Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edina Krasznainé Balogh

40 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudsz róla, hogy a világot mi alkotjuk az elménkben? "Mindannyiunkon belül létezik egy kis, önálló világ. De hogyan is érthetnénk meg egymást... ha úgy fogalmazom meg a körülöttem lévő világot, ahogy azt látom, miközben aki engem hallgat, önkéntelenül is a saját látásmódja szerint értelmezi a…..
 - Ezt nem tudom elhinni - mondta Alice. - Nem tudod? - kérdezett vissza a Királynő sajnálkozó hangon. - Próbáld meg újra: vegyél mély lélegzetet és csukd be a szemed... Alice nevetett. - Semmi értelme, hogy megpróbáljam - mondta. Lehetetlen dolgokban úgysem lehet hinni. - Mondhatom, nincs túl nagy…..
Kivel szoktál a legtöbbet beszélgetni? Ki az a személy? Egy családtagod? A legjobb barátod vagy barátnőd? Egyik munkatársad? A szomszédod? Képzeld el, hogy Te vagy az a személy! Azokban a pillanataidban, amikor ébren vagy, akkor saját magaddal beszélgetsz a legtöbbet. Különböző üzeneteket küldesz…..
Október 14-én megnyitja kapuit Gyulán, Belső- Törökzug szegletében a Tájoló Tudásmegosztó Műhely. A Nyílt Nap óráira regisztráló résztvevők között, a rendezvény zárasakor 20 db ajándékkupont sorsolok ki, mellyel 50% kedvezménnyel vásárolhatsz műhelyembe bérletet 2017. december 24-ig. Bérlettel…..
Októbertől havonta egy teljes hétvégén keresztül találkozzunk Gyulán, műhelyemben. Ez az a műhely, ahol megoszthatod saját - élettapasztalataidat, - véleményedet, - meglátásodat, - élményeidet a résztvevőkkel. Kipróbálhatod Magadat különféle feladatokban, játékokban és mindeközben…..
Mielőtt belevetnénk magunkat a szakmák csodálatos, sokszínű világába szeretném, ha megismernétek a jelenleg is használt, 1975-ben bevezetett "foglalkozások egységes osztályozási rendszerét", a köztudatba átment rövidített nevén: a FEOR-t, mely mozaikszó, bár gondolom erre hamar rájöttetek!…..
A teljesség igénye nélkül (hiszen ebben az esetben napokat ülhetnék az internet előtt, és azt nagyon nem szeretnék) kigyűjtöttem néhány hasznos és néhány jelenleg már haszontalan webes felületet, melyek önismerettel, pályaválasztással foglalkoznak. Talán tudok némi segítséget nyújtani velük... időt…..
Szülői minták, rokonok, barátok, ismerősök, szomszédok... Az utca emberei, mind-mind példaként szolgálnak, és szolgálhatnak egy kis kamasz számára élete első komoly döntésének meghozatalához... Jobb esetben persze, ha tényleg a gyerek dönti/döntheti el, hogy mit is szeretne tanulni nyolcadik…..
... foglalkozások listája... hiányszakmák... legjobban fizető szakmák... legkeresettebb szakmák... jól és rosszul fizető szakmák... legjobban fizető szakmák... legegészségtelenebb szakmák... hol lehet a legtöbbet keresni Magyarországon… női szakmák listája... szakmák, amelyeket a…..
Ki "SZAKMÁZNA" szívesen, személyesen kíváncsi nyolcadikos diákok társaságában, Budapesten? Ha Te szívesen mesélnél szakmádról, bemutatnád pl. egy napodat, és válaszolnál a skacok kérdéseire, kérlek jelezd nekem itt vagy a Szakmákról Kicsiknek és Nagyoknak Face - zárt csoportomban, a következő…..
Kedves Olvasóm! Gyártottál már kifogásokat? Esetleg most is folyamatban van a munka? Szalagmunka - azaz rutinszerűen? Megrendelés nélkül is? Milyen részeredményeket tapasztalsz közben? És végeredményeket? Megéri a ráfordított időt? Megérte? Elégedett voltál a gyártósorral? Elégedett voltál a…..
Kedves Olvasóm sok szeretettel hívlak workshopunkra! Regisztrálj és találkozzunk személyesen Debrecenben az Ifjúsági Karrier Központban!   Időpont: 2016. október 14-én 17:00-20:00 között. Helyszín: Debrecen, Ifjúsági Karrier Központ Előfordult már Veled beszélgetés során, hogy…..
