Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rózservóterz

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
Meggyőző fölénnyel hozták le a csehek a budapesti barátságos mérkőzést a kulcsfontosságú őszi selejtezők előtt! Bílek mester csapata öt góllal terhelte meg a vendéglátó csapat hálóját, míg Dzsudzsákék még a becsületgólt sem találták meg! Legalábbis Jakub Kohár…..
Rózservóterz 2013.08.15 12:05:36
Csöcsöt markolt, puncit fogott a válogatott futballista, yolo van!!!! Mikor lesznek újra ilyen vagány futballisták Magyarországon? Legalább egy évig nem veheti fel a válogatott mezét a botránygyáros Miroslav Stoch szlovák válogatott futballista, aki újabb balhéba keveredett:…..
Rózservóterz 2013.07.26 14:32:19
Martoson magyar állami közpénzen, magyar és szlovák állampolgárok halálához vezető, fajvédő és antiszemita politikát propagáltak, a szomszédos népek ellen gyűlöletet szítottak. Nemhogy kihátrálna A Magyar Közösség Pártja (MKP) a Via Nova kompromittálódott arcai…..
A franciaországi Salon-la-Tour város közelében kedden letartóztatták Varg Vikernest, a Burzum főnökét és feleségét, írja a francia RTL rádió honlapja. Vikernes a vád szerint vérontást tervezett, jelenleg pedig fegyverek és robbanóanyagok után kutatnak a zenész házában.…..
Rózservóterz 2013.07.17 10:05:57
Hisztizik az álszent, pszeudokeresztény másodperceket villantó, nemigazi politikai jobboldal Magyarországon, juj, felvették egy rendezvény VIP sátrában a Kedves Vezér lányait videóra, eszem-faszom megáll. Tanmese Csehországból. Csehország – menő! Bárhol megcsavarhatod a…..
Rózservóterz 2013.07.16 15:46:46
@LAVÓRVAGÁNY:
Te ostoba fasz, a Jessica magyarul írva: Dzsesszika. Nyomorult, nézz utána a dolgoknak, mielőtt okoskodsz. Az év legnagyobb faszkalapja eddig te vagy, még Kémet is előzöd, te sötét.
Rózservóterz 2013.07.16 16:10:46
@kovi1970:
Kurva anyád Orbán farturkásza. Maradok tisztelettel.
Rózservóterz 2013.07.16 18:16:28
Szerdától bontják a Slovan Bratislava téglamezei stadionját, 2016-ra elkészülhet a pozsonyi klub és a szlovák válogatott otthona. A mintegy 20 milliárd forintnak megfelelő beruházást Ivan Kmotrík magánvállalkozó fizeti, az állam kiegészít. Elbontják a fradisták számára…..
A cseh neonáci olyan, mint a magyar vagy a szlovák. És ahogy nézem a fotókat és a videofelvételeket egyre inkább úgy tűnik, hogy a roma kisebbséggel folytatott együttélés nyilvánvaló problémája csak a felszín, itt egy morcos, elégedetlen és elszegényedő tömeg általános…..
Elkészült ByeAlex új videoklipje a korábban megjelent Nekemte című dalhoz. A rengeteg szuggesztív elemet tartalmazó kisfilmben az előadó mellett állandó gitárosa is feltűnik, aki eleinte látszólag nagy gondban van, amiért nem tudja hogyan kell befűzni a filmet az analóg…..
Rózservóterz 2013.07.01 18:16:51
Jelképpornó Majtényban, szlovák huszár, magyar magyar huszár, szlovák zászló, magyar zászló, szlovák koszorú, magyar koszorú, négynyelvű sírfelirat, mindenki megnyugodhat. Reméljük a főszereplő is: örök nyugalomra helyezték Szlovákiában Škultétyt. 182 évvel halála…..
Škultéty-Skultéty biztosan nem értené, miért vitáznak ma a magyar és a szlovák nacionalisták, akik egymással gyakran teljesen ellentmondó és egymást kizáró nyelvet beszélnek.  Igazi gyöngyszem a Škultéty sztori, különösen szórakoztató a magyar narratíva…..
