Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferkosz

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy sorozatban van a frissen nívódíjat kapott Tények. Még egy nap se telt el azóta, hogy a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentés megszavazása után rávilágítottak, hogy valójában Orbán Viktort Európa-szerte tömegek éltetik, máris dobtak egy újabb erős anyagot. Ezúttal egy jól bejáratott témát…..
Ferkosz 2018.09.14 06:52:35
  A DIGI Csoport bejelentette, hogy a következő három évben a DIGI Sport csatornáin  közvetítik a Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit magyarul. A közvetítési jogokat értékesítő IMG Mediával hosszas tárgyalások után, az utolsó pillanatban sikerült megállapodniuk, így…..
RockStation 14 szexi rockdal 2017.04.29 09:00:00
Itt a tavasz, dagad a... jó, ennyi elég is a vulgáris kifejezésekből. Igaz, hogy az elmúlt héten, hetekben nem igazán jutott ki a randi-pozitív időjárásból, de azért a tavasz csak a megújulás, a szerelem és ehhez hasonlók időszaka. Ilyenkor tombol a romantika, amihez nem árt…..
Ferkosz 2017.04.29 14:32:07
Életem első CD-je a Placebo 1998-as Without You I’m Nothingja volt. A Battle For The Sunig minden lemezt megvettem, különleges kiadásban, kívülről tudom a kiadatlan, csak maxikon megjelent dalokat is. Ez fontos infó a szokásos „miért nem olyat küldtök, aki szereti a zenekart” fintorgóknak, mert…..
Habkönnyűre sikerült sorsolni a Serie A első fordulóját (giornata soft, írja a Gazzetta). Így néz ki a bemutatkozás: Palermo-Cagliari, Chievo-Catania, Parma-Brescia (Vass Ádámmal a kezdőben, ha lehet), Bari-Juve, Udine-Genoa, Samp-Lazio, Roma-Cesena, Milan-Lecce, Firenze-Nápoly,…..
Ferkosz 2010.07.29 10:35:19
Véget ért a saga, megvan az ítélet, illetve egy vádalku: Charlie Sheen, a televízió jelenleg legjobban fizetett sztárja és egyik ügyeletes botrányhőse bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádak közül a legenyhébbekben, és ártatlannak a súlyosabbakban (életellenes…..
Tankcsapda, 1991, Nevelési Központ, Pécs Az egészből leginkább csak a stroboszkópra emlékszem, ami a zenészek mögött volt a színpadon, és gyakran az egyetlen fényforrást biztosította a koncert alatt, de ez elképesztően újszerűnek és hatásosnak bizonyult, mint látványelem.…..
B-oldal Mötley Crüe - The DIRT 2010.01.07 07:41:00
Régóta nem hallgatok már Mötley Crüe-t. Viszont máig élénken él bennem az a pillanat, amikor a ’80-as évek derekán egy lemezboltban véletlenül a kezembe kaparintottam a Shout at the Devil-t. Természetesen bakelitről beszélek! Semmit nem hallottam akkor még a zenekarról. Csak…..
Tankcsapda – Minden Jót (Alexandra Records) A Tankcsapda a magyar rockzene tetején van. Náluk népszerűségben nincs fentebb, hosszú ideig nem is nagyon lesz. A zenekar évek óta keresi az újabb kihívásokat: Kisstadion, évről-évre Főnix Csarnokos koncert, sőt a legutóbbi ún.…..
Ferkosz 2009.10.14 12:36:16
@altero: Nekem semmi. Az nagyon állatul szól, de az Agyarország is. Előtte tényleg csörömpölős meg zörgős volt, de az meg egy olyan korszak volt.
Véget ért a rockzene leghosszabb szappanoperája, azaz megjelent a Guns n' Roses új albuma, a Chinese Democracy. A Spaghetti Incident óta egyesek 15 évet vártak, átéltek a rózsák háborúját, zenekaron belüli oda-vissza pereskedéseket és a legenda lassú elporladását. Most hogy az…..
Kő egy szar film? Pauly Shore megbízhatósága ebben a témában megkérdőjelezhetetlen. A kis Pauly zsidó humoristákból álló családba született, valószínűleg ő volt a legnagyobb poénjuk. Anyuci alapította a The Comedy Store becenéven futó híres stand-up klubot. Pauly tehát…..
Ez a harc lesz a végső – szól az Internazionale (sic!) első sora, és bár a népszerű sláger egy másfajta küzdelemre szólít, a Serie A utolsó fordulója csak akkor lehetne ennél durvább, ha mondjuk egymással meccselne az Inter és a Roma, valamint az Empoli és a Parma. A 38.…..
Megmozdult az eleje és a hátulja is, az elitben a Juve a bajnoki címért folyó versenyből szállt ki (ha egyáltalán benne volt), az Udinese pedig az utolsó Bl-helyért zajló csatát lesz kénytelen szemlélőként végignézni, míg hátul idegenbeli győzelmével az Empoli tornászta…..
Ez egy nagyon durva kis forduló lesz! Az üldöző szerepét terrierszerű határozottsággal alakító Roma a pontjait visszakapó, s ettől csak még tovább tüzelt Cagliarihoz utazik, ráadásul De Rossi és Perrotta nélkül lesz kénytelen szembenézni a kőkemény szardíniaiakkal. A…..
Az vajon miért van, hogy az Inter és a Juve győztes góljai, mint két húsvéti tojás, úgy hasonlítottak egymásra? És az, hogy a Milan már akkor sem tud nyerni, ha történetesen éppen megérdemelné? És főleg, hogy a Roma már akkor is nyer, ha történetesen lókolbászt érdemel…..
Gólt nemkapni egyszerűbb, mint gólt rúgni – régi és egyszerű alaptétel, de mikor ezt végig is kell néznünk a skót konyha meglehetősen undorító tálalásában, azt nagyon nem veszi be a gyomrunk, pedig az NB1 edzette. Ha a kinti meccs után Diego lenyomott egy sallert Huntnak…..
Átmozgatjuk a karácsonyi hedóniától köszvényes tagjaink, és pironkodva hessegetjük a Bundesliga mappát lassan teljesen ellepő porcicákat, hogy számot tudjunk adni az Úr színe előtt a téli mozgolódásról, azon belül is első körben a Bayern München, mint őszi bajnok háza…..