Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_mesüge

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A párbaj előtti napok pont olyan izgalmasok, mint amilyennek elképzeljük őket, de hát mi az istent lehetne az egyre jobban lepukkanó villában, mint veszekedni, dögleni, egymás bugyijában matatni és helikopterezni, esetleg foltnélküli sonkáét majszolgatni vagy dikkelni. KokkIza…..
_mesüge 2014.03.16 17:43:17
@csiberibe: Köszi: ) Eddig tudtam mindég szavazni, csak most nem. Rohadtul idegesít, mert meg vagyok győződve róla, hogy csakis az én szavazatomon múlik a párbaj végkimenetel:D:D:D
_mesüge 2014.03.16 17:56:44
@nosce: No látod, erről én is meg vagyok győződve: )))
hagyma Egyedül 2011.10.03 00:52:00
Végre egyedül. Nem magányosan, de egyedül. Kis lakás Tampa történelmi belvárosában, tulajdonképpen magyar szemmel nézve nem is lakás. A lakótelep betoncölöpökre állitott faházakból áll, amire azért van szükség mert nagy esők vannak és hát tulajdonképpen egész florida…..
A mai adás elmulasztásával senki sem veszített semmit, csak a taktikázás ment végig. Jó, a paraszt gyerek és a városi királylány szerelmi története is folytatódott, tény. De még hogy. Iza ugye megbántotta, azaz lecsicskázta Traktoros Kriszt, meg mondott még mást is, de az már…..
_mesüge 2014.02.14 17:52:17
@Blikknépe: Te tudsz azonosulni az itt kommentelők többségével? Magadat nem akarod terelgetni valahova, ahol tudsz azonosulni?:D:D:D
Az új (végleges?) dizájnnal súlyosbított stúdióban (a lila-zöld színkombináció kedvelői továbbra is örülhetnek, mi, többiek, meg sírunk egyre) áll a macskabajszos Istenes Balázs, és bejelenti, hogy nem lesz beköltözés, ennyi vót, 11 lakos egyelőre és passz. Napersze. Majd…..
Az idei mezőny erősségéhez kétség nem férhet ugye, ehhez párosul egy nagyszerű főcím is, amiben a kamera a versenyzőket alulról is megmutatja, tangás pina villan 3x már az első 23 másodpercben, ez kell a magyarnak. Istenesre egy rettentő pulóvert adtak, és feltöltötték az…..
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
comment:com A nap képe 2013.09.05 13:00:00
Zsivány posztert kapott az American Horror Story.  ..
_mesüge 2013.09.09 21:14:14
@Az úriember: Szia! Csatlakozom a többiekhez, nagyon jó sorozat, főleg, ha szereted a horrort! Az első évad valóban leül, de érdemes végignézni, a második meg ... nagyon jó! Connie Britton volt kb. az egyetlen, akiért nem rajongtam az első évadban, de ő már nem is szerepelt a másodikban. Frances Conroy csodálatos, a második évadban is, de a legnagyobb császárasszony Jessica Lang, és a második évadban amiket lejátszik, hát.... Állj neki!!!: ))
(annyira kár, hogy Zachary Quinto nem lesz a harmadikban... : ((( )
Az HBO pszeudoközépkorról szóló, de sárkányos-csöcsös-varázslónős-zombis sorozata előszeretettel nyírja ki azokat a szereplőket, akiket a csatorna pr-gépezete szépen lassan szimpatikusnak épít fel, és a nézők megkedvelnek - és most az teljesen mindegy, hogy a sorozat alapjául…..
_mesüge 2013.06.07 02:49:40
Még tart a háború, senki meg se szólal, de pláne nem beszél a másik nem műanyaggal kibélelt képviselőihez. A lelki gyászt megszakítva a faszik elmennek minigolfozni, meg majd el is hisszük, hogy ők akarták ezt a kis kiruccanást, merugye lerí róluk, hogy imádják ezt a…..
hogyvolt Hannibal 1x06 - Saslik 2013.05.16 16:00:00
Az évad eddigi legjobb része következik, melyről nehéz sziporkázó hogyvoltot írni, mert a dialógusokkal feltupírozott képi világot legfeljebb egy kisregényben lehetne hitelesen átadni. Rögtön ott nyitunk, ahol majd Hannibal fogja nyugdíjas emberevő éveit tölteni, abban a bizonyos…..
_mesüge 2013.05.21 22:25:43
@1,3,7-trimethylxanthine: én még mindig nem olvastam a könyveket(igen, szégyenlem magam), illetve az eddigi filmek alapján sem gondoltam, hogy "csak unszimpi fazonokat gyilkol", de volt ez az interjú
comment.blog.hu/2013/04/11/egy_emberbol_mindent_meg_lehet_enni_interju_a_hannibal_cimu_sorozat_keszitojevel
és innen jött.

