Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boldogvagyok

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ATV híradójának tálalásában egyszerű nacionalistákként jellemezték a banderisták utódait, akik Hitler ukrajnai tömeggyilkosait tekintik példaképeiknek.  Az ukrajnai banderisták fáklyás felvonulását így konferálta fel az ATV január 2-ai, 21 óra előtti híradójában…..
boldogvagyok 2015.01.03 22:48:00
@Mr. Hyde: @Kabai Domokos Lajos:

Nem csak Furrt kell olvasgatni, mást is. Hátha kiderül, hogy az oroszok nem csak bevonultak, de azt is tudták meddig kell menniük. Netán az is, az élet nem mindig igazolja a papírt, a németek elfoglaltak olyan területeket amik az oroszoké lettek volna. De megoldották, területcserével. Nyilván az egyébként sem érvényes M-R szerződés alapján. Nemde?
Tán még az is kiderülhet, hogy a lengyelek az úgynevezett román hídfőbe akartak visszavonulni, ahol fél évig is kitarthattak volna. És szept. 15-én a lengyel alakulatok meg is kapták a parancsot, hogy oda hátráljanak. Na ezt akasztotta be az orosz bevonulás szept. 17-én. Keleten ugyanis csak 25 zászlóalj volt, mindenki más a németek ellen harcolt.
Kár lenne kihagyni a Breszt-Litovszkban tartott közös német-orosz díszszemlét. Ami egyben a németek kivonulását jelentette innen. Bár ők foglalták el, ez az oroszoké volt a terv szerint és erre igényt is tartottak.

Nagyon szelektív a Furr-féle történelem, messze jár a valóságtól aki csak azt ismeri.
boldogvagyok 2015.01.04 12:23:32
@mrZ:
Hol írtam én arról, hogy a lengyel rendszer csodálatos volt?

A német és az orosz bevonulás megítélésének ügye lengyel ügy! Te - és más se - ne akard megmondani nekik mi legyen a véleményük.

Amit leírtam az nem vélemény volt, hanem tények felidézése.
Lyukat fúrtak a homlokzatba és simán kitolták az ablak alá a klíma kültéri egységét. A konzol ma már rozsdás, a kondenzvíz a homlokzaton csöpög, de kit érdekel, gatyarohasztó meleg van. Ezt az épületet egyébként is egész délután telibe süti a nap, semmi árnyék sehol,…..
„A Kongresszus nem alkothat törvényt vallás alapítása vagy a vallás szabad gyakorlásának eltiltása tárgyában; nem csorbíthatja a szólás- vagy sajtószabadságot; nem csorbíthatja a népnek a békés gyülekezéshez való jogát, valamint azt, hogy a kormányhoz forduljon panaszok…..
boldogvagyok 2013.03.21 16:59:54
@toportyánzsóti: benéztél ide is Siklósi és Szaniszló után? Hány blog a napi norma?
Úgy tűnik a Magyar Narancs szerkesztőségében kiadták a kilövési engedélyt Schiffer Andrásra. Történt, hogy Schiffer annak a véleményének adott hangot az LMP sajtótájékoztatóján, hogy a Fidesznek ki kellene zárnia Bayer Zsoltot az elhíresült uszító publicisztikája miatt.…..
boldogvagyok 2013.01.09 11:25:42
Ara-Kovács nagyon szép cikket rittyentett a Mancsba a Gyurcsány időszak programjairól:
magyarnarancs.hu/diplomaciai_jegyzet/balogtol-bayerig-83116
Azonban ha valaki nem csak olvasni tud, hanem értelmezni is, hamar észreveszi, egy szó nincs se a ráfordításokról, se az eredményekről.

