magát, hanem a Legkiválóbb Félázsiai Artistának is. Halált megvető bátorságát bizonyítandó védőháló nélkül készül lógni a manézsban, mert az előre szaltó négy fordulattal és Cukaharával mutatvány után ha a…..
sanyoka (törölt) 2012.07.28 06:29:57
Demján Sándor elfelejtette bevenni a nyugitablettát tegnap reggel. Más magyarázatot félek találni arra, hogy nertársunk a vállalkozók szakszervezetében - akarom mondani VOSZ-ban - elragadtatta magát, és valami egészen furcsa kijelentés szalad ki a száján: „Miniszterelnök…..
Tegyük fel, hogy te vagy a NER kabalája akinek minden sikerül. A céged rommá nyeri magát közbeszerzésekből, vagonszámra dől a közpénz, igaz a céglogód megjelenik Orbán homlokán vérző stigmaként mikor oligarcháznak a nagy büdösben, de ez ezzel jár. Cserébe ellenzéki…..
sanyoka (törölt) 2012.07.26 11:48:37
@Tűzfal:
Beszarás!!!
Már ebben a blogban is mindenkinek mindenről a zsidók jutnak eszükbe. Ezt a faszságot! Olvassátok el a blogot és ha továbbra is zsidózni akartok akkor huss be a szögesdrót pettingszobába vagy a kurucinfóra. Bocs Fabius de ez most kijött hirtelen. :D
sanyoka (törölt) 2012.07.26 15:27:26
@a szív fészkei:
Ja...elszakadt a cérna nálam mert ez volt az egyetlen blog idáig amit élvezettel olvastam bár Fabiussal nem mindenben értettem egyet. Kitűnőek a törzstagok többségének hozzászólásai (a tiedet is különösen szeretem :D) Az utóbbi hetekben már tényleg csak az ismerős nevek riposztjait olvasom mert az újabbak stílusát már a kurucon sem kellene szégyellniük. A kedves "G" barátunknál tényleg azt érzem hogy már csak erre a témára áll fel neki ha egyáltalán emlékszik még arra, hogy pösölésen kívül mire használta régen.:DD
Ha nem lesz papír meghal a kampusz, Nem lesz bor és nem lesz krampusz, Nem lesz az égen szivárvány,  Se admin jog se kiáltvány, A közvélemény leüti a fejet, Az idén is láttunk már mi ilyet, Nem lesz virág és lóvé az ágyon: Nagy bajban van a dékánom! Baj van, nagy baj…..
sanyoka (törölt) 2012.07.24 09:25:05
@aritus:
Van akinek mindenről csak "az" jut eszébe :DDD
sanyoka (törölt) 2012.07.24 09:30:12
@aritus:
", a jobbik műmájer kereszténykedésére csak ezt lehet mondani. "
Az is érdekes lehet, hogyan indokolják meg nagy kereszténységükben az iszlámhoz (Irán és tsai) való vonzódásukat. Kereszteket állítgatnak és közben Allah-hoz imádkoznak? :DDD
Te magasból aláhulló szent turulszar, mi jöhet még? Szegedi Csanád nem elég, hogy zsidó, de úgy ajánlgatja a karvalytőkét kussolásért cserébe, mint valami IMF ügynök. A Jobbikot lassan ötös fokozatú Csanád sújtotta övezetté nyilvánítják, mert a végén az is ki talál…..
sanyoka (törölt) 2012.07.23 07:17:20
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Azért lehet, hogy élni kellene a zazrivicz féle felajánlással, hogy a klotyón megleshetik, metélt farkincája van-e? :D
Lehet, hogy szörnyű dolgok derülnének ki. :D
sanyoka (törölt) 2012.07.23 17:20:12
@aritus:
A mi családunkban az unokanővérem aki szintén echte zsidó, úgy zsidózik mintha a legvadabb dzsobbikos volna:( Persze az ő anyja az én anyámmal aki az édestestvére volt és a nagyanyánkkal együtt járták meg a náci luxustáborokat. A közös családunkból több mint huszan nem bírták a mértéktelen üdülést ezekben a kellemes nyaralóhelyeken és inkább füstté váltak.
A dologban a csavar az, hogy a fia most kapta meg az Alijah engedélyt :D
Orbán Viktor és a mítoszirtók akcióba léptek tegnap, és Polt Péter egy pillanat alatt úgy szétrúgta a megfingatjuk Gyurcsányt mítoszt, mint másodosztályú focista a sukorói homokvárat nekifutásból.   Sej, tavaly ilyenkor még zengett a harci ének, az uborkaszezon…..
sanyoka (törölt) 2012.07.21 17:27:41
@a szív fészkei:
Azt hiszem most elkaptad a szarva között a tőgyét:D
Sajna nekem is ugyan azok az aggályaim Schifferrel mint neked. Én is rájuk szavaztam annak idején mert nem volt más. Talán ha ez a fickó szépen lelécelne akkor lehetne valami jó kis csapatot összeverbuválni. Vannak ott azért jó emberek is.:D
sanyoka (törölt) 2012.07.21 20:04:49
nol.hu/lap/allaspont/20120721-iteletnap
Akkor a nol.hu mekkorát nyalt Orbánnak? Lehet, hogy már az is Közgép lap?