Basszus, elkezdtem nézni ezt a részt, az utolsó emlékem, hogy arra gondolok az első harmadában, hogy ahh, ez a legjobb rész eddig, majd édesdeden belealudtam:D Azóta meg kb. meg is feledkeztem róla, hogy létezik ez a sorozat: ))) de még jó, hogy van HV.
Will az éjszaka közepén csámborog a kihalt főúton, de követi őt az odaképzelt jávorszarvas és gyengéden noszogatja emberünket, hogy menjen csak még előre, jó lesz az úgy, de legott már rendőrök jönnek villódzó fényekkel. Sétálgatunk, sétálgatunk? Will azt se tudja hol…..
_mesüge 2013.05.10 08:50:24
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Uhh, na ezt nem gondolnám magamtól, meglepne a fordulat!

@Chat Géza: Aztaaa, hogy itt talállak!: ) Az az igazság, hogy annyira szeretem a hogyvoltjaidat, hogy mindent elolvasok, amit te írsz, még azt is, amit nem nézek(bár általában - eddig - pont olyanokat írtál, de van már, amit miattad kezdtem el nézni, hogy lássam a fejeket, amikről írsz: ) Egyszer leírtál egy mondatot, amin annyira röhögtem, hogy megtanultam kívülről, és ha nagyon nehéz az élet, csak elmormolom magamban, aztán már fuldoklom is a röhögéstől. Szóval, köszi minden írásod: )
Kérem szépen, ritkán van az úgy, hogy mi, magyarok járunk jobban egy sorozatot tekintve, és nem az amerikaiak - nos, ez most pont az a helyzet, mert a Hannibal negyedik részét az amerikaiak csak egy webes, csonkított verzióban kapták meg a bostoni merénylet miatt. Hogy miért, azt talán…..
_mesüge 2013.05.02 14:45:36
@beebeer: azon szoktam törni a fejem, hogy hogyan fog összejönni ilyen állapotban a leendő nejével a vörös sárkány idejére: )) Bár gondolom, biztos rendbejön, miután otthagyja az FBI-t, de, na.
_mesüge 2013.05.02 15:13:07
@beebeer: Sajnos nem olvastam a könyveket, de mostmár nagy hiányát érzem, úgyhogy neki kell látnom. : )
Ezt a részt sajnos még nem is láttam, mert nem tudtam mire vélni azt a 22 perces dolgot, meg az imdb-n is fel volt cserélve az ötössel, ezért azzal folytattam(hülye vagyok, na), de nincs több önuralmam, elolvasom a hogyvoltot. De az ötödik részben is(nem írok semmi részletet) úgy elnagyolták az "aznapi" nyomoznivalót, pedig szerintem egy érdekes eset volt az is, helyette volt sok lelkizés. Ettől függetlenül mondjuk eszembe sem jutna abbahagyni egyelőre.
Eddig ugye annyi történt, hogy Will Graham nagyon különleges ügynök az FBI felkérésére a tanítás mellett nyomozást is bevállal ismét, és milyen jól teszi, mert Hobbs nevű emberevő nyomorultat el is fog, mit elfog, lelő, mint egy kutyát, miközben Hobbs éppen a saját lányának…..
_mesüge 2013.04.25 13:07:04
@Nyíméregbéka: na igen, meg nagyon azt sugallták, hogy ez lesz a sorsa. Csak gondolom kellett a figura a további cselekményekhez - sajnos. : )
De szerintem még megeszi egyszer. Muhaha. (vagánykodok itt, pedig már egy csirkemell filét sem tudok teljes lélekjelenléttel félbevágni, annyi betegesgyilkosos hülyeséget néztem mostanában:D)
_mesüge 2013.04.25 17:53:59
@a_voros: Na én ezt nem tudtam eldönteni, hogy mennyire vett részt Abigail az apja munkásságában, mert valami van, az biztos, csak annyira elhitették az őzes jelenetnél(velem), hogy nem szeret ölni ez a lány...
@nemorino: a női verzió stimmelt, csak magamtól nem gondoltam volna rá, hogy amiatt tartják meg, hogy beleilleszkedjen a Vörös Sárkány sztoriba(amúgy engem is a fekete Crawford zavart össze: ), mert valahogy úgy képzelem, hogy annyira előre még nem tervezték el. Bááár, ha már tudják, hogy a 4. évad körülre tehető a Vörös Sárkány, akkor lehet, hogy tényleg ki van ez már nagyjából találva.
Kár, hogy csak jövő héten lesz negyedik rész: (
_mesüge 2013.04.25 17:58:24
@_mesüge: ja nem is, csak elnéztem az IMDB-n. Mondjuk az is csak most esett le, hogy már csütörtök van, úgyhogy éljen, ha hazaérek meg is nézem: )