Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r00ster

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feldolgozások. Vannak jók, vannak bénák, vannak olyanok, amikről tanán nem is tudjuk, hogy azok. A mai YouTube világban napról napra találkozunk önjelölt sztárokkal, akik ezrével gyártják a feldolgozásokat, de ha belegondolunk, aki valaha hangszert vett a kezébe vagy énekelt, mindenki…..
Ötszáz lóerő, szárazkarter, szívómotor, 8800-at forgó négyliteres boxer hatos, mászóka, kagylóülés, PDK, kerámiafék. Amióta próbáltam az előző GT3 RS-t, azóta rend van a fejemben. Második a 458 Italia. Nincs turbó, sem hangbödön, csak a jóság és a tökéletesség, ahogy…..
r00ster 2015.06.02 15:08:48
Aki számára unalmas Röhrl bácsi, ahogy íven autózik (számomra nem, hiszen pályán így kell gyorsan menni), az nézze meg a kurvajó Chris Harrist ugyanilyen autóban:
www.youtube.com/watch?v=-hTLk1rU_ZI

Zseniális videó, keresztbe is teszi a gépet, ha valakinek ez kell, és angol nyelvleckének is kiváló a műsor.
Első fele utca, a második pálya.

Nekem a 997-es kéne (hehe, bili), de ez a 991 gt3 rs akkor is egy csoda! és Walter is az!
Az elmúlt évekre visszatekintve, nehezen tudom felidézni azt a korszakot, amikor én voltam a Totalcar legnagyobb járműszédelgője. Időközben alfás/volvós/audis/alfás/béemvés Pista és mercis/béemvés/fiatos/bogaras Tibby átvette tőlem a stafétát, és akkor ne is beszéljünk Göbi…..
r00ster 2014.09.05 13:41:19
Épült Zuglóban egy csöpp, de annál aranyosabb játszótér Alsórákoson, a Cinkotai út és a Negyed utca sarkán. Ez idáig rendben is volna, sőt példamutató dolog más önkormányzatoknak is: tessék szépen játszótereket építeni, mert az fontos dolog!  Ami azonban Viktor…..
A Hiéna meghatódott az olvasók igyekezetén, és elmorzsolt néhány könnycseppet azokért, akik nem nyertek, pedig megérdemelték volna. De nincs mit tenni, nyeremény csak egy van, így győztes is, aki megérdemelten viheti haza a Porsche ajándékát. Leadfoot zseniális só-liszt…..
Mohó Hiéna barátunk mostanában inkább csak gyűjtögette a zsákmányt, mielőtt kiosztaná az arra érdemeseknek. Most azonban kiénekeltük a szájából azt, amit a Porschétől szerzett, és oda is adjuk annak, aki szeretné, és hajlandó tenni érte. A csomag egy Porsche…..
r00ster 2013.04.25 14:49:19
@Skandar:
köszi szépen a képfeltöltős tippet!
örülök, h tetszik, csak egyszer vágtam meg a kezem :)

A Tied is penge!