Regisztráció Blogot indítok
Adatok
südi anna

42 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiszabadulni, elszökni, elmenekülni, felfedezni, járni a saját utad - ilyen és ehhez hasonló élményekre, érzésekre épít az egyik legaktuálisabb marketingirányzat, az Escapism. Ki ne vágyna az ebben foglalt eszményekre és értékekre, egy hideg-csúszós-lucskos-borongós munkanapon, amikor már az…..
Dagadó izmok és formás hátsók, feszengés és magamutogatás, doppingszerek és egészséges életmód. Van, akiknek ez, van, akiknek az ugrik be a testépítésről. Inkább előítélet vagy inkább rajongás veszi körül a témát a magyar weben? A Neticle kutatása erre a kérdésre kereste a választ. Habár sokan…..
Tömegével sétáló Pokemonok vadászok, furcsa helyeken trónoló bizarr "kisállatokat" ábrázoló screenshotok tömkelege, transzba esett rajongók és habzószájú kritikusok. A Pokemon Go alaposan felkavarta a port. Kíváncsiak voltunk merre dől a mérleg nyelve, úgyhogy a Neticle segítségével megvizsgáltuk,…..
Az elmúlt hetek legjelentősebb és legnagyobb port keverő eseménye kétségkívül a június 23-án lezajlott brit népszavazás volt, mely a Brexit javára dőlt el. Az eredmény hatalmas médiavisszhangot váltott ki, Európán eluralkodott a pánik, a web minden felületét elárasztották a Brexittel kapcsolatos…..
Játék és húsvásár, unaloműzés és remény, fertő és esély, könnyű szex és a nagy szerelem. Kinek hogyan, ízlés szerint, ki szórakozik, ki undorodik, ki játszik, ki reménykedik, de hogy véleménye mindenkinek van az kétségtelen, ráadásul jellemzően nem is az a véka alá rejtett fajta. És ha már egyszer…..
Ha Arany Glóbusz, akkor Saul fia. Az asszociáció idén több mint magától értetődő. Sem botrányok, sem dekoltázsok, sem világsztárok nem árnyalták az első magyar Golden Globe-díjas film körüli zsongást és borzolódó kedélyeket. A Golden Globe idén a filmekről szólt – vagy még inkább egy bizonyos…..
Szivárványos profilképek, elismerő bólintások, gyűlölködés és fröcsögés. Az elmúlt napokban a web minden szeglete a melegházasságról, a szerelem győzelméről vagy – éppen szemléletmód szerint – közellenségnek titulált homoszexuálisokról szólt. Az USA-ban meghozott…..
A tavalyi Eurovízió egyszerűen felrobbantotta az internetet, ehhez nem fér kétség. Tavaly ilyenkor minden, a derült égből köztudatba robbant, szakállas nő körül forgott, nyomában pedig gyűlölködéssel vegyített csodálat lengte körül a dalverseny nevét. Nyilvánvaló volt, hogy…..
Hogy a weben közzétett bejegyzések, az online felületeken szétterített rengeteg adat és gondolat mérhetetlenül értékes információforrást jelent, talán már nem szükséges ragoznunk. Annál inkább érdekes kérdést jelent, hogy egészen pontosan mihez is kezdhetünk a strukturálatlan tudásmorzsák ekkora…..
A szürke ötven árnyalata?  Háromkötetnyi szenny, az irodalom egy új korszaka, nőket sárba tipró beteges agymenés, hiánypótló felszabadító őszinteség. A vélemények megoszlanak, bizonyos csak annyi, hogy a trilógiai vékony kötélen táncolva borzolja a kedélyeket. Rajongók és gyűlölködők fej-fej…..
A Greenpeace a világ egyik legnagyobb és legkomolyabb médiafigyelmet kapó civil szervezete, amely cseppet sem ódzkodik attól, hogy erejével rendszeresen éljen (vagy visszaéljen?). Nem igényel túl sok neten való böngészést a Greenpeace aktivitásának követése, és már az sem…..
Hírverés, csillogás, képernyők elé tapasztott milliók: a Super Bowl minden kétséget kizárólag felrobbantotta az internetet - még hazánkban is. A reflektorfényekben pózoló reklámokat komoly elszántsággal és mély elkötelezettséggel is nagy kihívás lett volna elkerülni. És minderről a felhajtásról a…..
