Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crei

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olaszok tudnak sorsolni, kérem szépen. Itt van nekünk a Serie A utoló idei fordulója, mielőtt tehát három teljes hétre elvonulnának a csapatok, gyorsan eldöntik a 2007-08 bajnoki kiírás jelentősebb kérdéseit. A helyzet ugyanis az, hogy a Fiorentina kiszállt az aranyért folyó…..
Crei 2007.12.22 21:15:27
Az előzőekhez annyit, hogy jelenleg az Inter a legjobb olasz klubcsapat, ha objektíven nézzük. Ez akkor is így lesz ha a Milan nyeri a holnapi derbit, ami természetesen nem lehetetlen.
Ha objektíven nézzük jelenleg a Milan valóban eredményesebb csapat, hiszen több BL-t, mindenféle nemzetközi kupákat, scudettot (erre persze kicsit árnyékot vet most a calciopoli dolog, mivel senki nem tudja mióta játszották ezt a játékot...) és talán olasz kupát nyert. (ezt így fejből nem vágom.) Azt is hajlandó vagyok aláírni, hogy most jobban csengő név nemzetközi berkekben, hisz az elmúlt majd 20 évben mind Olaszországban, mind a nemzetközi porondon az egyik legeredményesebb klubcsapat voltak. A fiatalabbak (30 környéke és alatt) számára a Milan mindig is egy győztes csapat volt cimhalmozók, mig az Inter egy állandó második vagy harmadik, néhány koszos UEFA kupával. És melyik a legnépszerűbb csapat? amelyik sikeres. Itthon szerintem a Milannak (és a Juvenek) lényegesen több a követője. Milánóban ez nagyjából 50/50, Olaszország egészében viszont az Inter népszerűbb. (Legnépszerűbb persze a Juve.) Ami a futball nagykönyvét illeti, mindenképpen egy lapon kell említenünk a két csapatot, hiába van több minden a pirosfekete vitrinben. Épp a focitörténelem egésze miatt. A holland Milan, ami az évtized legnagyobb csapata volt szerintem semmivel sem érdemel több bekezdést, mint a Grande Inter, vagy akár a Platini féle Juve. 40 éve az Inter sokkal sikeresebb volt mint a Milan. 20 éve is több trófeájuk volt, nagyjából akkor állították fel Bergomiék az olasz pontrekordot, ami azóta is áll. A Milan a hollandok érkeztével érte utol az Intert, ami a legpocsékabb két évtizedét produkálta szemben a rossonerik tündöklésével.Lehet húsz év múlva ismét más lesz a helyzet vagy éppen egál. (Vagy a Juve nyer még 20 scudettot...:( ). Szóval a lényeg csak annyi, hogy ezek elég dinamikus dolgok és mindenki kapja meg a kellő tiszteletet. Két nagymúltú és sikeres csapatról van szó, nagy egyéniségek tömkelegével a foci hőskoráig visszamenően.
Sárga Ház 7 kiló halál 2007.12.20 21:35:00
Megint van jó kis elgondolkodni valónk mára. Éhen halt egy 1 éves kisfiú a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Piricsén.Még novemberben hívták ki az ügyeletes orvost a szülők – akik 6 gyereket neveltek egy egyszobás házban –, de ő már csak a lesoványodott kisfiú halálát…..
Az évszázad legpocsékabb fordításával boltokban a magyar forgatókönyvíró-fenegyerek új bestsellere  A középszar Amerikai rapszódia és a briliáns Hollywoodi fenevad után váratlan gyorsasággal idehaza is megjelent Joe Eszterhas vadonatúj szösszenete, a The Devil’s Guide…..
Többszereplős melodráma sok testi szerelemmel, amiben főszereplőnk egy búcsúszexszel ugrajta ki a nyulat a bokorból. A történetben új garbót is kell vásárolni.Sziasztok,inkább tanulnom kéne, mint ide írni, de abban reménykedem, hogy ha kiirom magamból akkor utána jobban megy a…..
Crei 2007.12.19 20:38:07
Ez a forduló (is) az Interé volt, ők ugyanis idegenben leverték a tökutolsót, miközben közvetlen üldözőjük képtelen volt gólt szerezni Torinóban, sőt, örülhetett, hogy nem kapott ki. Az immár tisztes távolságból figyelő Juve rangadót nyert idegenben, de a zebrák talán már…..
Találtunk valakit, ki képben van a történések anyagi és egyéb vonatkozásaival és megkértük, mondja el nekünk is. És ő elmondja: Jelen állás szerint rövidtávon megoldódhat a Ferencvárosi TC problémája, hiszen két cég is befizette a „beugrót”, a 400 millió…..
Megvan a megoldás. Igaz, kicsit drasztikus, kicsit nehezen kivitelezhető, viszont hosszú távon alighanem jobban fog működni, mint ami most van, mert ez kilátástalan és katasztrófális. Mi is van most? A rendszerváltás felemás módon sikerült, akkor ideiglenes szükségmegoldásként…..
Crei 2007.12.10 23:07:25
Uncsi már ezzel kezdeni, de megint nyert az Inter, ráadásul jövendölésünknek megfelelően nem osztottak sok kegyelmet a bátran kezdő, majd összezuhanó Torónak. A négy szerzett gól azért volt fontos, mert így már nem csak a legtöbb szerzett pont és a legkevesebb kapott gól az…..
Crei 2007.12.10 11:34:45
Orr
Csupa genyó meccs, amin aztán bármi lehet, ez lesz a Serie A 15. fordulója. A digó focival kapcsolatban nem minden felhang nélkül szoktuk emlegetni minden idők leggyávább tippeléseként ismert bármi lehet kifejezést, mi mégis leszünk olyan bátrak, hogy mindenre mondunk valamit.…..
Az Inter olyan, mint a Juventus (durr, egy pofon). Nem tudsz mellette elmenni csak úgy, vagy leborulsz elé és imádod, vagy a lábujjad hegyéből is felszívod a gempát, hogy lecsulázhasd. Számomra mindig megfejthetetlen rejtély volt, hogy szurkolhat valaki nekik, hiszen a mi életünkben…..