Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hatos. Faszt, kilences! (törölt)

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ronggyá röhögtem magam az Euroviziós elődöntőkön. Egyrészt színvonalban hozta a műsor a formáját, miszerint a hígfosba áztatott tömény unalom, másrészt az igazi kedvesem is azonnal édes álomba szenderült az adás alatt, kitekert testtartásban, pedig szeret tévézgetni. De…..
Elárverezték az első, száz éve nyomtatott ausztrál papírpénzt. A történelmi darabért 813 millió forintot fizetett új tulajdonosa. Bár ez az év eddig is különlegességeket hozott, elsősorban az érmék piacán, de papírpénzek területén ez az ausztrál schilling igazi ritkaság,…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.16 21:12:27
Örömmel jelentjük, hogy Gumi Kacsa visszatért és ismét az öbölben úszkál! Kidurrant és teljesen leeresztett 12 nap után a 18 méter hosszú és 15 méter magas felfújható gumikacsa a hongkongi Viktoria öbölben. A kacsát egyszerűen Gumi Kacsának hívják, melyet…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.16 20:10:18
Ez lesz a vége: Orbán Viktor meghatottan hajt fejet Magyarország emléke előtt Magyarország igazi szociális állam már most, pedig hol vagyunk még a három-négy ciklus alatt kiteljesedő NER minden területet átfogó eredményességétől. Amíg pénz nincs, megtestesül legalább a…..
A világ legdrágább hamburgere még nem kapható, mert várhatóan a jövő hónapban rántják le a leplet róla Londonban. Azért övezi ekkora felhajtás ezt az egyébként relatíve egyszerű ételt, mert az, ahogy egy holland tudós létrehozta, örökre megváltoztathatja a hamburgerről…..
Syndroide A Parasite több mint tíz éves cég, és már rögtön a 2002-es alakuláskor volt nekik egy saját rendszerük, úgy hívják, active holding. Nem csak az átlagember, de még a szakmabeli is elcsodálkozik, ha valami radikálisan újat találnak fel a szemüvegek anatómiájában, a…..
Néhány órával ezelőtt megtudtuk, hogy a Szörny Egyetem június 20-a helyett június 27-én érkezik Magyarországra. A döntést először furcsának találtam, lévén a Pixar új filmje egy héttel közelebb került az idei nyár egyik legnagyobb sikerváros animációs filmjéhez, a Gru…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.09 20:29:43
@Zalaba_Ferenc: Nem bírnánk elviselni.
Férjcserélő Párkeresés 2. 2013.05.07 17:32:01
Azt látom, hogy most sok szempontból most elég távol van a többes szex megvalósítási projekt - visszacsöppentünk a való életbe, ahol a dolog a rászánható idő és energia hiánya miatt elsikkad. De azért elmondom, hogy milyen csodálatos ötletünk született arra, hogy hogyan…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.09 14:54:52
@***Büdösmackó***: Szerintem vedd fel az egyik ilyen nemes pillanatot, amikor éppen lerendezel három nőt egyszerre.
Csak utána ne felejtsd el felrakni subbára is.
A fideszes Kocsis Máté és Csampa Zsolt februárban nyújtotta be "A nemzetbiztonsági ellenőrzés új szabályainak megállapításáról" című törvényjavaslatot. Ehhez nyújtott be Demeter Ervin, az első Orbán-kormány polgári nemzetbiztonsági szolgálatokért felelős tárca nélküli…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.08 20:45:10
Az ezredforduló egyik legsikeresebb rendezője volt Tom Shadyac, akinek a nevéhez olyan kasszasikerek fűződnek, mint az Ace Ventura – Állati nyomozó, a Bölcsek kövére vagy éppen a Minden6ó. Karrierjét egy baleset törte ketté, azóta teljesen megváltoztatta az életét. A 90-es…..
A kérdésnek több megközelítésből lehet nekifutni. Mondhatjuk, hogy mert ők a világ leglazább arcai, de lehet, hogy elment az eszük, vagy éppen okosabbak a többi nemzetnél. Az biztos, hogy náluk már a gyarmatosítás korától a történelmük szerves…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.08 15:06:33
@Szarvas Norbert: Fekete a szöveg, vagy sötét okker?
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.08 15:29:57
@Szarvas Norbert: Na. Hát erről beszélek.
Georgia May Jagger és Jerry Hall közösen népszerűsítik a Sunglasses Hut oldal által értékesített napszemüvegeket (vagy legalábbis azok egy részét). A fotók anyák napja alkalmából készültek (az USA-ban az anyák napját május második vasárnapján ünneplik). Az anya-lánya…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.08 07:56:01
Igazi időt csak Gil ötödik napján tudtunk egymással tölteni. Szerdától folyamatosan találkozói és vacsorái voltak. Az egyik konferenciavendég szervezett neki minden napra és estére programot. Volt olyan nap, hogy nem is találkoztunk. Ha ez egy igazi couchsurfing hostolás lett volna,…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.06 15:57:38
@visszakettopadlogaz: Akartam mondani, de megelőztél.
