Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DomiG+

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
DomiG+ 2019.01.31 03:16:30
@Immer az gáz:
Hogy lehet, hogy a FÉG cirko szintén 20 kW -körüli teljesítménnyel több, mint tíz éve csekély karbantartási költséggel üzemel? Igaz nincs benne optikai kábel, kondenzációs egység (meg ezek ára).
Valószínű az a magyarázat, hogy keleti gáz ég benne.
Aki azt hiszi, csak az amerikai filmekben van olyan, hogy a semmiből egyszer csak odalép a főhőshöz egy ismeretlen, megkérdi, hogy ő-e ő, majd a még aktívan meglepett delikvens kezébe nyom egy hivatalos iratot, az olvassa el az alábbi történetet. Aki többet is szeretne erről tudni,…..
DomiG+ 2018.07.21 00:58:11
@Balfredo Alfredo:
"Ha mázlink lesz akkor lesz kb: annyi jogunk, mint ma az indiánoknak."
........> TEK általi becsöngetés megvolt már?
Nem tudtak, mert nincs csögőm, az ajtót meg direkt nyitva fogom hagyni, hogy ne tudják rám törni.
Olvastam ma, hogy még idén újra indul a Szabad Európa Rádió bulgár és román nyelvű adása, bizony lehet követi a magyar is. No majd jelentkezem oda tudósítónak.
DomiG+ 2018.07.21 01:08:22
@Snagal:
@DomiG+
........> 4-6 os kb 2-3 percenként közlekedik, gondolom, nagy visszatartó erő lenne ha a bliccelőt leszállítják - lehet hogy 3 percet is várni fog a következőre... borzasztó

Ma már vicces, de 1974 -körül Miskolcon így jutottam ki az Egyetemvárosba Edda bulira a 12 -es busszal jegy nélkül, amikor láttam a megállóban felszállni készülő ellenőröket leszálltam. Vártam a következő buszt, azzal továbbjutottam egy megállót, ott ismétlődött a jelent, végül csak kiértem, igaz jókora késéssel.
DomiG+ 2018.07.28 01:54:34
@Sluck Ödön:
Ahogy tudom 6% -körül van a piaci árfolyamuk, ezért is lenne helyes az elővásárlási jog az adósnak.
Egy város képe állandóan változik, és nincs olyan környék, ami ne válhatna kellemes, élhető hellyé egy jól átgondolt rehabilitációnak vagy az újonnan megjelenő lakóparkoknak köszönhetően. Így történt ez a X. kerület nyugati, az Üllői úthoz, és a 3-as metróhoz közeli…..
DomiG+ 2017.10.27 01:21:48
P. szerint a telefonját azért nyilvánították teljesen használhatatlannak a Nokia szaküzletében és azért kérték, hogy ha már így alakult, náluk dobja ki, hogy szépen zsebretegyék a nagyértékű eszközt. A telefont viszont azóta is hiba nélkül működik, P. pedig a…..
A fürdő tipikusan az a helyiség, ahol a funkciónak és az esztétikumnak ki kell egészíteni egymást. Ha tervezéskor és a kivitelezés folyamán valamelyikre nem fordítasz kellő figyelmet, több bosszúságot okoz majd a használat során, mint örömet. Éppen ezért összeszedtem pár tipikus hibát, amit kellő…..
DomiG+ 2017.09.18 00:13:58
@szombi:
Gondoztál-e már beteget éveken keresztül?
DomiG+ 2017.09.18 00:31:34
@Fotósképző:
A fürdőszobai áramellátáshoz:
Már több fürdőszobát építettem úgy, hogy leválasztó trafóval lett betáplálva a konnektorok (tükörfűtés) árama. Ez esetben, még a konnektorba való szándékos belenyúlás esetén sincs áramütés, de alkalmas az ÉV-relé is. Világítás, elszívás vezérléséhez törpefeszültség, optocsatoló alkalmazható, régebben füttykapcsolót építettem be, manapság inkább mozgásérzékelőt, ha meg sem kívánunk érinteni elektromos szerelvényt a vizes helyiségben, vagy hideg padlón mezítláb, stb. Tehát mindenre van többféle megoldás, persze a vízvételi helyek és az elektromos szerelvények, csatlakozók szabvány szerinti távolságait és védőföldelésit ajánlatos minden esetben betartani és a kész munka után le is mérni. Pl: kád, fém zuhanytálca földelése, yakuzi stb.
  Előző hét csütörtökön jött elő az infóval Hadházy Ákos, az LMP társelnöke, hogy egy olyan alapítvány kapott 1,2 milliárd forintos uniós támogatást a magyar kormányon keresztül, amely kuratóriumában ott ül a kancelláriamiszter, Lázár János felesége. A támogatás elvileg arra érkezett, hogy…..
DomiG+ 2017.09.16 02:51:11
A nappali a lakás középpontja, szíve-lelke. Úgy kell kialakítani, hogy jól érezzük magunkat, kényelmes és paraktikus is legyen, de ugyanakkor mutatós is, hiszen a vendégeket is itt fogadjuk. Nem könnyű feladat. Néhány dolog, amit érdemes elkerülni, hogy nappalid esztétikus és…..