Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hejes sírás

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fontos nap a mai. Az Európai Parlament ma nagy többséggel, a jobb- és baloldali frakciók közötti egyetértéssel elfogadta az új közös európai menekültpolitikáról szóló javaslatot. Mindazok, akik szeretnék ezt a problémát megoldani, igennel szavaztak, akiknek ez szimpla felelőtlen és uszító kampány, a…..
Dehogy is. Pillanatok alatt bejárta ma az internetet ez a fotó, amit Balogh László készített a bicskei vasútállomáson. Az eredeti képaláírás szerint rendőrök állnak egy menekült család mellett, akik el akartak szaladni az állomás területéről. - Hungarian policemen stand by the family of migrants as…..
Tudjátok, általában mit jelent az, hogy “látványpékség”? Hát hogy a szemed előtt rakják be a sütőbe a zacskóban érkező, fagyasztott péksüteményt, amit aztán a szemed…..
Hejes sírás 2015.08.16 17:03:47
Ahogy korábban írtuk, állítólag légkondicionálatlan helyiségben, 12 órán át várakoztatott az RTL Klub egy szombathelyi kötélugró csapatot a Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán. Bánhegyi Attila, a csapat vezetője eredetileg a Nyugat.hu-nak számolt be a felvételek…..
Subba Végre péntek! 2015.05.08 12:02:00
 ..
Hejes sírás 2015.05.13 16:42:37
Ennyivel tartozna a sukorói feljelentésért. De az LMP körül ezen kívül is sok a kérdés... Most, hogy végre kitavaszodott, a hétvégén a Velencei tó partján járva, csak hajtott a kíváncsiság, milyen lehet az az emblematikus hely, amely maga képes volt egy pártot berepíteni a…..
Tegnap megírtuk, hogy a Blikk szerint (Kovács) Ákos tízmillióért ülne be az X-Faktor zsűrijébe, de azt is, hogy ez az infó azért nem készpénz, mert ugye minden évben felmerül a neve, meg hát csak a Blikk írta, ugye. A poszt alatt elképesztően szórakoztató anyázástenger indult…..