Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manarola (törölt)

0 bejegyzést írt és 248 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BEKIÁLTÁS Rajzokkal se uszíts! 2015.01.09 19:00:26
Melyik az előrébb való: a vallás-, a szólásszabadság, vagy a magánélet sérthetetlensége? Az követ-e el nagyobb bűnt, aki a testet pusztítja el, vagy aki a lelket gyilkolja? A terroristáknak, s főleg azoknak, akik mögöttük állva a vallást arra használják, hogy…..
Drága feleim ott a monitorok előtt. Január 7-én a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni támadással Párizsban belecsapott a közmondásos szar a ventilátorba. Ennek okán szeretnék lelombozni és/vagy felhúzni néhány lelkes értelmiségi orchideát, akik az új 9/11-ről, a civilizációk…..
Manarola (törölt) 2015.01.09 19:48:48
Még novemberben írtunk arról, hogy a Magyar Telekom és az RTL Klub közötti tárgyalások elég csehül állnak, az előbbi nem akar fizetni az utóbbinak a HD adásért, az utóbbi meg nem akarja ingyen adni azt, amit extra csomagban, pénzért ad az előbbi.  Akkor Kolosi Péter, az RTL…..
Manarola (törölt) 2015.01.09 09:36:51
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
Manarola (törölt) 2015.01.08 18:36:40
Vendégszerzőnk, Stefano Bottoni történész írása.Első gondolat: iszony és felháborodás.Második: mérhetetlen és egyben beletörődő harag. Éveken át kinevették, megfenyegették vagy hallgatásra kényszerítették azokat a lényeglátó elméket, akik megjósolták a mai és az ehhez…..
Belsőség Nekem ez itt nem piros 2015.01.06 16:16:05
Kár volna csak a videómegosztók fedélzeti kamerás találatai alapján gondolkodni a közlekedéskultúra területi viszonyairól. Ideje tisztázni, hogy Kijevtől ide is van elég tahó az utakon, csakhogy a forgalomfigyelő fedélzeti kamera (közismert nevén: dashcam) itt nem alaptartozéka…..
A Fb-n is terjed a pécsi "Zöld doboz" fotója. Nélkülöző embertársaink segítése, ha kereszténynek valljuk magunkat, akkor azért, ha másnak, akkor azért. Bicskén is fel kell építeni egy ilyen dobozt, különösen télre jó, amikor hűtőszekrényként is frankón működik.   Enni…..
Manarola (törölt) 2015.01.03 19:34:41
Közröhejjel indul az új év: két napja derült ki, hogy mától csak fizetős úton lehet elérni Ferihegyre, vagyis aki akár csak egyszer vinne ki valakit egy géphez, kénytelen venni egy 3 ezer forintos 10 napos matricát, ha meg 10 napon túl kétszer, akkor egy 5 ezer forintos Pest megyei…..
Mállik a tábor, nő a félelem a Fideszben, ezek így együtt a legrosszabbat hozzák ki a hatalmukat féltőkből. Kövér László sem mentes ez alól, hihetetlen sikeresen küzdi le magát Stadinger elvtárs szintjére. Most éppen aljasul riogatja a Fidesz elpártoló báránykáit. A…..
Érdekességeket keresel a skandi világból? Itt megtalálod őket... 1. Norvégiában található a világ legnagyobb jávorszarvas tenyészet. 2. A legnépszerűbb souvenir Svédországban, a gyakran tapasztalható "jávorszarvas átkelés" -re figyelmeztető tábla az utak mentén.…..
Manarola (törölt) 2014.12.29 11:25:20
@Vera Rónay: Tanulni, tanulni, tanulni.
hu.wikipedia.org/wiki/Skandin%C3%A1via

Ennyi erővel te is megnézhetted volna.
Mindjárt elmondom, de előljáróban az alapok: Az új autópályadíjrendszer alapjai Az új autópályadíjrendszer két pillérből áll: Mostantól minden szakasz fizetős (kivéve az M0 azon szakaszait, ahol ezt az EU támogatási szerződések kizárják, illetve a Megyeri híd, mert... izé, mert csak.). Ez a…..
