Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁgiS

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövőre lesz éppen 55 éve, hogy 1959-ben Ruth Handler ötlete alapján piacra dobták a lánya után Barbie névre keresztelt figurát, aki azóta a játékipar ikonikus figurájává nőtte ki magát. A siker óriási volt, gyerekek milliói kezdték fésülgetni tökéletes idomokkal…..
Az európai kötvényekkel az elmúlt időszakban sok mindent el lehetett érni, kivéve rekord magas hozamokat. Mit lehet ilyenkor tenni befektetőként? Vagy szembenézünk azzal a ténnyel, hogy nem a mostani környezetben fogjuk bezsebelni az unokáink jövőjét megalapozó hozamokat, vagy…..
Éppen tankolni indultam az autómmal, amikor hallottam a hírt, hogy az elektromos autókat forradalmasító izraeli cég, a Better Place csődvédelembe menekült. Csalódottan és értetlenül álltam az általam nagy reménységnek tartott cég bukása előtt, különösen azért, mert amerikai…..
„A nyuszika sétál az úton, egyszer csak jön egy új biciklivel a mókus. - Te mókus, honnan volt pénzed erre a biciklire? - Én nem iszom el az összes pénzem. Másnap a nyuszika a mókus mellé áll egy Ferrarival. - Honnan volt ennyi pénzed, nyuszika? - Beváltottam a sörös…..
Bár a legtöbben örömmel fogadták a Nintendo gyorsjelentését, mert a tavalyi év után újra sikerült nyereséget elérnie az általam főleg Super Marioról ismert Nintendonak, sajnos engem kevésbé győztek meg a számok. Való igaz, hogy szép teljesítmény meglehetősen nehéz…..
Private Banking Lízingelj tehenet! 2013.05.06 20:59:57
Azt hittem, rosszul látok… De nem, Franciaországban tényleg lehet tehenet lízingelni. Sőt, nem csak lízingelhetik, a pénzügyi nehézségbe került gazdák vissza is lízingelhetik teheneiket. S jobban belegondolva, ez nem is elvetendő ötlet… Milyen előnye lehet a…..
Tavaly év végén került a kezembe egy nemzetközi felmérés, amely a 2013-as várható vállalati trendeket vette számba. Akkor még kicsit szkeptikusan fogadtam, hogy előreláthatólag idén a vállalatvezetők legfontosabb dilemmája az lesz, mi legyen a sorsa a cégek hatalmasra duzzadt…..