Varánusz Egy oligarcha siráma 2012.07.20 01:40:00
Földesi Szabó László egy fasz. Bővebben olyan díszfasz aki komolyan hiszi,hogy sajnálatra méltó oligarcha lehet. Mert ő tartotta az omertát mindhalálig, cserébe meg a haverek megvédik, stafírungozzák a családot, időnként házhoz rendelik az elhagyott celeb barátnőt a kis…..
sanyoka (törölt) 2012.07.20 15:51:17
@a szív fészkei:
hmm.........
sanyoka (törölt) 2012.07.20 18:33:30
@dr. Bubó:
Valószínűleg ö a pálinkát jobban szereti :D
Viszont üzlet az üzlet :D
Mondtam én, hogy habonyárpi és a spindoktorgyár komoly bajban van Orbán megszólalásait illetően. De tegnaptól biztos, hogy ezt az egészet ők is unják, és azzal szórakoznak, hogy Orbánnal kimondatják ami ott helyben először eszébe jut. Ő meg kimondja, hisz bízik. Ezek meg…..
sanyoka (törölt) 2012.07.19 07:06:26
@épészmérnök:
Majd jön angyalka és megindokolja, hogy milyen jogos dolog volt turistabuszt felrobbantani mert legalább pusztulnak a palesztingyilkosgyermekeketlelövőaljadéknépség és különben is amikor az Irgun robbantott 60 évvel ezelőtt a jeruzsálemi King David hotelben az is milyen egy aljas dolog volt.
sanyoka (törölt) 2012.07.19 12:21:02
@a szív fészkei:
Részemről véglegesen tahótlanítom az említett firkálót. Beláttam, hogy egy zsigeri náci akkor is zsigeri náci marad ha cukormázba csomagolja a nézeteit. Igazából kezd a tököm tele lenni, hogy a magyarországi fórumokon ennyire elharapódzott a gyűlölködés. Kivétel nélkül! Számomra egyszerűen felfoghatatlan, hogyan lehet emberek csoportját megítélni származás bőrszín stb alapján. Ez nem az én gyomromnak való. Nekem sem igazán a kedvenc népcsoportom az arab, mégsem mondom azt, hogy mindegyik dögöljön meg. Köztük is vannak igen rendes emberek akiket nem sikerült a pólyás koruk óta tartó agymosás által fanatikusnak nevelni. Nem értem, hogy Magyarországon olyan emberek akik akkoriban nem is éltek és szüleik sem voltak érintve a Világháború és előzményeik borzalmaiban, hogyan tudnak ennyire elvakultan ítélkezni és dicsőíteni egy olyan rendszert amely ha ma is élne akkor ők vagy meg sem születtek volna vagy pedig jobbágyként a földesúr földjét túrnák. Na mindegy, ez van. :((
sanyoka (törölt) 2012.07.19 13:06:48
@keresztanya fabi(en):
Jó ötletet adtál mert éppen egy picit túl ettem magamat és nem férek bele a motoros ruhámba viszont viszonylag hosszabb útra kellene mennem. Mindjárt megnézem az általad említett szennylapot és remélem a hatása után már gond nélkül tudom becippzáraznom a motoros dzsekimet :DD
Fényességes Vezénylő Csillagunk végletekig lemerült állapottyában sem engedte el kezünket teljesen a szünidőre, nem hagyott minket szellemi manna nélkül. A faszbúkjára feltöltött három percet elemezték sokan sok helyen, a valóságtartalmát is ideértve, pedig a lényeg ezúttal…..
sanyoka (törölt) 2012.07.16 07:13:16
@épészmérnök:
Sajnos a közelmúlt történelmében nagyon sok ilyen példa is akadt, ( Müncheni egyezmény)amelynek következménye több tízmillió ember halála és a fél világ lerombolása volt.
Még mondja valaki, hogy semmi értelme százmilliárdokat köztévére költeni. Szerintem Untermanszky Péter riportsorozata minden pénzt megér, sőt, még annál is többet. Ez ugyanis a többcélú felhasználás magasiskolája: Untermanszky ábrázatát átveszik a kutyaiskolák, az ebek a…..
Kusza Szem elmebajának újabb állomásához értünk: tündérmese helyett háborús naplót írt a hős. Hol máshol tette volna, mint a bárminek teret engedő nyomtatott Heti válaszban. De, róluk ugye tudjuk, természetes orbánizmus rulez.  Szóval Gyurci szerint 1940. május tizedike…..
sanyoka (törölt) 2012.07.14 17:11:22
@a szív fészkei:
" Egész egyszerűen riasztó, ahogy Schiffer András figyel a háttérből miközben Selmeczi sajtótájékoztatót tart. Hitchcock zuhanyzós jelenetére emlékeztet, mindjárt jön a kés.

De nem vágja ezt mindenki."
Ez egy nagy duma:D
Mekkora bálvány, előtte az állvány, fogja a mikrofonját, Remeg a drága, az oligarchája a sarokba dobva ég. Jó ez a lány, semmiben nincs hiány, gyere a csápjaiddal fond át! Meleg a hála, jó Lajos nála, pedig nagyon korcs keverék. (via) Kedves elempés pajtások! Ez a…..
sanyoka (törölt) 2012.07.12 13:59:04
@Mészáros Laci:
"Gabriella IQ-ja valószínűleg jóval átlag fölötti. ez azonban csak keveset mond az érzelmi intelligenciájáról, és szinte semmit az erkölcsi érettségéről."
Persze ha arra gondolsz, hogy egy FideSS-nek mekkora az IQ-ja akkor lehet némi igazságod is mert a nő tud olvasni és ezzel tényleg magasan veri az átlag FideSS szimpatizáns értelmi színvonalát.
sanyoka (törölt) 2012.07.12 14:19:08
@épészmérnök:
Egyenlőre csak bejelentették, hogy feljelentést tesznek!
Reméljük, hogy nem fogy ki a tinta menet közben a golyóstollukból:D