Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fecooka

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az AXN-bemutató dátumát még nem ismerjük, közeleg a Merlin befejező évada a hazai képernyőkre. Ezt jelzi, hogy az elmúlt hetekben megkezdődtek a magyar változat munkálatai. Úgy tudjuk, jelenleg az első négy epizód szinkronján dolgoznak a szakemberek, ismét a tavaly már…..
Az analóg frekvenciák egy részének felszabadulásával újabb ingyenes és fizetős csatornákat indíthatunk – mondja Tóth András. Az Antenna Hungária kommunikációs vezetője dinamikus bővülésre számít.- Célegyenesbe érkezett a digitális átállás: július 31-én jön az analóg…..
2013. 06. 25. 8.00 - 19.00Az Antenna Hungária a fenti időpontban végzi a DVB-T fejállomás éves szoftverfrissítését, ezért minden tévécsatorna esetében képminőségbeli problémák jelentkezhetnek, kivéve az RTL Klub és a TV2 csatornákat.Érintve:A teljes DVB-T platform, vagyis a…..
Fecooka 2013.06.25 10:09:06
Autopeti blogja Sokadalom 2013 2013.06.10 21:11:23
A Fővárosi Autópiacon ezúttal senkit nem érdekeltek a tűző napon álló használt autók. Illetve de, csak azokat már old- és youngtimereknek hívjuk és az önálló rendezvénnyé nőtt Sokadalomra jöttek.  Képes beszámoló következik, fogadjátok…..
Fecooka 2013.06.11 22:14:56
Nesze!szer Epres maszk házilag 2013.05.24 11:47:49
Imádjuk. Nehéz persze megállni, hogy ne együk meg mindet, de... igen kiváló hatásokkal bír az eper. Piros barátunk pattanások, aknék ellen is jó, a pórusokat is rendezi, anti-aging hatású. Mossad meg, pürésítsd és önts hozzá némi natúr joghurtot vagy tejszínt. Méz is mehet…..
Fecooka 2013.06.10 16:31:56
Fusiék mostanában gyakran ébrednek hajnali háromkor, amikor spontán bekapcsol a riasztó, és kóddal sem lehet lelőni. A Homár ilyen esetben az összes létező kábel elvágását javasolná, de naiv ügyfélék inkább új szakembert keresnek a harmadik bekapcsolós incidens…..
András egy találós kérdést hozott a londoni Magyar Nagykövetségről. Vajon mi történik minden hónap utolsó hetében? Instant kaszinó? A csatolt képet a londoni magyar konzulátuson lőttem. Várom a tippeket, hogy miért, de az ügyintézési illetéket minden hónap 25.-e után csak…..
Fecooka 2013.06.10 16:28:41
Az edzőterem nem játszótér, otthon pedig vigyázni kell, mint tudjuk, mégis vannak olyan emberek, akik nem figyelnek oda eléggé, vagy egyszerűen félvállról veszik az edzéseket, amiknek meg is van az eredménye. Ha megnéztétek a videót irány edzeni, immár felkészültebben és…..
Fecooka 2013.06.10 16:19:57
 Számtalan szívet szorongató kép kering nap mint nap a hírportálokon, blogokon és közösségi oldalakon koldusokról, akiknek ölében egy kisbaba, vagy kisgyerek alszik. Kevés ennél szomorúbb látvány van, s sokan nyilván épp a gyermek jelenléte miatt adnak alamizsnát a…..
Nesze!szer J'adore Vanessa 2012.10.03 18:21:34
      A francia Purple Fashion magazin 18-as számában a  divatanyag modellje  Axente Vanessa. Az Escaping Paris című editorialt Camille Bidault Waddington fotózta és stylingolta. Franciország nagyon megszerette Vanessát, aki a párizsi divathét kifutóin is szívesen látott vendég…..
Bár múlt héten úgy látszott, hogy mindenhova biankó szelektív szemetesek érkeztek, csak átmeneti technikai malőr lehetett. Kispesten legalábbis Tamás jelentése szerint teljesértékű kukák érkeztek: Csak sajnálni tudom azokat, akik a valós információk hiányában,…..
Fecooka 2013.06.10 16:16:22
Minden bizonnyal 2013 egyik legnagyobb szitokszava Magyarországon a mobilgát. Kell-e a Római-partra és milyen áron? Bírja-e a megpróbáltatásokat a Szentendrén nemrégiben elkészült konstrukció? Miközben idehaza a mobilgát kérdése politikai burleszk kategóriájába került, Európa…..
