Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metgergo

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van néhány egyszerű és követendő magatartásforma, amivel a munkahelyeden nem csak a főnöködet, hanem a munkatársaidat is le tudod nyűgözni. Miért fontos ez?Egyrészt ezáltal közösségi szinten is tiszteletet és elismerést vívsz ki magadnak. Így ha véletlenül…..
w Akinek nem inge 2009.04.15 06:30:00
Habemus. Bajnai Gordon miniszterelnök. És máris milyen nagy rá a kabát. Mint száraz kóró, úgy zörög a szószéken. Semmi szenvedély, semmi spiritualitás. Nem így képzeljük a miniszterelnököt. A kormányzó legyen operahős, aki boltozatos mellkasát nekidülleszti az…..
Lenne itt még néhány meglátás, ami nem fért bele online közvetítésünkbe, viszont igen kíváncsiak lennénk kedves mindnyájuk véleményére őket illetően, úgyhogy most szépen sorban önök elé is tárjuk mindet. Ha úgy tetszik, ez lesz a BL három dolog, csak egy kicsit több lesz…..
Azt szajkózzuk a karácsony óta, hogy amíg az Inter megnyeri azokat a meccseit is, amiken legjobb esetben is döntetlent érdemelne, a Roma pedig elbukja, de legalábbis pontokat veszít azokon, amik simán neki állnak, nem lehet kérdéses, ki lesz a bajnok. És valóban, ez bizony egyre…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa és Aradebil méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen…..
Felsoroljuk a forduló hülyéit! Az Inter megint képtelen volt teljes létszámban befejezni a meccsét (idén nyolcadszor!), hülyeségéért a végleg eldőlt kérdéskör elhalasztásával fizet, míg a Roma (a forduló hülyéje!) elmulasztotta kihasználni üldözöttje apróbb botlását és…..
Metgergo 2008.03.23 15:09:39
imgfrm.index.hu/imgfrm/5/6/8/0/BIG_0004065680.jpg

Ezen a képen tökéletesen látszik, hogy szó sincs lesről! Tehát nincs miről vitatkozni, és kész! :-)

(A képet az Inter Indexes forumáról linkeltem be, az eredetit Youme postolta)
Szólásra emelkedett a szülinapi torta fölött Moratti a napokban, hogyaszongya Mancini csak Herrerához mérhető az Inter edzőinek sorában (pedig választék van ugyebár bőven), akkora zsugás. Nos, ha Mancio arra gondolt, hogy ez a Bl itten már úgyis lefőtt és már csak túl kell lenni…..
Na, ki kap jobban hányingert, ha a labdára kell néznie? A Roma, mely bő két héten belül megütközött a Juventusszal, a Real Madriddal, a Fiorentinával és az Interrel, majd a hétvégén fogadja a Parmát, szerdán pedig következik a Real elleni visszavágó? Esetleg a Milan, melynek…..
A Roma lehetett volna még ennél is elégedettebb győztese a fordulónak, ha mondjuk az Inter méltóztatik elszenvedni a neki kiutalt vereséget, de hogy a nagy vesztes egyértelműen a Fiorentina, afölött kár vitát nyitni. Ők ugyanis nem elég, hogy kikaptak az Olimpicóban, de megsérült…..
A csodálatos olasz hagyományoknak tökéletesen ellentmondva egyik hétvégi rangadó sem lett döntetlen, mind Torinóban, mind Genovában megszületett az a bizonyos mindent eldöntő. Eközben az Inter nem csak megcsapta a Livornót, de - ha nem is egyszerre - pályára lépett Dacourt és…..
Egy szuperrangadóval és egy derbivel, meg persze rengeteg érdekes meccsel támad ránk a Serie A 23. fordulója! Lesz ugyanis egy Juventus – Roma, ahol a talán jobb formában ügyködő harmadik fogadja az utóbbi pár fordulóban nem különösebben meggyőző másodikat, valamint tanúi…..
A megtáltosodó kiscsapat története ellágyuló mosolyt fakaszt még a legsúlyosabb Tyler Durden-klónok arcán is. Szégyellje magát, aki nem hullajtott el legalább egy kövér könnycseppet a legnagyobb gigászok előtt hetekig vezető veronai pékcsapat, a Chievo tavalyi kiesésekor. Vagy…..
A gólparádét hozó hétközi kupaforduló után az élmezőny rajtaüt a kiesőjelölteken a Serie A 21. fordulójában. Többen is nemes bosszúra készülnek a második forduló visszavágójának apropóján, amire leginkább az akkor méreteset bucskázó Udinesének lenne oka. Lesz rangadó…..
Ha egy reklám megértéshez gondolkodni kell egy kicsit, és a befogadónak meg kell fejtenie a reklám üzenetét, az alapvetően jó dolog. Sokszor azonban mintha kifejezetten az lenne a cél, hogy a fogyasztó izzadjon vért mire megérti, miről is szól tulajdonképpen a reklám. A Leli…..
Félidő van. Ki-ki (Kiki?) nyugovóra tér. Ideje van mostan a visszapillantásnak, hiszen ha körömrágós izgalmakkal nem is, de érdekes tanulságokkal mindenképpen szolgált a Serie A 2007-08-as szezonjának első fele. Az alábbi összeállításban csapatról csapatra haladva megnézzük,…..
Ismerünk mindannyian olyan férfiakat, akik nem tudnak mit kezdeni a lekoptatás nemzetközi intézményével, és csak nyomulnak. Hirtelen megszűnnek az intim terek, a lány félni kezd. A filmekben jön egy hőstípus, aki eléggé kékszemű és erős, hogy elintézze az ilyen ügyeket.…..