Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nightrunner

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre, másfél-két évtized elteltével, az AT-nél valakinek feltűnt, hogy meg kellene nézni a fórumokat, hogy a vevők mihez kezdenek a hangszedőikkel. Rájöttek, hogy mekkora divatja van audiofil körökben a különböző tűk cserélgetésének. Már amikor ezt mechanikailag a hangszedő test és a tű kialakítása…..
nightrunner 2017.01.19 17:27:56
Subba Subba szexpóz: Ragacs 2016.02.04 19:14:40
Ez a tata a világ legszebb halálát halta, épp egy prostit gyömöszölt, amikor elszólította a Jóisten. De a schlongjába még szorult annyi élet, hogy kitöltse a luvnya vagináját, létrehozva azt a csodás jelenséget, aminek annyiszor voltam a szemtanúja nagymuternál, akinek a csotroga tacskója naponta…..
Elsőosztályú kabin, összesen nyolc utassal, a törzsutasokkal közösen kialakított belső tér és szolgáltatások – mindezek a világ jelenleg talán legmodernebb repülőgépén. Nem hangzik nagyon rosszul. A jövő hónapban kezdi meg működését a British Airways vadonatúj Boeing…..
Jóój, ahogyan nem tudom eldönteni, hogy a kutya kicsi vagy a farka nagy, AWWW...
Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok tudják, illetve a nagyon öregek emlékeznek rá, hogy régen minden erősen pörgött, ha a pályatempót valaki tartani akarta vele, még a nagy V8-asok, sorhatosok is, a kisebb…..
Nem tartott sokáig eladni, talán egy bő hetet, ha fenn volt a hirdetési oldalon (amit belcéges ügyek miatt nem illik épp itt reklámoznom). A legfontosabb tanulság: öreg, olcsó autó eladásánál még mindig nem jövedelmező őszintének lenni Magyarországon. Szar a felismerés, de ha a…..
nightrunner 2014.12.16 23:27:56