Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kormanyos

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayani Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab…..
Kormanyos 2018.10.30 20:44:21
@Kamiko555: "attól még,hogy Vera behülyült, Jeremy és Beni a férfiak szégyene marad..."
Ugyan miért is?
Kormanyos 2018.10.30 20:52:07
@Kamiko555: De. Én azt remélem nem az a válaszod hogy azért mert összefogtak a lányok ellen mert ha igen neked sem sikerült felfogni a játék lényegét...
(Ez az az időszak, amikor én is kint voltam a forgatáson, csak hogy fényezzek egy 126 kilós majmot is menten, amit láttam, azt itt írtam meg.) Namármost. Én nagyon ellene vagyok az olyan "fordulatoknak", hogy két játékos csak úgy kapjon egy bödön pálmaolajjal kevert ételízesítőt, amit két komponens…..
Kormanyos 2017.09.26 09:58:39
@doktor faktor: A leghulyebb benedek ezt ok is tudjak de nem kockaztattak meg hogy megsertodjon egy ilyenen hanem inkabb buknak de a szovetseg megmarad amugy sem eheznek (vagy amilyen hulyek vegig se gondoltak csak szimpatia alapjan valasztottak).
Na ott tartottunk kéremszépenalássan, hogy a szigetlakók megint bekapcsolták a keresztbetaktikázás gombot kis robottestükön, és választásuk ezúttal Gergőre esett. Klau sokkban, egyszerűen nem érti, hogy történhetett meg mindez, hát micsoda dolog kéremszépen, hogy az erősebb kutyákat szavazzák ki…..
Kormanyos 2017.09.21 10:24:21
@Kiss Viktor1981:
Ha kiraknanak egy szigetre es valasztanom kene akkor nyilvan feri de nem az ertekrendje miatt ha nem a tapasztalata miatt valasztanam. De ez egy jatek nem egy tulelo show itt a jatek alap elem a taktika es a hazugsag, ez van igy lehet nyerni. Azzal persze nincs baj ha ez neked nem tetszik csak akkor rossz musort nezel. Tudom ajanlani a a history channel alone cimu musorat, na ott tenyleg az van hogy kiraknak 10 embert a vadonba 10 kulonbozo helyre es akkor nyersz ha a masik 9 feladja.
Az alábbit csak azok olvassák el, akik már látták az aktuális, 4x04-es, Hűség (Oathkeeper) című epizódot. Tehát spoiler jön. Nagy, jelentős, eget rengető spoiler. Szóltunk. Mégis klikkol? Hát jó. Szóval az eheti rész végén, a lovas Más által északra szállított…..
Kormanyos 2014.04.29 14:11:07
@sixx itt kicsit rovidebben de itt van magyarul (3. bekezdes vege)
gameofthrones.hu/westeros/watch/

Egyebkent remelem azok a konyvesek akik random forumokra nyomnak spoilereket most aterzik milyen erzes de ketlem hogy igy lesz. De amugy se gondolom hogy hatalmas dolog lett lelove de lehet nincs igazam (nem olvastam a konyveket).
A Buzzfeed rettentő spoileres összeállítása a Trónok harca negyedik évadának második részében látottakról az ugrás után. Ha nem lenne világos, ismét jelezzük: SPOILERES. ..
Ha nem is 22 résszel, vagy 13-mal, de egy limitált epizódszámú (6?) miniévadra talán. Mindezt Tim Minear producer mondta az EW.com-nak, ami nagyon biztató, bár mondott ő már hasonlókat máskor, más médiumnak is. Joss Whedon kultscifi-sorozata 2002-ben került a tévébe, de a Fox…..
Kormanyos 2014.02.14 15:19:36
A Microsoft Studios és Steven Spielberg cége, az Amblin Television készíti majd a cég Halo-játékaiból készülő sorozatot, amit az Xbox-felhasználók nézhetnek majd meg a dedikált csatornán, mi, pórnépek meg majd jól letorrentezzük. Az általában megbízható infókat leközlő…..
A képen minden rajta van, de kis kiegészítés hozzá. A sajtóanyag szerint a Queens Of The Stone Age a nulladik napon lép fel augusztus 10-én, amikor is a Nagyszínpad úgy üzemel majd, ahogy egy normál fesztiválnapon, tehát nem csak egy fellépőre lehet számítani. Ezen kívül mindenki…..
Kormanyos 2014.01.22 17:10:30
@koolkat: lenne rá közönség de közel sem 25-30 ezer főleg nem olyan 25-30 ezer aki ezért ki is megy a szigetre.
alibi99 írja: Ezt most láttam a mai tévéújságban, és nem tudom eldönteni, hogy egy remek viccre bukkantam-e, vagy totális idiótaságra. Ez az újság minden nap kiemel a csatornák műsorából egy adást, abból képet tesz ki és leírást. Na mi lett a mai adás a TV2 műsorából?…..
Kormanyos 2014.01.03 14:37:18
Az Amerikában jelenleg futó, hazánkba pedig szenteste érkező South Park legújabb, 17. évadának szinkronizálásán jártunk, a sorozatnak otthont adó Comedy Central jóvoltából. A profi és jól ismert hangok valamint a sorozat alapos ismerete miatt simán mondhatjuk, hogy amíg ilyen…..