Vígan ficánkol egy olyan 3 lábú széken, amelynek 2 lába hiányzik.
 Csak eljutottunk idáig. Egy hazaszerető, keresztény és tisztességes magyar állampolgár megtette az első lépést. Névtelenül és arc nélkül följelentést tett ismeretlen személyek (DopeMan & KicsiDope) ellen Himnusz gyalázás miatt a Legfőbb Ügyészségen.  Ezek…..
  Amikor meghallottam, hogy Gyurcsány Ferencet feljelentették terrorizmus vádjával, olyan felszabadító élmény volt, mintha tényleg történne valami. Amikor bejelentette Gulyás Gergely, hogy azokkal az egyezményekkel egészítenék ki a Btk-t, amelyek a nürnbergi bíróság…..
A világ 66 legjobb strandja közé választották a Gárdony Sport Beach fürdőhelyet! Ezzel a megtisztelő címmel a velencei-tavi strand dubaji, jamaikai és görög tengerpartokkal került azonos helyre. Ja, hogy ezt a listát egy magyar kormányzati cég állította össze…?A híradós…..
  Pénteken, a Sziget harmadik napján a HVIM tüntetett a fesztivál helyszínén, az ellen tiltakozva, hogy az egyik tagjuk januárban bejelentett tüntetését a Sziget szervezői figyelmen kívül hagyták és nem tárgyaltak vele. A tüntetők a Sziget bejárata elé vonultak, hogy…..
boldogvagyok 2011.08.15 11:35:00
@Ulixes: szerintem te defektes vagy. Magánterületre nem jelenthetsz be tüntetést. Ennyit alaphangon is illene tudni.
 Durvulnak a magyar hétköznapok: 20-30-an támadnak lapátokkal rendőrökre Hevesen. Vér folyik Veszprémben, válogatott sportolót késelnek halálra. Életveszélyes állapotban kerül kórházba egy férfi, akit egy 12 és egy 18 éves fiú késel meg Kőbányán. (Ez csak három hír…..
w Igaz történet 2007.07.27 04:30:00
Elfogyott a tömlőssajt, úgyhogy lefáradtam a boltba, ahol persze került még a kosárkámba néhány apróság. Néha rámtör a háborús romantika, meg a konzervek iránti kíváncsiság, tehát páncélosételből is bevásároltam. No, még a pénztárhoz vezető soron egy jókora…..
w Kádár-monológok 2007.06.19 09:00:00
Mindenekelőtt: Schmidt Mária nem vette meg az Indexet, (azt csak az Új Többség morálisan még picit kacska harsonájának, a Magyar Nemzetnek fiktív szerzője képzelte), szóval továbbra is azt írunk róla, amit akarunk. Most épp kellemes meglepetést okozott, ni. Voltam bátor néhány…..
Hétfőn kifejezetten jó napja volt Friderikusz Sándornak, műsora kiemelkedő nézettséggel futott, hiszen az éppen tévé előtt ülők 2,3 százaléka választotta a Friderikusz most című produkciót. (Ezek a négy évnél idősebb, televízióval rendelkezőkre vonatkozó adatok az AGB…..
w Die Hippie, Die! 2007.06.18 01:24:00
A G8 körüli hülyéskedésről nem volt itt szó, de mindannyiunk szerencséjére nem csak én írok magyarul. Váncsa István egy okosbomba pontosságával leírta, amit le kell írni. Van benne egy apró belpolos oldalvágás, de remélem, felfogja mindenki, hogy nem az a lényeg. Hanem…..
boldogvagyok 2007.06.18 10:58:15
Váncsa megint jól megírta. Árpi meg bólogat. Nem olyan bonyolult ám a világ. Van a G8 - igen, meg a vizesnyolcas - nem. Bezzeg, ha vizesnyolcas nem lenne! Az lenne ám a jó. Megoldódna minden bajunk.
És nosza gyarmatosítsunk mindenkit aki még nem volt. Majd felvirágzanak. Mint Honkong és Tajvan.
Nem kell itt
sz@rozni a részletekkel. Tönkretenné a frankót. Nem lenne karakán. Így az igazi. Ez a MEGOLDÁS. Vagy a bölcsek köve?
Mikor jó a Greenpeace? Ha osztrák bőrgyárat habosít vagy ha a paksi erőműhöz láncolja magát? Hogy az egyik nincs a másik nélkül? Hogy nem igaz az igen/nem válasz?
Nem jó! A fekete/fehér a frappáns, velős, jól érthető. Ettől ütős az iromány. Ez kell. Le az árnyalatokkal.

