Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forciloni

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
Dokumentumfilm készül New Orleans egyik legendás szellemkastélyáról, a House of Shockról, amit nem mellesleg a panterás Phil Anselmo alapított még 1992-ben. A cirkuszi látványosságról most dokumentumfilm készül, aminek a soundtrackjéhez gyorsan összerántottak egy supergroupot Dave…..
Az Ebay egy fantasztikus dolog, okos mint a nap, olcsó mint a tejpor, és izgalmasabb mint az ascoti derbi. Ha eddig nem használtad, hát itt az ideje. Főleg, hogy ha olyan ruhákat akarsz magadnak, ami biztos nem jön szembe az utcán. Reméljük, hogy tudunk pár értékes tanáccsal…..
Végre Black Label Society-koncert lesz Budapesten, a PeCsában szaggatja le a fejünket Ozzy egykori gitárosának zenekara. Kibaszottul ideje volt már, mellesleg. Amikor interjúztunk vele, azt mondta, nem lesz két egyforma buli a turnén, mert a nótákat folyamatosan cserélgetik, ehhez…..
forciloni 2011.06.28 15:50:11
@sixx: értem, oks, azért remélem a legjobbakat, nem lenne túl jó egy Megadeth szerű 70-75 perces buli.....
Ha nem lett volna a Black Sabbath, valószínűleg még mindig reggeli újságokat hordanék ki. Nem viccelek...
forciloni 2010.06.28 19:54:23
Ha így marad az ingatlanadó terve, akkor az emberek 5%-át fogja csak érinteni, nyilatkozta Bajnai tegnap az Estében. Kénytelen vagyok igazat adni neki, mivel én nem ismerek olyan kollégát, ismerőst, akinek 30 milliónál többet érne a háza. Bár nem is a Rózsadombra járok…..
forciloni 2009.05.22 16:46:20
@schnee: természetesen vannak szabályok amiket be kell tartani, ha hitelt veszel fel, de például simán el lehet adni, csak ugye előbb a bankot kell kifizetni és a maradék a Tiéd marad. Igen a biztosítótól érkező összeget a bankra engedményezed, de ez abszolút logikus, ugyanis a fedezet megsemmisült teljesen/részlegesen. de ez teljesen off téma:-)
forciloni 2009.05.22 16:33:45
@schnee: nem szólhat bele, hogy mit csinálsz vele. vagy mire gondolsz?

B-oldal Tribute fesztivál 2009 2009.01.16 11:02:00
Be kell valljak valamit: valamiért kedvelem a tribute zenekarokat. Most el lehet vitatkozni azon, hogy miért kell más zenéjét majmolva játszani, főleg, mivel az adott zenekar sosem lehet elég, vagy annyira jó, azaz egyenlő az "utánzottal". Kérdés, hogy utánzásnak, vagy a…..
forciloni 2009.01.16 16:36:13
@KopaszMercis:

Helló, a Metallica sosem volt tribute zenekar, csak a sajátok mellett játszott egy pár feldolgozást is, amiről nem szóltak, hadd higgye csak a jónép, hogy azokat is ők írták.
üdv
forciloni 2009.01.16 16:53:24
@KopaszMercis:

Ha mondta, ha nem mondta, ez volt a legelső koncertjük.....
www.encycmet.com/live/1.shtml, nem egy cover bandre jelllemző setlist....egyébként számít a szövegkörnyezet is. de ha ők annak tartották magukat, hát legyen igazad.
Újabb szomorú eset bizonyítandó, hogy házinyúlra baszki tényleg nem lövünk! Ha meg igen, akkor semmiképpen nem dicsekszünk el azzal, hogy micsoda lepedőakrobaták vagyunk. Egyébként ha megvan a baj, akkor mi a helyes eljárás? Próbáljuk vigasztalni "meg minden" vagy…..