Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth Alíz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a programban a vezetők csoportosan váratlan és kreativitást igénylő feladatokon keresztül általános problémamegoldó beállítódást és képességeket alakítanak ki. Megszokják hogy csoportosan a “hogyan lehetne ezt megoldani?” módon viszonyuljanak váratlan helyzetekhez,…..
Hetedik világ A tudásvagyon nő 2012.09.25 20:53:41
A tudásvagyon növekszik, ha megosztjuk Anyagiak, tudás, s az együttétlés rendje – ez az élet három alapvető feltétele. Ha az anyagi javaidat megosztod valakivel, kettőtök összvagyona nem változik, ám neked kevesebb marad. Ha a tudásodat megosztod, a végösszeg növekszik,…..
Mikor van szükség alkotó csoportmunkára? Nincs mindig szükségünk a csoportmunkára, s nem kell minden problémához, alkotó módon nyúlnunk. Az alábbi feltételek megléte esetén érdemes alkotó jellegű csoportmunkát szervezni: Sikerlélektani megfigyelés, hogy a sikeres emberek, szervezetek olyan…..
Az előző szövegekben bemutatott iskolai példában érezhető, hogy az iskolai kommunikáció sok aktusa nem felelt meg a racionális megbeszélésnek. Hogy jobban tudjuk elemezni a kommunikációs helyzeteket, el kell tudnunk különíteni egymástól a különféle cselekvéseket. A…..