Vagy Váncsával és Tótával?
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
w Akiért a harag szól 2007.05.22 04:00:00
Na. Rendőrség lefejezve miniszterig, pártkongresszus roppant izgalmak közt lezajolva, úgyhogy most talán felemelhetjük egy kicsit a fejünket a magunk alá csináltból. Ideje foglalkozni az őszödi beszéd legnagyobb vesztesével: Malina Hedviggel. Malina Hedviget saját beszámolója…..
boldogvagyok 2007.05.23 14:06:18
kovvacs
A határon túli magyarok érdekében csak velük egyetértésben volna szabad tenni bármit is. Kik képviselik őket? Az ottani magyar pártok (Szerbiában éppen 3). Tehát azokkal kéne egyetértésre jutni, nem általában - mert olyan nincs - hanem egyes konkrét kérdésekben.
Miért? Mert a legnagyobb jóindulattal is lehet valamit elqrni (pokolba vezető út...) és az ottani magyarok az ottani pártjaiknak tudják benyújtani a számlát. Ide nemigen.
Ezt az együttműködést szolgálta a Határon túli Magyarok Hivatala (HTMH), amíg Feri be nem olvasztotta a külügybe. Jelzésértékű volt. Vették is. Ezt a célt szolgálná a Magyar Állandó Értekezlet (MÁÉRT), amit a magyar miniszterelnök hív össze. De nem hív! Immáron 3 éve. Feri ugyanis jól tudja, hogy nem értenek vele egyet, tehát minek. Feri talán arra vár, hogy ott más vezetők lesznek. De a dolog - egyelőre - nem ebbe az irányba megy. Feri meg ragaszkodik a saját véleményéhez. Ott sem csak hülyék vannak. Emlékszenek még arra, ki találta ki a 23 millió románt. Persze az ottani pártvezetők is politikusok, de az alaphangot Feri már rég megadta.
Hogy akkor hogyan tovább? Te látsz kiutat? Én csak egyet. Addig marad a helybenjárás.
Emlékeztetőül: a Viktor alatt sokkal jobb volt a kapcsolat a kintiekkel. És az állampolgársági népszavazást sem Viktor találta ki, hanem az MVSZ. A FIDESZ vélemény az volt - és ma is az - hogy rossz a kérdés. Viszont, ha már feltették - mert az MVSZ összeszedte a 200 ezer aláírást - akkor csak igent lehet mondani.
Ha a két nagy párt akart volna együttműködést a kérdésben, lehetett volna. Viktor sajnos ott is csak a saját politikai nyereségére koncentrált. És nem jött be.
Meg persze az MSZP is brillírozott.
w Élt, él, élni fog 2007.05.07 06:00:00
Feltámadott az Ő felsőteste. Üres a sír. A holttestét megbolygatók nyilván azt hiszik, hogy győztek, pedig a koporsóból kiszabadult a lelke is. De azt a sírrablók nem látták, hiszen ostobák, mint a szent földjük. Szellemét a tűz nem égeté meg. Mert ebben a jelenetben két…..
w Egy ország hülyék nélkül 2007.04.18 05:30:00
Választójogi reformra semmi kilátás nincsen éppen. Hiszen még a nyomorult, mocskos, lényegéből fakadóan korrupt pártfinanszírozásuknak sem hajlandóak nekiesni ezek, hanem inkább úgy tesznek, mintha nem volna mindegyiküknek az arcán egy nagy pacsni szar. Hahó, de igen, látjuk! Na…..
w Parancsolat Nr. 8. 2007.04.10 03:30:00
Hogy miért nem érdemes olyan közönségesen manipulálni, mint az eggyel alább megénekelt Hír TV-műsor tette, arra remek példa ugyanaz az adás. A Célpont ugyanis két riportból áll, amiből az egyik volt a szcientológiás, a másik pedig a Hankook-földekkel foglalkozott. Ugye, most…..
w Szabadság! 2007.04.04 06:00:00
Ha nem lett volna rendszerváltás, ha nem lett volna Gorbacsov, akkor ma nagy ünnep lenne: a felszabadulásé. Április négyről szóljon az ének, csilingelnék az úttörők vidáman. A Parlament előtt díszszemlén vonulna el mind a tizenöt tankunk. Hazánkba látogatna az SZKP első…..