Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Becherpig

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..
Új őrület a biciklisek között: Ki tud a leglátványosabban és kreatívabban kivilágított járműn tekerni. Idén ismét Light Ride a budapesti éjszakában. ..
Kerékagy Bagaméri kávézni megy 2014.05.12 10:27:28
A Keménykalap és krumpliorr fagylaltos bringája és a rendszerváltás előtti balatoni főttkukoricás biciklik után szintet lépett a guruló vendéglátás Magyarországon: egy triciklire épített komplett kávézót Irimiás Balázs. A Pedalocafenak elnevezett projekt az Eleven design…..
Becherpig 2014.05.12 20:57:24
@cenzuratroll bosszanto: részben igazad van, javítottam is, köszi. viszont nem mindegy milyen magasan van a súlypont, a stbailitása pont attól függ, hogy mennyire magas, nem?
Csapatban nyomultak kisvállakozóink európa egyik legnagyobb biciklis expóján a berlini Fahrradschau-n. Megkérdeztük a Bagaboo, a Blind Chic, a Balkantango, a Merényi és a Felvarrom tulajdonosait, milyen eséllyel törhetnek be magyarok a külföldi piacra. ..
Mekkora alkatrészek vannak egy öt kilós biciklin? Mi történik, ha az amerikai kapitalizmus találkozik az olasz munkamorállal? Az elmúlt 40 év ikonikus bringái közül csemegéztünk Merényi "Grafitember" Danival. ..
Áprilisban indul a MOL Bubi közbringarendszer. A csepeli bázison jártunk a biciklik karbantartásáért felelős csapat vezetőjénél. Itt tesztelik, alakítják véglegesre a kerékpárokat és dokkoló egységeket. Buppa megnyugtatott minket, hozhat bármilyen időjárást a február, ők…..
Kerékagy Város Lekerekítve 2013.04.26 14:43:35
Budapesti bringásokról forgat dokumentumfilmet Kádár Viktor. "Egyéni történeteken keresztül mutatjuk be, hogy miért is jó bringázni és talán kedvet csinál azoknak is, akik valamilyen indokra hivatkozva eddig nemmel feleltek a bennük ébredő késztetésre.” – mondja Viktor. A…..