Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dutibi (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A külföldi munkavállalás egyik nagy veszélye, hogy ha az ember nem elég óvatos, könnyen pórul járhat. Ez történt mai szerzőnkkel, Tiborral, aki egy tenerifei munka reményében vágott neki, de gyorsan csalódnia kellett. Talán túlságosan éltek bennem az elmúlt évben…..
dutibi (törölt) 2013.04.28 22:40:21
@váj mí: Azt kérem mindenkitől, hogy először olvassa el a blogot. (És ez nem Önreklám, :-) ) Hiszen az írásban minden részletesebben szerepel. A "Határátkelő" kért meg, hogy írjak egy rövidebb verziót mert több oldalt ők nem tudnak kitenni.
Az igaz, hogy az egyik tulajdonos István volt, de nem Kovács. Az Ő vezetéknevét azért hagytam ki mert a bérem felét Ő kifizette. És ezt meg is írtam a blogban. Ellentétben a Sándorral, aki a stílusából ítélve most "Kovács István" néven tesz bejegyzéseket. Állok elébe!
A félreértések elkerülése érdekében az egész "Blog" nem az én meg nem kapott felel béremről szól, azon már túl vagyok. Az egész történetet, érdekesség, tanulság ként írtam meg.
dutibi (törölt) 2013.04.29 10:50:19
@Logofet: Köszönöm! Azok közé tartozol akik meglátták, hogy a blogom, nem önsajnálatból született,és nem magam vagy a pénzem siratom benne. Elismertem, hogy pöcs voltam mert megbíztam emberekben. Ennyi.
A tanulság viszont hasznosítható másoknak, ha okosan olvasnak a sorok között!