A magyar kormány újratermeli a sértett, neurotikus, szomszédaival megbékélni képtelen, együttműködésre nem hajlandó új generációk egész sorát. Három éve ünnepeljük hivatalosan a Nemzeti Összetartozás Napját. A hivatalos elképzelések szerint egy hiánypótló…..
Kanye West - Yeezus(Universal) Először is szögezzük le: az, hogy Kanye West felhasznált egy Omega-hangmintát a New Slaves című dalban, még nem lopás, illetve nem nagyobb lopás, mint az egész lemezjátszókra és samplerekre épülő hiphop, vagy akár Fatboy Slim mindenhonnan…..
Elaludt Orbán az évszázad árvize előtt? Bagatellizáló  szakértői nyilatkozat, békés miniszerelnöki kocsikázás a gáton – nem reagált időben a kormány és a magyarországi média nagy része sem a Németországból érkező árvízveszélyre. Még csak azt sem…..
Rózservóterz 2013.06.11 12:55:11
Múltkori versenyzőnk utalványát hamisnak nevezték egy Tescóban, de a jelek szerint olyan is van, hogy egyszerűen nem tetszik nekik a színe: Kaptam a munkahelyemen néhány ezer forintért semmire sem jó Erzsébet-utalványokat, mivel lépten-nyomon azzal szembesülök, hogy fele annyi…..
Rózservóterz 2013.06.11 08:39:35
  Ma jött el a számvetés ideje. Ezernyi kérdésre válaszolni, amelyekre talán magának sem tud. Ő volt az, aki a legközelebb volt halálukkor Erőss Zsolthoz és Kiss Péterhez. Kollár Lajos, a Magyarok a világ nyolcezresein expedíció vezetője az alaptáborban élte át a…..
Romák támadása után Csehországban nem hangulatkeltés folyik a kisebbségek ellen a médiából. A neonáciktól elhatárolódtak a szervezők, az alattomos támadókat tíz év börtön fenyegeti. Mi történik Csehországban egy "romaellenes" tüntetés után? Összecsapott a rendőrség a…..
A brit NME magazin listáin mindig nagyokat szoktunk nézni, mivel zenei hetilap néha egészen furcsa sorrendet képes összeállítani egy-egy témában. Most minden idők legjobb ötven gitárszólóját próbálták összeszedni a szerkesztők és zenészek segítségével, aminek a végén a…..
2010. január 2-án volt egy balesete Erőss Zsoltnak a Magas-Tátrában, ami után egy héttel gondolkodás nélkül vállalta, hogy amputálják a sérült lábát. Azért tette, hogy mászhasson. A hétköznapi ember ezt nem értheti, de ha belegondolunk, nem került volna ilyen helyzetbe, ha nem…..
Rózservóterz 2013.05.23 15:36:43
szociológusokkal, és basznivaló egyiptológusokkal.  A filozófia fontos és hasznos, az ember attól ember, hogy értelmezni próbálja létét a világban, és bár ebből nem kevés tragédia származott, enélkül viszont maradtunk volna a füvet legelő gazella szintjén. A gazella…..
Hitler portré, Szálasi portré, horogkereszt és angolul Halál a zsidókra! feliratot is magára varrt a békés megyei Petrovszki Attila - civilben cukrász - aki most pénteken, a prágai Heroes Gate MMA-rendezvényen lép fel. A szervezők ígérik: Attila testét trikó fogja…..
„Nem kelek és fekszem Izraellel” – jelentette ki Vona Gábor a Jobbik „anticionista és antibolsevista” tüntetésén, ahol aztán többet foglalkoztak a zsidó témával, mint a World Jewish Congress-en. Megtudhattuk, hogy az elmúlt száz évben ellenünk elkövetett majd' összes…..
Rózservóterz 2013.05.07 10:05:28
ByeAlex @ Zöld Pardon, 2013.05.04. Ha az embert élete legrosszabb koncertélményéről kérdezik általában egy túlzásba vitt ivászattal egybekötött tinédzserkori emlék jut először az eszébe. Nekem viszont jó ideig ByeAlex Zöld Pardonban adott koncertje lesz az első reakcióm,…..
Rózservóterz 2013.05.06 09:02:00