Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Juhász

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb szörnyű baleset világított rá a hétvégén, hogy ami a magyar utakon folyik, az tarthatatlan. Egészen elképesztő, hogy kurva nagy technológiai fejlesztéseket képesek elvégezni a nélkül, hogy a fő problémákat orvosolni próbálnák. Mert mi van most? Ugyanaz, mint már sok éve, nagyjából a…..
Bencsik Gábor írása   Attól, hogy valakinek nincsenek jó érvei a véleménye alátámasztására, még lehet igaza. Attól, hogy szinte az egész jobboldal csak hebeg-habog arra a kérdésre, hogy miért is ne szavazhatna a nép az olimpiáról, még igaz lehet, hogy most nagyon nem kellene szavazni. Ugyanis…..
Gábor Juhász 2017.02.16 13:11:44
@Ballib cenzúrázók réme 24: amennyiben nem történik erőszakos lépés, akkor minden megy így tovább és idővel ti magatok fogjátok kivégezni egymást, mert az értelmesebb réteg szép lassan elhagyja az országot, és nem lesz aki megtermelje nektek a javakat, nem lesz akitől lopjatok, így loptok egymástól, ami majd szép hatalmi harcokat és gyilkolászásokat fog magával hordozni...nem beszélve arról, hogy ahogy az értelmesebb réteg elvándorol, a helyére jönnek majd ukránok, románok, szerbek, afrikai, közel-keleti bevándorlók...és majd velük együtt éljetek akkor...ez vár rátok 15-20 éven belül...hajrá akkor, innen meg takarodni kell el...mert ez az ország már nem méltó arra, aminek nevezi magát...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Mt blog! Plázában kereskedelemben dolgozunk, ~168h, br.~122ezer-netto~81ezer, napi 8h, h-vas, 8:30-21:15, 2 műszakban, mindenféle rendszer nélkül, irodai bejelentéssel (a minimálbér a középfokú végzettséget…..
Yep! Yep! Yep! Noha a világ első szex vidámparkja sajnos még nem nyitotta meg kapuit a nagyérdekű előtt, de bánkódásra semmi ok, mivel már nem kell sokat várni csak röpke 2 évet. A nyitást ugyanis 2018-ra tervezik Brazíliában, Piracicaban közelében...
Vajon helyes dolog-e medencében szoptatni egy kisbabát, esetleg azoknak van igaza, akik szerint ez veszélyes, elsősorban a babára nézve? A kérdés messze nem elméleti, olyannyira nem, hogy per is zajlik miatta. Abbie Stocker (Fotó: Facebook)..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror!   Nem találtam ehhez hasonló kérdést, így remélem jó helyen teszem fel. A rövidke történetem a következő, 1 hét leforgása alatt, a beígért vezető beosztásból a kirúgásom lett a próbaidő…..
A fővárosi önkormányzat kedden hivatalos bicikliszámolókat küldött ki a Bajcsy-Zsilinszky útra. A hírt a kerékpáros felvonulásokat szervező I Bike Budapest tette közzé , azzal az értesüléssel megtoldva, hogy a számlálás csak az első lépés afelé, hogy megszüntessék a kerékpárosok számára megnyitott a…..
Gábor Juhász 2016.04.17 14:11:38
@Éhes ló: meg a jó kurva anyád fizessen minden egyes lélegzet vételért.
Négy éve, a vörösiszap-per tárgyalásának kezdetén Bakonyi Zoltán, a MAL Zrt. cégvezetője, az ügy elsőrendű vádlottja mondta nekem a következőket: „Newton törvényeit kéne újra írni ahhoz, hogy ne legyen igazunk.” Fotó: Láng András A Veszprémi Törvényszék négy évvel később mind a tizenöt vádlottat…..
Gábor Juhász 2016.02.01 12:29:50
@ARP: szép karrier. Na ezeket kellene akkor agyonlőni azonnali hatállyal.
Azt hiszem az ilyen esetek miatt él az az általános kép a biztosítókról, hogy csak a szerződéskötésig fontos nekik az ügyfél.  Kedves Homár!  2015. június 9.-én villám csapott a házunk előtt álló villanyoszlopba, aminek következtében tönkrement egy Sony Vaio laptop és a vezetékes telefon. (A…..
A Rise of the Tomb Raidert nem igazán vártam. Az első reboot rész bejött, de az Xbox One verzióról szinte csak azt olvastam, hogy ugyan rendben van, de semmi újat nem tudott hozni, ezért úgy gondoltam, hogy köszönöm a 2013-as Tomb Raider egyszer jó volt, max. unalmamban majd eljátszogatok vele.Nos…..
Gábor Juhász 2016.01.30 12:27:28
@Advanced Flight: nagyon leírtad a lényeget...az igazi kezdeti TR részekben azt imádtam, hogy órákig lehet felderíteni mindent...mai napig azt mondom, hogy történetileg, meg játékélményileg a TR 4 viszi a serleget...valami Lost valami a neve...nem emlékszek már...amibe ugye a végén ráomlik a piramis...az utána lévő 5. résztől azt hittem szíven szúrom magam...6. rész meg komolyan kiábrándított a TR-ből és azt éreztem, hogy eljött az a pont, amikor ezt is szétbaszták (ahogy az NFS szériát torálisan szétbaszták a Most Wanted utáni részekkel...)

Már csak egy gépet kellene szerezzek, hogy a 2013-as TR-rel és ezzel is játszani tudjak, meg a legújabb NFS-sel...a mostani lassan 4 éves laptopom egy Colin 2-től is lefő :D
Magyarországnál kétszer nagyobb terület, minderre összezsúfolva 110 millió ember – ez lesz Pekingből, amikor nem is olyan sokára megvalósul a kínai főváros körül kiépülő megarégió. Ami rengeteg gondot is okoz majd, például a közlekedés terén. Pekingben már ma sem…..
Pár éve egy forró nyári napon Kispolgár úgy döntött, hogy házának kapuja előtti járdájára felhúzódik gépjárműjével azon egyszerű oknál fogva, hogy könnyebb legyen a nagybevásárlás utáni cipekedés. Midőn végzett az embert próbáló feladattal, nyugodtan csukta le a…..
Azt írtam múlt héten, Lilu új műsorának indulásakor, hogy ráfért már a kereskedelmi tévére egy olyan műsor, amiben valós érzelmek és emberi sorsok szerepelnek. Ez most is igaz, tényleg kell egy ilyen műsor, úgy meg pláne, hogy a Bors utána ment az első adásban szereplő egyik…..
Három futballstadion Európa három arcát mutatta be 4 nappal a párizsi merényletek után, amelynek egyik célpontja a Stade de France nemzeti stadion volt. Kedden Londonban a szolidaritás és bátorság, Hannoverben a félelem, Isztambulban a gyalázat képeit láthattuk. Frissítés: A…..
Gábor Juhász 2015.11.18 13:49:30
Nagyon burtális, sajnálatos, de sajnos várható esemény történt Párizsban, ahol a terroristák újfent ártatlanokat mészároltak le a saját nézeteik és a nyugat-gyűlölet miatt. Nehéz szavakat találni, hiszen bármelyikünk könnyen áldozat lehetett volna (áldozat lehet a…..
Felcsút óvodája 60 éves, ami normális országban egy kis közösség számára bír jelentősséggel, de nem országos hír. Kivéve, ha ez a falu Felcsút, mert akkor azon nyomban közügy lesz belőle, ahogyan a felcsúti gázszerelő disznótelepe is közügy, a kis faluban rohadtul sok…..