Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tota12

1611 bejegyzést írt és 1081 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai szkennelés áldozata egy közismert, rendkívül gyakori papíranyag volt, ami az 1979-es nyugat-európai Technic kínálatot mutatja. A 16 kisméretű oldalon a Lego német, francia és holland nyelven hirdette a Technic cuccokat, a 9 éven felüli közönségnek. Ez az időszak nekem egy kicsit túl távoli,…..
A mai Emlékmentés adásban körüljárom a Tini Nindzsa Teknőcökkel és a hozzájuk kapcsolódó játékokkal kapcsolatos emlékeimet. Jó szórakozást! ..
Ha a Vintage Star Wars cuccokról van szó, általában kevés figyelem szokott irányulni az ún. Store Display-ekre, vagyis a boltokba kihelyezett, eladást segítő kiegészítőkre. A Star Wars figurák eladását már annak idején is igyekeztek mindenféle figyelemfelkeltő táblával, karton standee-vel, egyedi…..
A mai szkennelés áldozata egy szokásosnak mondható nagyméretű Technic poszter volt 1994-ből. Az A2-es méretűre kihajtogatható német papíranyagon sokak számára ismerős, már-már legendás Technic cuccok láthatóak, nagyjából ugyanazok, mint a nagyobb terjedelmű katalógusban.     Június 1-én…..
A mai szkennelés áldozata egy nagyméretű, 40 oldalas Lego katalógus volt, amit a Benelux államokban terítettek 1997-ben. Az oldalak és a grafikák nagy mértékben eltérnek a magyar változattól sőt, a többi nyugat-európai változathoz képest is más egy kicsit. Érdekes, hogy az anyaga se a szokásos, ez…..
A mai adásban a most 25 éves Episode I vonal figurái közül mutattam be 4+1 pédányt. Sith Lord Darth Maul, So bibble, Valorum illetve a Kaadu + Jar Jar a mai menü. Jó szórakozást!..
A mai kellemes húsvéti délutánon ismét megosztom veletek az utóbbi idők régi játékreklám termését. Ma kedvezünk egy kicsit a lányoknak is hiszen több régi lányos játék reklámjába is belefutottam, de azért a szokásos társasreklámok mellett most találtam egy szuper régi Lego anyagot is.    Ha…..
A mai adásban újabb 4 Hasbro féle WWF figurát veséztem ki. Végre sorra került Sgt. Slaughter, aki nem csak a pankráció kedvelőknek lehet ismerős. Rajta kívül Smash, a British Bulldog és Hacksaw Jim Duggan került sorra. Jó szórakozást és kellemes húvétot kívánok mindenkinek.  ..
Ebben az új sorozatomban majd bejárok egy pár bolhapiacot, hogy megnézzük, hogyan funkcionálnak ezek a játékok szempontjából. Első alkalommal a ma induló Petsa bolhapiacon jártam...egy negyed órát...
Tota12 2024.03.16 16:35:11
@Cifra Palota: Kedves Péter

Elnézést de szerintem félreértetted a hallottakat... hogy tudtam volna nyitás előtt én kimenni? Be is mondtam a videóban, hogy fél 8 van. Nyitva voltatok már mikor bementem. A videó elején mondtam a 6:45öt de azt akkor rögzitettem amikor elindultam itthonról...mondtam is hogy nyitásra már nem érek oda

Igen tudom hogy később amikor elállt többen néztek ki. Ezért is irtam oda hogy mire hazaértem ki is sütött a nap

Tudom hogy nem kértetek helyjegyet de én látogató voltam szóval ez alapvetően nem rám tartozik

Korrekt, a saját véleményemen alapuló véleményt tettem közzé és jártam már elég sokszor a többi bolhapiacon is. És nem is mondtam igazán negativ dolgokat inkább próbáltam elmagyarázni a bolhapiacra nem járó közönségnek hogy hogy működik ez.

Ha alaposan meghallgattad amit mondtam....egy rossz szavam nem volt. Inkább aggodalmamat fejeztem ki hogy életképes lesz-e a dolog. Én örülnék ha az lenne mert nekem ez a hely közel van és ahogy mondtam a videóban is...biztos kinézek még . Ráadásul az embereket is biztattam hogy járjanak bolhapiacra :D

