Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3 2 1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
18 évvel ezelőtt egy amerikai fiú és egy francia lány beszélgetni kezdtek egy Budapestről Bécsbe tartó vonaton. Ha akkor és ott nincs az a veszekedő német házaspár, Jesse és Celine soha nem ismerik meg egymást. A lány nem száll le a vonatról, hogy együtt töltse az éjszakát a…..
...legalábbis George Lucas és Steven Spielberg szerint. A hollywoodi filmgyártás elmúlt 40 évének koronázatlan királyai sokad magukkal előadást tartottak a USC-n (University of Southern California), melyben Hollywood jövőjét pedzegették, és bizony nem festettek túl biztató képet.…..
3 2 1 2013.06.15 12:53:39
@isvaen: "másnaposförtelmeshalálosmeghalszpitebuliparanormál". érzem a kompetenciát, a filmművészet mély ismeretét.
3 2 1 2013.06.16 12:40:49
@Androidus: "A hírnök, aki bejelenti, hogy elvesztettük a csatát, művészi szempontból pont annyira jó, mint a 10 ezer statiszta + cgi ugyanarra a célra."
Ilyesmit ritkán hallok szerencsére.
Látsz különbséget egy roller, egy robogó meg egy pótkocsis kamion között? Vagy mindnek kereke van és kész?
Szerteágazó és szinte végeláthatatlan a vélemények száma arra a kérdésre, hogy vissza lehet-e adni egy könyvet jól filmen, vagy éppen lehet-e egy teljesen más jellegű, de ugyanakkor kiváló adaptációt készíteni belőle. Valaki szerint  mindössze csak a pénzhajhászásról…..
Mivel Christopher Nolan házi operatőre, Wally Pfister épp rendezői bemutatkozásán, a szintén sci-fi témájú Transcendence-en dolgozik, Nolan kénytelen volt új operatőr után nézni, és választása a holland Hoyte van Hoytemára esett, aki olyan filmekkel, mint az Engedj be!, A…..