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.07 09:03:56
@visszakettopadlogaz: Fogjul fel úgy, hogy Gil mellett semmi esélyünk. Táltos Úrnak se sok.
Nehéz.
SPOILER - Manapság, amikor önkényuralmi rendszerre utalhat Kodály Zoltánról elnevezni egy utcát, szinte felüdülés, ha olyannak állítanak emléket, akinek a szobrát aztán senki nem akarja nyakon önteni egy vödör festékkel. Márpedig abban mindenki egyetért, hogy Bujtor István…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.06 11:13:12
Thaiföld nagy előnye, hogy a pálmafákkal és olcsó sörrel szegélyezett fehér homokos tengerpartjai csak pár órányi repülésre vannak Európától. Ettől közelebb csak az arab tengerpartokat és a megkérdőjelezhető tisztaságú Indiát találjuk. A Karib-szigetek ugyanolyan…..
A Real Madrid világsztár labdarúgója a folyamatos találgatások ellenére (egyelőre) nem másik klubba igazolt, hanem a Jacob & Co. óra- és ékszermárka új reklámarca lett. A New York-i Jacob & Co. egyike a luxusóra- és ékszerpiac kiemelkedő szereplőinek.…..
Az 1970. május 15-én Angliában született fotográfusnő első lesifotói Diana hercegnő halála után születtek meg, melynek köszönhetően pillanatok alatt botrányhőssé és ezzel együtt keresett médiaművésszé vált. 2007 novemberében a Taschen kiadó gondozásában jelent meg…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.05 15:56:29
Nincs vita: a dolgok mai állása szerint  minden évben az aktuális Galaxy S az Android világának legjobban várt telefonja. A negyedik testvér (Vacak? majd kiderül, bár a választ alapvetően, azt hiszem tudjátok…) idén is nagy csinnadrattával érkezett, és a Samsung…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.05 10:51:44
Ma már azt nem tudnád elképzelni, ki az, aki nem hallott még a számítógépről, az kilencvenes években még magyarázni kellett, mi is ez a masina. A videóban szereplő hölgy szerint a DOS-t és magát a számítógépet használni nem nehéz, olyan, mint kitakarítani a házat. Pár…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.04 20:00:30
@Martian: Az alexandriai könyvtár hasonlatot te írtad le. Megkérdeztem, hogy mire gondoltál pontosan. A kérdés még most is áll.
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.04 20:17:02
@Martian: Egy picit más hangvétele volt a hasonlatodnak pár órával ezelőtt. Biztosan félreértettem.

@Reggie: Jobbat mondok akkor. Még abakuszra sincs szükség.
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.04 20:29:13
@Reggie: Nem. Pusztán némi fenntartással kezelem az internet állítólagos előnyeit.
    Bár tegnap illett volna kitolnom Kerényi Zoltán legjobb áprilisi kollázstermését, mentségemre legyen mondva, hogy május elseje volt - kicsit lustálkodhattam. Na de most itt az új termés legjava egyenesen az Ablak a múltra Flickr oldaláról szemezgetve, ahol persze többet is…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.03 13:11:16
A MÁV az egyszerűség kedvéért a pót- és helyjegyek mellé bevezeti a gyorsvonati pótjegyeket, azaz korszerűsítésre hivatkozva árat emel: 2013. május 15-től a menetrendben megjelölt egyes gyors- és sebesvonatok igénybevétele esetén gyorsvonati pótjegy váltása kötelező. A…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.03 10:05:46
Érdemes a jövő társadalmi tudatformáló eszközeként vizionálni a Facebookot (jelenleg), illetve a jövő közösségi kommunikációs csatornáit, melyek (egyelőre) mindenfajta cenzúra nélküli véleménycserére alkalmasak, és betöltik azt a szerepet, amelyiket az elmúlt 30 évben a híradó és a tévé. A jövőben a…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.02 19:30:19
Danny Brown egyre népszerűbb az Egyesült Államokban, ezt pedig mi sem bizonyíthatna jobban, hogy nemrég egy minneapolisi fellépésén az egyik megvadult női rajongója az első sorban egyszerűen csak fogta magát, lerántotta a rapper nadrágját és megpróbálta orálisan kielégíteni…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.02 12:21:25
Minden országnak megvannak azok a kult ételei, melyek előtt a nem-bennfentesek értetlenül állnak. Itt van például mindenki kedvence, a túró rudi. Amióta az eszed tudod, imádod, ugye? Ebből aztán következik, hogy biztos mindenki más is? Hát nem! A túró-csokoládé kombináció…..
Újra nézni gyerekkorunk kedvenc filmjeit kétféle végkimenetellel végződhet. 1: Nekem ez mi a francért tetszett? 2: Még mindig imádom! A Jurassic Park abszolút az utóbbi kategória: még mindig imádom! 3D-ben, moziban, egész más élmény, egy kis nosztalgiavasút a gyerekkorunkba! 20…..
Hatos. Faszt, kilences! (törölt) 2013.05.01 12:19:57