Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Impulser Hungary

35 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentkezzen most a lakhelyéhez legközelebbi életmód napokra! ..
Az eheti Impulser Életmód napok helyszíneit itt megtekintheti. ..
A pulzáló mágneses kezelések során nemcsak a mágneses mező, hanem a frekvencia is hat. Ezért is nevezhetjük másképpen mágneses frekvencia terápiának vagy mágneses fluxus terápiának az Impulser mágneses kezeléseket. Az Impulser terápia során egy pulzáló mágneses matrac…..
Az Impulser továbbra is az egészség elkötelezett híve, ezért országszerte látogathatóak az Impulser életmód napok az Egészség 2014 program keretében. Ezen a héten az alábbi városokban találkozhat velünk: Balatonboglár Budapest 5., 10., 13., 20., 22.…..
Alábbi bejegyzésünket Balassa Tímea A pulzáló mágneses tér gyógyászati alkalmazása c. könyve nyomán írjuk.  A pulzáló mágneses tér hatásával foglalkozó kutatások nagy része abban megegyezik, hogy az elektromágnesesség sejtszinten hat, mégpedig a sejtmembrán az…..
Már a televízió is felfigyelt a pulzáló mágnesterápiára, erre a hihetetlenül gyorsan terjedő kiegészítő (komplementer) kezelési lehetőségre. Örömmel vettük a bemutatkozási lehetőséget az RTL klub Egészség kalauz című műsorában, ahol Dr. Schéder Ákos Impulser terápiás…..
A merevedési zavarokra vonatkozólag kettős-vak, placebo-kontrollált vizsgálatot folytattak húsz önkéntes segítségével, mely azt hivatott kideríteni, hogy a pulzáló mágnesterápia hogyan hat ezen zavarokra. A vizsgálat időtartama 3 hét volt és a következő tényezőket…..
Több mozgásszervi betegség esetén segíthet az Impulser, de akár a teljesítmény növelésében is segítségére lehet. A Nemzeti Sporton olvasható cikkből kiderül, miként lehet segítségére az Impulser, ha akadályoztatott a mozgása, vagy ízületi fájdalmak gyötrik, illetve…..
Az Impulser honlapon minden héten válaszolnak orvos partnereink az Ön által fel tett kérdésre az Orvos válaszol rovatban. Kérdése van az Impulser matracról, a mágnesterápiáról vagy a pulzáló mágnesterápiáról? Kíváncsi arra, hogy az Ön betegségére alkalmas-e az Impulser…..
Impulser Hungary 2013.09.23 13:41:51
@katsul: Az Impulser Pro készüléken délelőtt az F5-ös, délután pedig az F6-os programot használhatja, 20 percig, 30-40%-os intenzitással.

Kedves férje az F6-os programot használja, 50-60%-os intenzitással, 2 x 20-30 percig. Ez hatásos lehet az allergiára. Üdvözlettel: Impulser, impulser.com
Kérdése van az Impulser használatával kapcsolatban? Helyes frekvenciát alkalmaz? Használható-e az Impulser matrac az Ön vagy családtagja betegségére? Hogyan jelentkezhet az Impulser rendezvényére? Tegye fel a kérdését itt, az Impulser blogon és mi továbbítjuk orvos partnereinknek…..
Kiegészítő kezelésként az Impulser terápia segíthet Önnek az érszűkületből adódó egészségügyi problémák megoldásában, ami azért fontos, mert a szív- és érrendszeri betegségek javarésze az erek beszűküléséből adódik. Az agy, a vese, a szív és a lábak érszűkülete…..
Először is foglaljuk össze, hogy milyen komolyabb szövődményekkel járhat, ha az egyik leggyakoribb anyagcsere problémával küzdünk, majd megismertetjük Önnel, hogyan segíthet az Impulser terápia cukorbetegeknek.    Diabéteszes láb A cukorbetegség okozta idegrendszeri…..
Impulser pulzáló mágnesterápia és cukorbetegség A Blikk.hu-n megjelent cikkünk azt részletezi, hogyan segíthet az Impulser terápia a cukorbetegeknek, milyen tulajdonságai tehetik az Impulser matracot alkalmassá arra, hogy akár cukorbetegek is használják kiegészítő…..
Horti János, Borotáról, hátfájásra, ízületi fájdalmakra, görcsökre alkalmazta az Impulser terápiát - sikeresen. Nézze meg Ön is videóinterjúnkat.  ..
Hadd ajánljuk az Impulser Blog látogatóinak figyelmébe az Impulser Magazin oldalát, ahol több érdekes témával várjuk az olvasókat.  Az Impulser magazin legnépszerűbb cikkeiből egy kis ízelítő: Levendula, amit érdemes tudni róla Főszerepben a cékla, sülve-főve A…..
Impulser Az Impulser matracról 2013.08.27 16:43:15
Egy könnyen kezelhető digitális vezérlőegységgel kezelhető speciális pulzáló elektromágneses matrac képezi az Impulser terápia felszerelését. Nemcsak a klinikákon, hanem otthon is remekül használható. A matracot az előírások szerint és a tanácsadás során kapott…..
Nézze meg az Impulserrel kapcsolatos felhasználói tapasztalatokat! Hogyan segített az Impulser matrac átlagembereknek? Ismerjen meg még több Impulser történetet! http://www.youtube.com/impulsermagyarorszag ..
Az Impulser terápia előnyeiről olvashat a Házi Patika Impulser Terápia c. cikkében. ..
Az Impulser rendkívül széles körben alkalmazható, mindez annak köszönhető, hogy a sejtek szintjén fejti ki hatását, serkenti a mikrokeringést. De kinek és mikor ajánlott?   Az Impulser a következő problémák kezelésére, enyhítésére használható: érszűkület,…..
 Az Impulser serkenti a mikrocirkulációt (hajszálereink keringését jelenti). Tudta Ön, hogy hajszálereink hossza megközelíti a 100.000 km-t? Ezen a rendszeren keresztül jutnak el a nélkülözhetetlen tápanyagok a kapillárisokba a rugalmas érfal mozgásnak köszönhetően. A…..
Az Impulser terápia egy olyan széles körben alkalmazható kiegészítő módszer, ami segítségére lehet abban, hogy kevesebb gyógyszerrel élhesse le az életét! Létezik megoldás a gyógyszerek mellett, ismerje meg Ön is az Impulser terápiát részletesebben!   Miért van…..
Az élővilág működése szempontjából a mágneses energia mindig is nélkülözhetetlen volt. Már az ókorban is felfedezték jótékony hatásait és mélyre ható ismeretek nélkül is sikeresen alkalmazták az orvoslásban. A mai modern orvostudománynak hála mára már kedvenceink is…..
A következő levelet egy elégedett Impulser felhasználótól kaptuk.  A levelet eredeti formájában közöljük, úgy, ahogy a hölgy megírta nekünk. Nagyon büszkék vagyunk az elért eredményeire és reméljük, hogy egyre több embernek segíthet az Impulser terápia! Eredmény…..
Az Impulser terápia a pulzáló mágneses tér segítségével jótékony hatással van a mikrokeringésre, így a legkisebb erekben is segíti a folyadékáramlást, elősegíti a szövetek megfelelő ellátását a számukra oly fontos oxigénnel és más tápanyagokkal, emellett az…..
Beszámoló az Impulser Terápia használatáról Az Impulser 2013 januárjában egy Impulser Pro matraccal járult hozzá a gyulai Mozgáskorlátozottak Dél-Alföldi Regionális Egyesületének működéséhez. Az Egyesület az alábbi beszámolót küldte az Impulsernek a mágnesterápiás…..