Ki hallott már Whitbyről? Kikötő-és fürdőváros az Északi-tenger partján, valaha itt tanulta ki a mesterséget Cook kapitány, itt született meg a Drakula legenda és manapság itt rendezik a világ egyik leghíresebb gótikus fesztiválját. Az Észak-Yorkshire megyében fekvő…..
A street art, urban art, public art nehezen bekategorizálható, sokszor polgárpukkasztó vagy éppen elgondolkodtató, de többek között azért is rajongunk érte, mert közhellyel élve a téma az utcán hever. Különösen pikáns, ha szociális, környezetvédelmi vagy éppen politikai…..
Szigeti Péter Follow Me! mikroblogjában publikálta a fenti felvételt, amin épp vitorlások haladnak el a Budai Vár és a Parlament közötti Duna-szakaszon, folyásiránnyal szemben. Egy elmúlt napokban kapott meghívónak köszönhetően gyorsan kiderült, hogy a hajók az SVSK (Siófoki…..
Fecooka 2013.06.10 16:11:36
Pisztácia Nespresso variációk 2013.06.09 12:46:31
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de tavaly előtt karácsonykor jöttek ki a vanília, csokoládé kapszulák. Szerintem mindenki nagyon kedvelte őket és januárban elég hamar el is fogytak. Én itthon őrizgettem egy csokoládés kapszulát, várva a megfelelő időpontot, mikor…..
Holnap a Parlamentben vélhetően megszavazzák az új földtörvényt. A rendszerváltás óta eltelt időszakban két erő feszült egymásnak földügyben: a parasztpárti irányzat, amely szerint a 25-50 hektár körüli maximális birtokméret engedélyezte volna. Az irányzat támogatói azzal…..
„A történelem nagy titka, hogy a különböző társadalmi formációkat nem egyének alkotják és szabják meg, mint ahogyan azt az »emberi jogokért« bolonduló korunk véli, hanem társadalmi kapcsolatok, kezdve a családon belüli viszonyoktól egészen az állampolgár kötelességeiig…..
Keddi rendkívüli ülésén elfogadta a Fővárosi Közgyűlés a budapesti taxizást szabályozó rendeletet. Bár a testület elé került egy olyan tervezet is, ami csak ármaximumot tartalmazott volna, végül sajnos a korábban általunk is több alkalommal bírált fix tarifás változatot…..
Míg nyáron még csak a dinnye minimum árát határozta meg a kormány, 2013 év elejétől egy nagyságrenddel komolyabb területen avatkozott be a piaci folyamatokba. A lakosság széles körében támogatott rezsicsökkentés jól jelzi, hogy a Fidesz sikerrel aknázza ki a társadalomban…..
Fecooka 2013.06.10 16:08:17
Nyilván senki sem szereti, ha pocsékba megy a tészta, így aztán érdemes használni olyan eszközöket, melyek segítenek a pazarlás elleni harcban. Akad olyan, amellyel egyszerre többfélét főzhetünk, egy másik pedig az adagolásban segít. A nyitóképen látható tésztafőző…..
Gyöngyszemek az itáliai művészetekből Szobrászat Fontana dei Quattro Fiumi-(Négy folyó szökőkútja) A Fontana dei Quattro Fiumi - Négy folyó szökőkútja - a Róma egyik legszebb ékességének számító Piazza Navonán áll, a téren található három barokk szökőkút közül…..
Elkészült a Dior "Secret Garden - Versailles" kampány második reklámvideója, amelyhez - hasonlóan az elsőhöz, itt - zenei aláfestésként ismét egy Depeche Mode számot választottak, ezúttal a "Behind the Wheel" címűt, amelyet a tovább után meg is hallgathattok, de mindenekelőtt…..
Fecooka 2013.06.10 16:05:39
A nyár legkedveltebb hajviselete az úgynevezett beachy waves, amit a nagy vizek hullámai ihlettek.. és nem az árvíz. De kinek van kedve órákat tölteni egy 220 fokos sütővassal az amúgy is nagy hőségben, már amennyiben visszatér? Mert nekünk nem sok... Éppen ezért, nagyon…..
TotáLiber A hemingwayi hetes 2013.06.07 07:00:00
Mielőtt nagy vadász lett belőle, vagy mélytengeri halász, min­den reggel korán kelt, és írt. Markáns stílusát nem kell bemu­tatni, ahogy a 20. század irodalmára gyakorolt befolyása sem vitatható. Bár ő maga nem gyűjtötte egybe az írás mikéntjéről vallott nézeteit, itt-ott…..