Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nita0605

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy online könyvrendelés összeállításakor bukkantam rá az íróra. Kíváncsivá tett, hogy a „szomszédból” milyen történetek születhetnek. Mivel leginkább a thriller, krimi, sci-fi vonalon mozgok, ezért örömmel fogadtam, hogy Karika magyar fordítású könyvei a misztikus thriller kategóriában szerepelnek…..
Hitről, a vallás erejéről és egyúttal annak téves értelmezéséről. A csodákról, amikben lehet hinni, és az árról, amit mindenkinek meg kell fizetnie. Elkésett szavak és tettek. A kimondatlan fájdalma, ami egy életen át kísér...
Izgalmas karakterábrázolást, lenyűgöző képsorokat és egy szerelmi háromszög sajátos értelmezését kaphatjuk a kosztümös filmek korhű köntösébe csomagolva. A kedvenc Olivia Colman-je a legjobb női főszereplő kategóriában vihette el az Oscar szobrocskát, de legalább ekkora alakítást nyújtott Emma Stone…..
Van valami, ami képes átsegíteni az élet legnehezebb pillanatain is. Azonnal oldja a feszültséget az emberek között, és még egy kínos szituáció is átvészelhető segítségével. A humor a legjobb gyógyír a rosszkedvre, a lelki fájdalmakra. Napjainkban nem csak a stand up műfaj örvend nagy…..
Nita0605 2022.01.20 14:47:20
@mojoking77: Nem vagyunk egyformák, és ez tényleg pont így jó. A felsoroltjaid között van, ami felkeltette az érdeklődésem.
Nita0605 2022.01.20 14:48:26
@TanNé: Szerintem remek, kikapcsoló vígjáték. Jó filmezést!
Nita0605 2022.01.22 17:14:20
@kétszeres vuvuzelaművész: A bíró című filmre inkább érdemes felhívni a figyelmet. :)
Az egészség a legnagyobb érték. Néha traumákat kell átélnünk ahhoz, hogy ez realizálódjon bennünk. Máskor a halál testközelből történő megtapasztalása szükséges ahhoz, hogy odafigyeljünk testünk működésére. Az egészséges életmód lerágott csontnak számít. A legtöbben csak igyekeznek túlélni a…..
Gondold újra Rólam 2022.01.17 10:43:04
Vajon mennyire kell grafománnak lenni ahhoz, hogy a munkán túl a szabadidődben is az írás legyen az egyik, ami igazán kikapcsol?  Többször feltettem a kérdést magamnak, és végül mindig oda lyukadtam ki, hogy nem csupán a betűk, szavak egymásutánjáról szól a dolog. Írni valami olyasmi, amikor…..