Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p.o.p

0 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsanér elemzi a tegnap este és a homályos jövő kapcsolatának összefüggéseit, lehet hogy ebből lesz valami, de még az is lehet, hogy nem, lehet hogy van más Bencén kívül, de nem tudja biztosan, egyébként nyilván fontos, hogy valaki jó ember-e, vagy egy gerinctelen patkány féreg, aki az első adandó…..
p.o.p 2019.10.07 22:13:31
@tomhardynészonja: ezen vagyok kiakadva napok óta, hogy mit keres Eriked<3 a háztartásbeli mellett. Reménykedni tudok csak, hogy kínjában valasztotta, és nem gondolja komolyan...az a nő a legalja...
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
Nem hittem volna, hogy azután, hogy sikeresen ellenálltam a debreceni Panzió nevű szórakozóhely diszkójában a lemezlovas (akit akkor még nem DJ-nek hívtak), minden próbálkozásának, és nem utáltam meg a Metallica Enter Sandman című nótáját, az RTL bruttó két óra alatt eléri nálam, hogy soha ne…..
Azzal kezdünk, hogy Luna, akivel az első évadban akkor találkoztunk legutóbb, amikor bóti csöcsöket akart magának (megkapta, VV Soma kifizette), egyfajta Sznezsanapótlékként héderezik Pumpednénél és kibeszélnek. Pasikat. Luna ugye Soma csaja, mármint abban az értelemben, amiben Pumpedné Pumpedé,…..
Minden a megszokott menetrend szerint zajlik, mármint a szegény ember Horváth Évájától érkező szenvtelen felszopót illetően. Sok izgalom lesz ma is, mondja a nevében a grófi származást sejtető/parodizáló "y"-t random helyre bebaszó Bódi Sylvi. Jön egy új csávó, de előtte még a kurvaanyázós műbalhé…..
p.o.p 2017.04.26 21:38:22
@Natura Qua: :))) és tényleg!!

Szánalmas ahogy megpróbálják lenyomni a torkunkon, hogy ezek az exéden3asok bárkinek is az exei...

6-an játékosnak a többi meg exnek lett castingolva. Ennyire nem volt jelentkező???
Lesz a TV2-nek egy Ázsia Express című realityje, ami egy érdekes holland formátum magyarítása lesz, és az a lényege, hogy a párba sorolt szereplői hogy boldogulnak majd napi egy dollárból olyan országokban, mit mondjuk Laosz, Vietnam vagy Thaiföld. Az utazós-feladatmegoldós-kieséses reality…..
p.o.p 2017.03.30 17:58:47
@maczuda: :))))))))))))
Július 22-től a Netflixen jön a csodálatos Bojack Horseman harmadik évada. Sírni fogunk, gecó...
p.o.p 2016.07.01 10:57:07
Újabb négyes, benne egy kváziceleb, Larion Zoé, aki arról híres, hogy...fasz se tudja, arról csak nem lehet híres senki, hogy nagy műcsöcse van, márpedig első blikkre a csajról ennyit tudunk meg, illetve azt, hogy megtépett, zöld erdei manónak öltözik az esküvőjére, akit pórázon vezet majd valaki,…..
Nu, Vali. A svejci importara, aki kis akcentussal beszéli a madzsart, és akinek ún. New Wawe-esküvője lesz vagy miafasz. A pasival két éve vannak együtt, Vera a volt feleséget ismerte meg először, az mutatott neki egy képet az exférjről, mire Vera, ezt hallgasd meg, így reagált: A…..
Újabb kvartett újabb celebbel súlyosbítva, Kordáné Balázs Klárival, aki kurvára nem tudom mit keres itt, de majd kiderül. Na aszongya, hogy Tímea egy hamisítatlan jakabszállási lakodalmat ül majd, ami nekem azt jelenti, hogy rendes esküvő+lagzi, 110 fővel 1,7 millióért. Balázs Klári egy…..
Az Eurovízión Magyarországot képviselő Freddie bejutott a dalverseny döntőjébe a kedd esti selejtezőn. A Rising Starban feltűnt énekes Pioneer c. száma – az első 18-as mezőnyt hallva – simán erős lehet még a döntőben is...
p.o.p 2016.05.11 09:05:32
@szociál: romanokat kizartak.