Tájoló Műhely Mosoly(od) ereje! 2016.08.21 22:45:17
Szeretném néhány megfigyelésemet megosztani most VELED  a mosoly erejével kapcsolatban, melyről bővebben a 30 napos "Vezető (v)agy!" éteri tréningem 10. posztjában olvashatsz a www.facebook/coachandhr oldalamon. Helyszín: Budapest. 1. Metro- szerintem ezen a tömegközlekedési eszközön…..
Kedves Olvasóm! Érezted-e már magadat kirekesztve, periférián kívülre helyezve? Ha igen, értetted-e az okát? Tapasztaltad-e már, hogy mások döntötték el, hogy hol van a helyed, hol tartózkodj, hová való vagy… egy csapatnak nevezett… társaságban? Nagyon nehéz mindezt megélni – saját…..
Kedves Olvasóm! Emlékszem mennyire boldog voltam, mert megláttam a virág bimbójánál két szorgos hangyát. ...megLÁTTAM és NEM csak NÉZTEM! Észrevettem őket!! Ha csak néztem volna, elmulaszthattam volna észrevenni őket! Büszke voltam magamra, mert felfigyeltem rájuk - és ezután nem néztem tovább, nem…..
Kedves Olvasóm! Biztos vagy benne, hogy a legmegfelelőbb célt tűzted ki saját magadnak? Vannak fenntartásaid? A Te saját célodat, vagy valaki más elvárását készülsz megvalósítani? Hogyan tudod megkülönböztetni, hogy kié is az a kitűzött cél? Figyelsz érzéseid és gondolataid kapcsolódásaira, célod…..
Kedves Olvasóm! Hol jobban érzed magad, hol rosszabbul. Nincs megállás, a mókuskerék forog tovább. Hajtasz, megfelelsz - szinte már mindenkinek, és az a rengeteg elvárás. Nem adod fel, hiszen nem adhatod fel. Nem akarsz gyengének látszani. Nem teheted – mert, mit fognak rólad gondolni az emberek…..
Sziasztok! Ezúton szeretnélek egy kis közös munkára invitálni Benneteket, melynek célja nem más, mint a segítségnyújtás. Önkéntesként segíteni szeretnék (nem csak) pályakezdők részére a "NAGYBETŰS ÉLET" útvesztőiben. Kérlek, válaszaiddal segítsd munkám…..
Sziasztok! Mai blogbejegyzésemben - Budapesten - álláskeresési tapasztalataimat szeretném megosztani veletek, hogy ne érjen Titeket is meglepetésként, ha egy rövid időre ebbe az élethelyzetbe kerülnétek itt, e mozgalmas nagyvárosban. Én nemhogy meglepődtem, hanem megdöbbentem több…..
Sziasztok! Néhány praktikus ötletet szeretnék röviden megosztani veletek, Kedves (nem csak) pályakezdő Olvasóim, melyekkel nem utolsó sorban pénzt-időt takaríthattok meg! Csoportos beszedés (mely nem összekeverendő az átutalással!!!), valószínűleg sokan ismeritek, ha mégsem…..
Sziasztok! Ezúttal a "Munka Világának" törvény adta előírásainak, szabályainak "rejtelmeibe, szépségeibe" szeretnélek bevezetni benneteket. Mindenképpen fontos, hasznos ismeretek, információk birtokába juttok most induló "Ismerjük meg..." című sorozatom figyelemmel kísérése…..
Sziasztok!!!   Első szavazó vagy? Vagy már a rutinosok közé tartozol?   Véleményem szerint így is, úgy is hasznos infokat találsz a www.valasztas.hu weboldalon! Hasznos böngészést kívánok!!!!   Jó tanács! "Kerekedj fel" vasárnap, és voksolj!!!..
Sziasztok!!!!! Nagyon-nagyon régen írtam legutolsó blogbejegyzésemet..., egyik kedves ismerősöm jelezte még a kezdetek kezdetén, hogy nem lesz egyszerű dolog a blogírás, nagy a felelősség, rengeteg háttérmunkával jár (szakmai témájú bejegyzések esetén), és nem utolsó sorban…..
Sziasztok! Mint azt már egy korábbi blogbejegyzésemben említettem külföldi álláspályázatok esetében az "Europass" önéletrajz az elvárt forma. Mostani bejegyzésemben szeretném bemutatni az online önéletrajz elkészítésének menetét. A képek nagyításáért kattintsatok a…..
Tájoló Műhely Advent Gyulán! :) 2013.12.03 23:19:03
Sziasztok! Szeretném megosztani veletek az ünnepi hangulatban pompázó Gyula városának, - mely szülővárosom, és jelenlegi lakóhelyem - csodálatos adventi koszorúját! Minden egyes alkalommal melegséget, boldogságot érzek amikor elhaladok mellette! Gyönyörködjetek benne Ti…..