Kormanyos 2013.12.16 13:23:53
@Yooha: A jóbarátok szinkornjával nem az a baj(szerintem) hogy rosszak lennének a hangok hanem hogy olyan félrefordítások vannak benne helyenként hogy a google fordító elszégyellné magát.
Egyik olvasónk hívta fel a figyelmet a köztévé csúnya bakijára: a Következő című vetélkedőben egy eleve magyartalan kérdésre helyesnek fogadták el a rossz választ. A Túl jő nő a csajom ugyanis nem 2013-as, hanem 2010-es vígjáték. Tény, hogy elég felejthető film volt, de ez…..
Kormanyos 2013.12.04 16:22:27
@ScooHu: Gyakorlatilag az egyetlen nézhető az mtv-n.
Rövid hír, de velős: Robert Kirkman, a The Walking Dead készítője és az alapjául szolgáló képregény írója a TVLine-nak adott interjúban pár dolgot elárult a jelenleg fejlesztés/előkészítés alatt levő zombis testvérsorozatról. Ezek szerint nem Georgiában fog játszódni,…..
Kormanyos 2013.11.19 12:45:15
@zooltek: A Breaking Baddel én is így vagyok. Nekem nagyon nem jött be és idegesített a körülötte lévő hype de legalább már értem mit éreznek az emberek akik ugyanígy panaszodnak a GOT postoknál:D
Kormanyos 2013.11.19 20:36:06
@JosephSmith: Örülök. Nekem meg nem tetszett de nem is kell hogy ugyanazt szeressük.
Alaposan magára haragította az argentin közönséget Justin Bieber azzal, hogy lerugdosta és mikrofonállvánnyal lekotorta a hozzá a színpadra feldobott két nemzeti zászlót. Bár a kanadai énekes többször bocsánatot kért a hibájáért Twitteren, akár bíróság elé is kerülhet a…..
Alighogy aláírtak az HBO Törtetők című sorozatának szereplői (Adrian Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrara és Jeremy Piven) a tévés sztorit lezáró mozifilmhez, és nem sokkal azután, hogy kiderült, a producerek nagyon szeretnék, ha Leonardo Dicaprio is szerepelne…..
A vasárnapi Döntésről pont ugyanazt lehet elmondani, mint az előző négyről: bejött Lilu (ezúttal balerinaszoknyában, hogy az öt hete tartó, "valaki úgyis combot villant" trend nehogy megszakadjon), megmutatták a szombati döntő kulisszák mögötti pillanati közül a…..
Na, csak kibújt a közmondásos szög a zsákból, és kiderült, hogy a lóvé miatt nem lehet elkezdeni végre a Törtetők című HBO-sorozatot lezáró film forgatását. Egészen pontosan arról van szó, hogy a szereplőgárda egyik tagja, az Ari Goldot alakító Jeremy Piven szerződése…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.10.25 09:30:00
Ez valahogy kimaradt a héten: a Showtime berendelte a Masters of Sex második és a Homeland negyedik évadát. A TNT Wake Up Call címmel olyan reality-sorozatot indít, amiben Dwayne The Rock Johnson (vagy hogy hívatja mostanában magát) olyan családokhoz megy el segíteni, ahol nagy bajok…..
Isten (mind a hét!) éltesse a ma 67 éves Charles Dance-t, aki a sok remek mozifilmes- és sorozatszerep után legutóbb épp a Trónok harca egyik fő szemétládájának számító Tywin Lannisterként remekelt. ..
Kormanyos 2013.10.10 17:27:17
comment:com Megújul az AXN 2013.09.19 14:30:00
Idén tíz éves az AXN csatorna: ez idő alatt sikerült stabilan beékelni magukat a top öt kábelcsatorna közé, kiépítettek maguk köré egy stabil közönséget, és még sorolhatnánk a csatorna sikerességének különböző fokmérőit, de egy beszédes adatnál maradva: a 2011-es…..
Kormanyos 2013.09.19 18:01:26
@Szkifi: Nem feltétlenül. Pont most olvastam hogy jön a blackre az SG Universe.
Tegnap megírtuk, hogy Michiel Huisman is szerepelni fog a Trónok harcában, de azt még nem tudtuk (vagy nem voltunk elég figyelmesek), hogy milyen karaktert alakít majd a Nashville és a Treme egykori színésze. A Hollywood Reporter szerint Huisman Daario Naharis karakterét fogja alakítani,…..
Az HBO pszeudoközépkorról szóló, de sárkányos-csöcsös-varázslónős-zombis sorozata előszeretettel nyírja ki azokat a szereplőket, akiket a csatorna pr-gépezete szépen lassan szimpatikusnak épít fel, és a nézők megkedvelnek - és most az teljesen mindegy, hogy a sorozat alapjául…..
Az amerikai írók céhe ma hajnalban tette közzé a szerintük legjobb forgatókönyvekkel bíró 101 tévésorozat listáját, amin nem túl nagy meglepetésre a Maffiózók végzett az élen. Az már sokkal érdekesebb, hogy a kritikusok által minden idők legjobb sorozatának tartott Drót…..