Azt csodalom, hogy a svédeket nem zárták ki az egyertelműen nyúlt dallal. Ami amúgy nem rossz, csak full koppintas.
A Dal második elődöntője pont olyan volt, mint az első. Jó, ebben a műfajban nehéz újat hozni, énekesek vannak meg zsűri, miniinterjúk a lihegőben és sztárfellépő, nettó 130 percben. Akár a kertévék hétvégi műsorába is bekerülhetett volna, látványvilágban nem volt semmivel sem rosszabb, mint a…..
Robert De Niro és Woody Allen hasonló cipőben járnak; mindketten munkával orvosolják az idő múlását és így próbálnak szembenézni a halál biztos tudatával, ezért aztán forgatásokba temetkezve odázzák el azt, hogy a négy fal között merengjenek a kaszás utáni semmiségről, vagy elmélyedjenek szemlesütve…..
p.o.p 2016.01.30 21:14:21
@Comfortably Numb: abban mondjuk jo fej volt...bár nagy színészi teljesítményt nem kellett nyújtania. de ezt a filmet inkabb nem fogom megnézni...
Évek óta hajtogatom, hogy nem fogunk többé foglalkozni az Aranyglóbusszal, mert az összes értelmetlen díjkiosztó közül a legkevesebb értékkel bír, de pont ezért olyan vicces a gálaműsora, hiszen itatják a jónépet, és az este végére nagyjából mindenkiben van egy légkör, különösen azokban, akiket nem…..
Filmbook Mentőexpedíció 2015.09.30 06:00:00
Matt Damon legújabb filmje, az eredeti címén magyarul nem túl frappánsan és idegenül csengő, "A marsi (ember)", ismételten bebizonyította, hogy új értelmet nyert a "tisztességes iparosmunka, de semmi több" tétele. Egyszerűen nincs semmi olyan részlete a több, mint két órás…..
p.o.p 2015.10.15 09:25:29
@scal: de legalább nem csak velem:)
A TV2 nagy port felvert reality-sorozatának egyik legtöbbet szenvedett szereplője (Nórit nemcsak Gábor bántotta, hanem szinte minden lakótársa lehülyézte a bent töltött 47 nap alatt, és durva tréfák alanya is volt) nem sokkal ezelőtt egy pillangóceremónia nevű kiválasztás…..
p.o.p 2015.04.29 11:37:09
@Mucsai2010: igazad van, tavaly vagy tavalyelőtt, szépen bejuthatott volna akár a döntőbe is (lsd Alíz). Ráadásul ha a többiek rájöttek volna, hogy mennyire megbízható, valaki konkrétan megnyerhette volna vele a játékot.
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
Ha azt hittük, hogy a hotelbe egyértelműen a konfliktusgenerálás és a pornó miatt bezavart egykori Aranypart-szereplő Mandula Ádám és a csaja, Csiszér Melanie (megérdemlik, hogy teljes névvel szerepeljenek) üzekedésénél lejjebb már nem lehet menni a valóságshow-ban, a harmadik…..
VV Zsuzsa, a Kiskun tévé azóta kegyvesztett(?) bemondója lett az első versenyző a Való Világ idei évadában, akit a lakók a legváltozatosabb, de leginkább a megízhatatlansága, kétszínűségre és a vélt vagy valós szexuális kisugárzással való visszaélésre hivatkozó…..
p.o.p 2014.12.01 13:18:49
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: na az mennyire kemény!!!!!!:) 9. rész sokkolt kb, így még nem izgultam egy filmen/sorozaton sem szerintem...(talán tizenévesen a die hardon:))
p.o.p 2014.12.01 13:26:14
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: a betonos résznél majdnem bőgtem konkrétan...
Meggyőződésem, hogy a felnőtteknek szánt animációs sorozat az egyik leghálátlanabb tévés műfaj. Jöhet itt a tévé aranykora, még 2010-ben is túl kockázatosnak számít animációs szériát indítani, pár kivételtől eltekintve (Archer, Bob's Burgers) nem is érnek meg 2-3…..
Közeleg ugyanis a 8. évad startja (augusztus 23.), kell a promó. Na nem mintha a dalekok meg a kék időutazó telefonfülke, a Tardis akkora reklámra szorulna, hiszen minden geek ismeri. Vajon a skót Peter Capaldi is lesz olyan menő Doktor, mint az elődjei, David Tennant vagy Peter Cushing?…..
p.o.p 2014.08.05 13:21:22
Ahogy tegnap megjósoltam, Barbara ma már hatalmas babavágyban ég, legszívesebben már Lallert is pelenkázná elkeseredettségében. Persze ezt nem lehet egyesen tálalni Dzsónak, hiszen akkor megint lelép pár napra kocsikázni, szóval óvatosan kell adagolni neki, meglepetéseknek…..
p.o.p 2014.05.23 15:50:07
@Zirowe: @aggyistenbrittudós: @hannamontanna: nah behalt a hv? Kicsit eltűnök és ennyi?:)
Muszáj egy kérdést feltennem: ez a Szabi gyerek nem lány????:)
Fehér Valter és Andervud Ferenc FTW! (via)  ..
p.o.p 2014.04.04 13:23:12