A westernfilm tulajdonképpen nem más, mint egy amerikai „népmese” és mítosz: a Jó és a Rossz örök küzdelmét ábrázolja, romantikus díszletek (préri, kaktuszos sivatag, hegyek) között, és ahogyan az a mesék világában lenni szokott, a Jó győzedelmeskedik, megvédi a…..
Így pár nappal karácsony előtt él-e ember, aki nem kap heveny lábrázást Mariah Carey All I Want For Christmas is You című számától? Na ugye. Ennek ellenére, vagy talán éppen azért, a legnagyobb netes szenzációk egyike ma az a videó, melyen oxfordi egyetemisták a capella éneklik…..
Manarola (törölt) 2014.12.22 13:51:46
Ekkora előadónál ilyen még nem volt. Madonna új lemeze még azelőtt kiszivárgott, mielőtt egyáltalán bejelentették volna. Ezek voltak az első hírek, azóta Madonna is megszólalt, és egyrészt egyfajta terrorizmusnak nevezte a szivárgást, másrészt pontosította, hogy nem a…..
Thayer Healy képzett bázisugró egy szikla tetejéről vette magát a mélybe az egyesült államokbeli Utah államban, de az ugrás igazi rémálom lett. Ahogy elrugaszkodott a csúcsról az ejtőernyője összetekeredett és Healy tehetetlenül pörögve zuhanni kezdett, eközben többször is…..
1 órája ért végett Budaörsön egy átlagosnak tűnő esemény sajtótájékoztatója, amin a kereskedelmileg rendkívűl fejlett város 98-ban létesült legelső bevásárlóközpontja (a francia Auchan) átadta diszkont árazású benzinkútját. Bevallom elgondolkoztam, hogy eleget tegyek e…..
Manarola (törölt) 2014.12.18 18:31:46
Végre három új budapesti útvonallal is előrukkolt a két nagy ultrafapados. A Ryanair azonban képtelen volt beletenni a foglalási rendszerébe Athént, így nem tudjuk, mennyiért akarja adni a jegyeket. A Wizz elég drágán próbálja adagolni Egyiptomot, Szardíniára azonban akadnak…..
Manarola (törölt) 2014.12.17 14:44:44
@lifelike: Nizza valóban jó lenne.
2014 szeptember 27-én már másodszor találkozhattam az A&D Stúdió egyik építészével, a Tüskecsarnok társtervezőjével, Lázár Antallal. Ezúttal örömteli napon: a csarnok átadásának napján.  Mivel a csarnokról 2010-ben már írtam (itt olvasható), és már megjelent az…..
Közel 300 millió forint közpénzt költöttek rá másfél év alatt, most mégis jogutód nélkül szünteti meg az V. kerület a Váci utca felvirágoztatására létrehozott projektcégét. Újramárkázást, magyar Oxford streetet, parkolási lehetőséget, a boltosok közösségének…..
Manarola (törölt) 2014.12.06 14:14:27
@Piimpa: Persze-persze... "Álmodj királylány"
Én jobboldali vagyok, vagy inkább nemzeti gondolkodású, de amit ezek művelnek lopás téren, arra nincsenek szavak.
Filmnézés közben mindig is szerettem meglepődni, érezni magamon egy-egy nagy fordulat okozta sokkot. Emiatt egy idő után már elkezdtem vadászni az ilyen alkotásokra, sőt a mai napig is keresem a rejtettebb gyöngyszemeket. Persze a legtöbb egy kaptafára készül, nagyon sok film süti…..
Manarola (törölt) 2014.12.05 21:45:49
A diétázás hőskorában, amikor a Kiskegyedből kivágott hiperszuper fogyókúrás tippeket adogatták kézről-kézre a nők, bizony makacsul tartotta magát a "ne egyél este 6 után" szabály. Én magam is ragaszkodtam ehhez egy időben, már kamaszként is elszántan kutattam az elhízás…..
Nashville környéke tele van jóféle horgászvizekkel, érthető hát, hogy valakinek az az ötlete támadt, hogy valahányszor gólt szerez a Nashville Predators, dobjanak be egy jókora harcsát a jégre. Borzongjanak bele: este meccs van, a szurkoló kimegy horgászni, megtippeli hány gól…..
Manarola (törölt) 2014.11.29 12:38:56