Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papp Gergő

9 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vállaljuk a kockázatokat, és közöljük az Igazság igaz forrását. Ezt már nem hallgattathatja el egyik háttérhatalom sem, bármelyikről is legyen szó. Most mindenről − MINDENRŐL − megtudjuk az igazságot! Az Index közölte azt a generátort, amiből mindenre fény derülhet. Csak…..
Megint nem múlt el balhé nélkül a Budapest Pride, pedig a tavalyi rendezvény után azt várhatta az ember, hogy idén még kevesebb olyan szerencsétlen lesz, aki jobb dolga híján mocskos buzizással üti el ezt a napsütéses szombat délutánt, és akkor talán jövőre már kordonokra sem…..
Papp Gergő 2014.07.08 18:19:13
@Kandeláber: Miért kommentelhetnek ide ilyen buta nagymagyarkodó nácik? ez nem a kurucinfó
Papp Gergő 2014.07.08 18:47:18
@Kandeláber: talán életemben egyszer olvastam onnan bármit is. amúgy jobboldali vagyok, de látszik, hogy te nem tudsz politikai identitást értelmezni, csak a nagymagyar-libsi vonalon. Amúgy sem hiszem, hogy tudnád definiálni a liberálist.
Nem vagy túl okos, ami nem baj, csak ne kommentelgess, mert nem neked találták ki az internetet. inkább olvass alternatív turul-történelmet
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Papp Gergő 2014.06.02 20:27:46
@sixx: én írnék, bennevan egy MA-dolgozat. mondjuk a mandiner-kommentelőkben megy egy PhD
Sosem ballibeztem. Azt gondoltam, ez a szitokszóvá vált kifejezés az „érvelés” legalja, és csak a baloldaliak és liberálisok összemosására és az ellenük való indulatok szítására jó.  Tegnapig.    Tegnap este Kálmán Olga meggyőzött, hogy mégiscsak jelent valamit, és…..
Papp Gergő 2014.04.09 18:03:25
@Michel Djerzinski: jogos, fáradt voltam, javítva
Az alábbi képek remekül összefoglalják, mi is a baj a magyar közélettel. Míg a fiatalok apolitikussá válnak, addig százezerszámra vonulnak fel a rezsijüket, vagy épp a nyugdíjukat féltő idősek. A kádári kisember végre igazán nagynak érezheti magát. Békemenet, vagy…..
Policity Megírom. 2014.01.06 17:48:58
Fidesz kétharmad. Megírom. Forradalom a szavazófülkékben. Megírom. (Mégsem.) Megújulás éve. Megírom. Elrugaszkodás éve. Megírom. Emelkedés éve. Megírom. Gyarapodás éve. Megírom. Megint elrugaszkodás éve, megírom. Megint. Megírom. Nemzetileg együtt kell működni.…..
Bár demokratikus politikai kultúránk még csak alig több mint húsz éves, a magyar közélet már több generációra elegendő idiótát termelt ki magából. Választott és választatlan képviselőink tömkelege mutatja meg szándékán kívül nap mint nap, hogy mennyire szórakoztató is…..
Tavaly novemberben zárta ki a Jobbik etikai és fegyelmi bizottsága Lenhardt Balázst a pártból. Az általa alapított Magyar Hajnal egyelőre súlytalan tényezőnek tűnik a jobboldal szélén, de párttá alakulása esetén akár a nemzeti radikális oldalt is…..
 Egyre inkább úgy tűnik, hogy Bajnai Gordon már csak valami csoda folytán válhat a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltjévé. A tavaly októberben berobbant Együtt 2014, amely akkor még a rajzolódó ellenzéki összefogás motorjának látszott, néhány hónap (hét?)…..
Papp Gergő 2013.08.14 10:37:29
@... zöld levelecske, ...:
pedig ahogy Gyurcsányt félreállította (ezt már megírták előttem), vagy ahogy a Bajnai-ügyet rövidre zárta, az arra vall, hogy nagy taktikus
Policity Nem elég magas labda 2013.08.05 12:38:14
Legutóbbi, Magas labda c. bejegyzésében Török Gábor arról ír, hogy az Orbán Viktor háza mellett,  jórészt közpénzből épülő felcsúti stadion könnyen a Fidesz bukását elhozó jelképpé válhat. De vajon tényleg egy stadion lenne a jobboldal nokiás doboza? (forrás:…..
Amikor egy kettévágott karrier találkozik az önmérséklet és az alázat hiányával, akkor íródnak olyan könyvek, mint az Én, a szexmániás, Szepesi Nikolett tollából. Négy ma is aktív – nevét nem vállaló –, olimpiát megjárt úszóval közösen próbálom megfejteni, milyen…..
Papp Gergő 2013.05.24 14:06:30
@navigon: senki sem kurvázta le. Pont az a baj az egésszel, hogy egy dugásgyűjteményt el lehet adni szenzációként
Papp Gergő 2013.05.24 14:34:21
@navigon: akkor úgy fogalmazok, hogy a cikk mondanivalója nem az, hogy Szepesi kurva, az Index adott neki más címet. Ettől függetlenül természetesen az, és nem azért, mert sokat dugott. Hanem mert könyvet írt a saját és sporttársai dugásairól. De a logikádat követve akkor egy pornós is rendes lánynak számít, hisz mindenki szokott szexelni, nem?
Vannak olyan messzire visszanyúló tárgykörök, amik véleménynyilvánításra késztetnek, s talán pont ezért rendre megjelennek a különböző képzőművészeti alkotások témájaként – pontosan ebbe a szekcióba tartozik az öngyilkosság kérdése is. Mielőtt Dr. Forgács…..
Papp Gergő 2013.05.23 19:32:52
@steery: Nekem nagyon szektásan hangzik, amit írsz. Az önálló gondolattól pedig biztosan messze van :/
Megint lövöldöztek az USA-ban, ezúttal az ottani Anyák Napja alkalmából. Lassan már az ingerküszöbünket sem ütik meg az ilyen hírek, annyi hasonló történt náluk az elmúlt időben. Miközben mondjuk egy átlag magyar értelmetlenül áll már a fegyverviselési jog előtt is, az…..
Papp Gergő 2013.05.16 17:26:43
@jencikovi:
nem ez a lényeg, hanem hogy az USA-ban ez társadalmi probléma, míg más országok nem igazán ütköznek (kis túlzással) havi mészárlásokba. Ez ellen pedig szerintem van értelme törvényi erővel fellépni. Sőt, fel is kellene, ahogy tette ezt a cikkben említett Ausztrália, hasonló helyzetben.
Pont ezért inkább társadalomkritikának szántam a bejegyzést.
Papp Gergő 2013.05.16 17:46:43
@morami666:
a kép bal oldalán található szöveget javasolt elolvasni :D
17:00  –  A film az őszödi beszéd egy részletével kezdődik, majd 2017-ben találjuk magunkat. Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként elkövetett bűnei miatt bíróság előtt áll, zsebre tett kézzel, s a bírónővel kiabál. A tárgyalás elnapolását kéri, hogy…..