A névlopás dolgot átérzem. Én is jártam már igy

Úgyhogy szerintem korrekt módon tájékoztattam, de nyilván az esőben nem álltam ott órákat
Tota12 2024.03.27 19:24:26
@Cifra Palota: ha lehet inkább emailben tota12@freemail.hu
A mai szkennelés áldozata egy 1990-es német, kihajtogatható Technic insert volt, amihez hasonlókat már mutattam nektek korábban. A képeken szereplő készletek abszolút ismerősek lehetnek, hiszen nem volt olyan katalógus vagy insert ebben az időszakban, amin ne szerepeltek volna. A papíranyag…..
A mai adásban ismét 5 bontott Clone Wars figura került sorra. Szerepelt Asajj Ventress, Darth Maul, Bossk, a Recon Patrol-os Clone Trooper és Wolffe. Jó szórakozást! ..
A szombati Bolhapiacos túrámról egyedül ezt a kisméretű, 12 oldalas Hasbro katalógust hoztam haza, ami egyébként gyakorlatilag egy Kenner katalógus lenne, de ekkor már a Kenner logót nem használták. Az európai katalógus lényegében csak 3 márkára koncentrál. A Batman vonalakra, a Star Wars-ra és a…..
A mai harmadik epizódban eljutok a rendszerváltás környéki időszaktól egészen a 90-es évek közepéig. Beszéltem egy kicsit a játéknagykerek kialakulásáról, a boltokról és a külföldi játékgyártók hazai képviseleteiről. Jó szórakozást!..
A Kajli cuccok című sorozatomban megszokhattátok, hogy vagy híres, figurákkal kapcsolatos átverésekkel, csalásokkal foglalkozom, vagy pedig megtévesztésre alkalmas hamisítványokkal, bootlegekkel. Ma viszont egy olyan kérdéskört fogok feszegetni, ami igazából egyik felsorolt kategóriába se illik…..
A mai szkennelés áldozata egy szokásosnak tekinthető, 36 oldalas holland Lego katalógus volt, ami viszonylag sok ponton azonos a hasonló osztrák kiadással. Ugyanakkor ez 4 oldallal rövidebb illetve néhány oldal teljesen más, közte a borító és a hátlap is.    JÚNIUSBAN ÚJRA FIGURAFESZT, KATTINTS A…..
A mai adásban négy újabb Power of the Force figura került sorra. Biggs, 2-1B, Ree Yees és a Deluxe boba Fett szerepelt. Jó szórakozást!..
A Gyűjtők, mint mi című új sorozatomban meglátogatok egy pár nevesebb magyar gyűjtőt, akikkel beszéltegek egy kicsit illetve bemutatják a gyűjteményüket. Az első részben Harna Tomi, az egyik legérdekesebb magyar robotgyűjtő szerepelt. Jó szórakozást !..
A mai szkennelés áldozata egy igencsak érdekes madár...egy Paradisa Insert 93-ból, ami érdekes módon, csupán egy oldalas. Nem is emlékszem, hogy lenne más olyan A4-es méretű insertem, ami ne lenne két oldalas. Érdekes, hogy ennél miért spórolták le a másik oldal nyomtatását. A Paradisa nem áll…..
Tota12 2024.03.01 21:28:49
A mai adásban egy 1989-es, kisebb, de azért aranyos Lego Pirates készlettel foglalkoztam, a 6245 Harbor Sentry-vel. Jó szórakozást!   JÚNIUS 1.-ÉN FIGURAFESZT 7 KATT IDE A RÉSZLETEKÉRT..
 A mai szkennelés áldozata egy gyönyörűszép 16 oldalas Fabuland katalógus volt egyenesen Hollandiából. Ezt a témát én ma is nagyon aranyosnak tartom, valahogy nagyon pozitív a kisugárzása, úgyhogy mindig örülök, ha újabb Fabulandos papíranyag landol a gyűjteményemben. ..
A mai adásban két Rebels járgánnyal, a Phantom-al és az Advanced Tie Prototype-al foglalkoztam. Jó szórakozást! ..
A mai szkennelés áldozata egy ismerős darab volt, hiszen pár héttel ezelőtt már mutattam nektek eme Lego Bionicle insert párját. A 2001-es évben minden Bionicle karakterről adtak ki ilyet, külön-külön. Ennek az első oldala épp Onuára koncentrál, míg a másik oldal természetesen azonos. ..
A mai gigahosszú adásban megint 4 vintage WWF figura került sorra, de azért most is leginkább a karakterekre koncentráltam. Undertaker...Samu...Earthquake és az 5.szériás Hulk Hogan került sorra. Jó szórakozást!   // Elnézést a késlekedését, a videót háromszor kellett újravágnom, mert a…..
A SOEDA Power of the Force koncepciói   A Hasbro 1991-ben megvásárolta a Tonka csoportot, amivel a birtokába került (a számtalan licensz, köztük a Star Wars licensz mellett) a nagymúltú Kenner cég is szőröstül-bőröstül. Bár kezdetben a Kenner még viszonylag önállóan tevékenykedett a Hasbro égisze…..
A mai szkennelés rovat szereplője egy igen érdekes papíranyag, ami egyrészt egy nyereményjátékot reklámoz, amivel egy Legoland utazást és Lego játékokat lehetett nyerni, másrészt pedig egy kihajtogatható, egyszerű társasjáték tábla. Maga a füzetke A4-es méretű, de kihajtogatás után a társasjátékos…..