Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szukicsmagda

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon tényleg a sátán műve-e a pacal, vagy a sült bárány mentaszósszal a gasztronómia csúcsa? Lehet-e kelet-európainak öltözni, és az Oasis vagy Pataky Attila ríkat meg jobban? Csupa kérdés, ami felmerült Szukics Magda (aki korábban írt már posztot, amit itt olvashattok) és…..
Szukicsmagda 2016.06.01 14:50:14
@mojyo: nehari, de itt edzocipot csak a prolikon lattam eddig. kiveve a munkaba sieto irodistakat reggel, vagy a sportlediket akil futonadragban leteznek. de hogy sportcipot vegyen fel valaki az utcai ruhahoz, annak prolinak kell lenni, hat vagy munkasosztaly-belinek. vagy kelet-europainak.
nincs ezzel gaz meg semmi baj tenyleg! de azert a menosegtol ez eleg messze van.
Szukicsmagda 2016.06.01 15:09:22
@mojyo: szerintem ne kezdjuk el. elhiszem, hogy tok meno vagy, es mem nezel ki magyarnak, ugyanakkor az osszes ismerosom elobb halna meg, mint hogy edzo cipot vegyen. ezeket a high fashion csajokat pedig nem latod az utcakon. a fashion week-en igen, pentek este hoxtonban, dalstonban es shoreditchben igen, a divatiskolak kornyeken igen-de rajuk sem ez jellemzo. ezert mondtam, h ne menjunk be az oltozkodesbtemaba, mert mindig van aki jobban tudja, es ez most te vagy. ( egyebkent beszelgethetnenk divatrol, ban egy divat-stilustervezo diplomam, szerintem nem a semmire adtak.) de en most ezzel tenyleg be is fejeztem ezt a temat.
Szukicsmagda 2016.06.01 15:11:43
@pinkunicorn (UK): a cikk a kulonbsegekrol szolt, nem a hasonlosagokrol. arrol sokkal tobbet tudnek irni, de most nem ez volt a tema. egyebkent az en fium is beszel egy kicsit magyarul, tobbet hasznalja a lofasz szot, mint en.
Az Egy napom sorozat mai részében a brit főváros következik, Magda meséli el hogyan is telik egy átlagos napja, amit a kutya és a (rémálomszerű) tömegközlekedés fog keretbe, de közben kiderül az is, miért öltöznek úgy az irodai munkához is a nők, ahogy, és melyik kantin az…..
Szukicsmagda 2016.03.14 13:11:19
@Babette©: de igen, ezért szukics magda. az igazi nemvem persze nem ez.
Szukicsmagda 2016.03.15 12:59:17
@Szabinho: a kutyus tíz előtt nem szeret felkelni, addig meg már mindenki lelép otthonról. szóval mindegy, hogy ki rángatja végig könyörögve, én vagy a barátom. csóóórii fiona.
Szukicsmagda 2016.03.15 15:37:12
@Zoole[uk]: negy eves, szoval csak tok lusta:(
Hogy Magda valóban a szerencse lánya-e, azt majd mindenki eldönti magának e rendkívül érdekes stílusban megírt posztnak a végére, az biztos, hogy a történet, és a hangulat nem a megszokott. Bevallom őszintén, az első furcsálkodás után engem megfogott a stílus is és a történet…..
Szukicsmagda 2016.02.29 13:43:06
@catnip cupcake: igen, most már csak a ku bár van kedd esténként, meg a she bar a candy helyett a (g.a.y.-jal szemben), de ott csak minden hónap utolsó szombatján van buli, az is bezár hajnal 2-kor. úgyhogy mi inkább már csak vauxhallba járunk vagy néha clapham be, de a kasbah-ban szinte csak fiúk vannak.:(
Szukicsmagda 2016.02.29 18:07:14
@diggerdriver: hát hallod köszi! azt hittem te leszek az első, aki üvöltve küld el a búsba, és nem :D ha lenne ilyen kifejezés, azt írnám, pozitívan csalódtam:) egyébként itt csak olvasó vagyok már a kezdetektől fogva, nem szoktam kommentelni. arra a tumblr-en baszom el az időmet.

amúgy azoknak, akik szerint sokat emlegetem az alkoholt, KÖRÜLNÉZTEK MÁR LONDONBAN? éltek már itt kettőnél több napot? nem? na ugye. aki igen, az nem is kommentelt ilyen hülyeségeket.
Szukicsmagda 2016.02.29 19:43:55
@HardPötty: haha akkor koccintunk. bar eppen sort iszom, de most, mondtad, szerintem mindjart valtok egy rozefroccsre:)