Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adromelke

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez nem a belga gofri, és nem is az, amit a Ferencieken a Jégbüfében árultak, és a tetejére szifonból nyomták a málnahabot. Ellenben ez az a gofri, amit büszkén teszel le a gyerekeid elé, és boldog vagy, hogy végre nem azokat a rémesen édes gabonapelyheket, és nem is a cukortól…..
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
adromelke 2014.10.14 20:33:22
Otthonunk stílusának megteremtése igen öszetett feladat, nemcsak azért mert rengeteg kiegészítő, szín és forma áll a rendelkezésünkre, hanem azért is, mert személyiségünk évről évre fejlődik és ehhez mérten választunk mi is bútorokat. A kiegészítők szerepe azért…..
adromelke 2014.10.08 11:20:22
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én néha megérdemlem az édes kényeztetést. Pár perc nyugalom egy finom édességgel, és teljesen feltöltődöm!  Ezekhez az édes percekhez az egyik legjobb egy kívül ropogós, belül folyós, csokoládés szuflé! Az én változatom sós vajjal és bourbon vaníliás cukorral…..
adromelke 2014.09.16 14:17:37
Lassan vége a nyárnak, hajunkat erősen megviselte a víz, a nap, és persze az  UV sugárzás. Fénytelennek, fakónak, ragyogás nélkülinek érezhetjük. Azonban van megoldásunk a problémára: most megnyerheted a Full Beauty oldalán a Jean Louis David szalon Keratin terápiáját, és…..
adromelke 2014.08.26 12:23:34
Kevés nő rendelkezik makulátlan bőrrel. Az arcápolási termékek tökéletesedésével azonban egyre több problémát tudunk megoldani egyszer és mindenkorra. Arcbőrünk érzékenysége jobban befolyásolja életünket, mint azt először gondolnánk, hiszen a leghétköznapibb helyzetben is…..
adromelke 2014.08.13 21:53:28
Egy mai ,modern nőnek rengeteg helyen kell megállnia helyét, és nem mindig jut ideje arra, amit igazán szeretne. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de az én életem egy állandó versenyfutás az idővel, a saját „szórakoztatásom” az utolsó, ami belefér és ezért kevés idő marad…..
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
adromelke 2014.05.28 22:56:28
Úgy gondolom, hogy az 1920-as években beveztetett BABA márkát senkinek sem kell bemutatnom. Nemcsak kék-fehér pöttyös csomagolásával csábította el a vásárlókat, hanem a hozzá járó minőséggel és illatokkal egyaránt. A szappanok bevezetése és elterjedése után, tusfürdők,…..
Lassan megérkeznek a tavasz első fuvallatai, ezért már most érdemes felkészülnünk az első napsugarak érkezésére is! Az IsaDora Ray of Light kollekciója is a fény játékán alapul, hiszen megváltoztatja az árnyalatokat és ezzel új divatot teremt. Finom textúrák, világos színek,…..
adromelke 2014.02.20 11:21:34
Kedves Háziasszonyok, eljött az ideje, hogy a bevásárlás ne egy macerás és körülményes napi teendőnk legyen, hanem egy divatos, praktikus és örömteli szórakozás! Nemcsak rábukkantam a REISENTHEL márkára és zseniális táskáira, hanem igen gyorsan hű rajongója is lettem minden…..
adromelke 2014.02.16 13:00:37
Vidámság blog Hol ülünk? 2013.06.17 15:42:31
Várjuk a tippeket és a helyes megfejtéseket! :) ..
Most, hogy itt a tavasz és a napfény is mosolyt, vidámságot hoz a családok mindennapjaiba, a mozgás is egyre nagyobb szerepet tud betölteni a családi rutinban! Rengeteg női magazin és portál foglalkozik különböző diétákkal és méregtelenítő kúrákkal, amikkel nincs is baj, DE…..
adromelke 2013.04.25 12:38:07