A szeptemberi hivatalos átadást követően hamar a péntek esti hipszter jelmez elengedhetetlen kelléke lett a zöld bicikliken suhanás a bulinegyedben. Októberben már a százezredik Bubi bérlés is megtörtént, tavasszal bővítések várhatóak a lehívott banki garanciákból.  …..
&U Magazin Man With No Name 2014.11.21 15:14:53
Hihetetlen képi világgal fűszerezett zenei kompozíciók, megdöbbentő profizmus és mérföldkövekkel erősebb produkció, mint amit ismertsége alapján bárki feltételezne. Ez a Saverne, amelynek legújabb klipje épp a napokban debütált. Ennek kapcsán alkotói folyamatokról,…..
Ha az ideális szombat este számodra fényűző és különleges, de mégis egy csipet pikáns őrülettel megfűszerezett, akkor éppen ideje megkezdened a visszaszámlálást. November 22-én ugyanis ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb beltéri egyestés zenés-táncos…..
Bőrproblémákkal szinte kivétel nélkül mindenki szembesül, ráadásul sokan nem is csak alkalmanként, hanem folyamatosan küzdenek bizonyos tünetekkel. A kisebb kellemetlenségekkel nem mindenki hajlamos orvoshoz fordulni, pedig a web különböző felületein megjelenő említések…..
Biztonságos, fájdalommentes, hatásos és egyre szélesebb kör számára elérhető – mindezzel azonban kevesen vannak tisztában. Hiába tűnnek fel egyre gyakrabban a szemészeti klinikák kecsegtető reklámjai, a szemműtét fogalma jellemzően továbbra is szorongást ébreszt. A web…..
Egyre többen szenvednek különböző mozgásszervi problémáktól, a reumát pedig nemegyszer emlegetik korunk népbetegségeként. Ennek megfelelően a weben is kifejezetten sok szó esik mind a reumatikus panaszokról, mind a vélt és valós okokról, következményekről, valamint…..
Bár a futócipőn feltűnő megfelelő márkajel önmagában nem jelent beugrót az élmezőnybe, a többség szerint mégsem mindegy, miben rójuk a kilométereket.  Presztízskérdés a ruházatunkon feltűnő brand vagy sem, a nagy sportmárkák nem keveset áldoznak imázs építésre. Az…..
Sok a szöveg, kevés az információ, irritálóak a műsorvezetők, a reklámspotok pedig középkori kínzóeszköznek is beillenének.  Ráadásul mindig ugyanaz az öt szám megy, és még azok között is akad olyan, ami bizonyosan csak gonosz tréfából kerülhetett a lejátszási listára.…..
Naptár fordít, napszemüveg fel, fesztiválbérlet megvesz és még inkább, VB szurkolás indul – hivatalosan és visszavonhatatlanul nyár van. Ha pedig egyszer így adódott, akkor éppen ideje sört bontani, kitelepedni egy parkba és a kültéri kivetítőre ragadt tekintettel – rendben,…..
Jött, látott, győzött, no meg hatalmas port kavart. Gyűlölködés és tolerancia, homofóbia és liberális értékrend, undor és csodálat, elutasítás és üdvözítés – a szakállas nő pillanatok alatt vált szimbólummá. De hogy pontosan minek is jelképe ő, a devianciának és a…..
Hatalmas pénzeket ölni a márkaépítésbe, teljes haderővel folyatatni a hidegháborús küzdelmet a konkurenciával, majd derült égből villámcsapásként nevet változtatni – ha valami, akkor ez a stratégia elsőre igencsak megalapozatlannak tűnik. Márpedig az apród.hu esetében…..
Intrika, vér, gyűlölet, szenvedély és döbbenetes fordulatok. Ezekkel a kulcsszavakkal jellemezhetjük a sorozatot, amely hétről hétre a TV képernyők szegezi az újabb és újabb látványos képekre, szaftos eseményekre és némi hidegrázásra kiéhezett nézőket. Pontosabban…..
Róla szólnak a hírek, vele van tele a sajtó – igen, jól sejted, nem tévedsz sokat, ha e szavakat olvasva előtted is a fényűző 4-es metró képe villan fel. A hosszas halogatás, várakozás és magyarázkodás után ugyanis március utolsó péntekjén a földalatti bámészkodásra…..