Regisztráció Blogot indítok
Adatok
clara trilla

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak ellenére, hogy Vona Gábor a Jobbikot a Fidesz egyetlen alternatívájaként próbálja beállítani, és emiatt az elmúlt 2 évben a centrum irányába próbálta terelni a pártot, konkrét programot vagy tervet, hogy miben változtatnának a Fideszhez képest, ha hatalomra…..
clara trilla 2017.09.09 10:02:31
@Gery87: ...és amikor a "tőkefelhalmozás" bimbózni kezd, akkor az az ominózus kádári irigységben fogant balmédia mészároslőincezik, nota bene strómanozik. A Matolcsy-féle orbáni gazdaságpolitikával szemben nyilván van valami zseninek jobb koncepciója, amit egyelőre zseniálisan titkol..., avagy elő tudsz rántani a kalapból okosabb nyuszit, akire nem lőnél csípőből azzal, hogy "nincs meg hozzá az akarat és tudás kormányszinten.", akkor virítsd kérlek. A többi kifogástalannak tűnik argumentációként. Üdv.
clara trilla 2017.09.12 17:15:28
@Barbaarb: https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Mészáros_Lőrinc_(vállalkozó)
clara trilla 2017.09.13 19:20:41
@Barbaarb: Aha.
„Mutasd meg nekem, mi újat hozott Mohamed, és csak rossz és embertelen dolgokat fogsz találni, mint az a rendelkezése, hogy az általa hirdetett hitet karddal kell terjeszteni” – szólt XVI. Benedek pápa egyik idézett mondata Regensburgban, ami kiakasztotta az európai…..
clara trilla 2016.08.07 01:48:55
Egy kedves, Németországban élő honfitársamtól kaptam az alábbi kommentet a legutóbbi cikkem apropóján. Mivel nem csak a kommentelőknek van belepofázási jogköre, hanem történetesen a cikk szerzője is képes válaszolni, hát én most élek a lehetőséggel és megírom levelem, mint…..
Figyelem, kedves olvasók! Ezen a héten egyik szerkesztőnk, Rammjaeger83 ismét a Szent Korona Rádió Hadak útján c. hadtörténeti műsorának vendége lesz. A beszélgetés témája a II. világháború folyamán a kölcsönbérleti szerződés keretében az Egyesült Államok által a…..
A PKP, ha lassan is, erősödik, ezért nem érdektelen újra világossá tenni a politikai pozíciónkat. A PKP polgári konzervatív párt, tehát egyaránt szemben áll a mai kormányoldallal (az autokráciához bekötött járadékos burzsoázia politikai intézményrendszerével) és az ún.…..
clara trilla 2015.03.11 15:07:43
@GaborV: Remélem, a lektor nem két n-nel írja: utána! Üdv, a többivel max. egyet lehet érteni... :)
Mikor lesz meg az új SZDSZ, Zsolti? Már alig várom...
clara trilla 2015.01.03 14:15:00
@Kopó: Kopó sem a "SZÁVÁK"-nak, a sah titkosrendőrségének nem áll alkalmazásában, de nem is az irodalmi figyelő gondolatrendőrségének, mert azok mindent ki tudnak guglizni. Másfelől feltehetőleg Szabó Lőrinc lábvizét sem kóstolta a kedves úr, viszont nála kéne reklamálni pertú ügyében... Oszt' jó napot!
Aggasztó lenne, ha egy feleltőlen intézkedéssel felelőtlen politikusok Amerikát a digitális kőkorszakba löknék vissza. Ez szembemegy a világban zajló folyamatokkal. Szélsőségesen antidemokratikus és antiszociális. Növeli az egyébként is meglévő digitalis szakadékot és csak…..
clara trilla 2014.12.05 18:03:11
@smartdrive:
Seggnyaló vagy sem, gyagyás vagy agyas, de igaza van, különösen, ami a záró mondatot illeti. Okosmeghajtó, szervezz meg egy tüntit, amíg ilyen kegyes hozzátok az őszutó!...
clara trilla 2014.12.05 18:05:40
@Urfang:
Hülye Obama, utánozza a neoasisztát. Aztapaszta!
clara trilla 2014.12.05 18:06:37
@vizitor:
Arra is kiváncsi vagy, hogy Obama mikor látja be?
Van itt egy anekdota. Amikor a kis molylepke először repül ki a szekrényből, visszatérve az öreg lepke megkérdezi tőle "Hogy érezted magad kint fiam?". A kis molylepke így felelt: "Nagyon örültek nekem. Mindenki tapsolt."..
clara trilla 2014.11.30 16:32:52
@kesztió:
Mi is óbaszkiak volnánk, lévén, nagyszüleim, szüleim 1943-ban menekültek.
Szerencsés lehetsz, testvér, ha odahaza nincs mizéria, bármit jelentsen is az a 'szabadter.wordpress.stb'...
Üdv, C.T.
clara trilla 2014.11.30 21:48:23
@gezira:
Sir gezira!Ultimum conatum:
..."vagy közismert eseményekhez fűződő..."
clara trilla 2014.11.30 22:42:49
@gezira:
Regressio postremo, agarak behívva...
Csak egy név: Török Gábor, a moly.
Igaza van, parabola. Türelmét köszönve, C.T.
Van itt egy amerikavíziós forradalmár-fesztivál. Mint ahogy a produkció és a jogok, sajnos úgy a karakterek is fájdalmasan nemzetköziek. Az elmúlt három hétben volt itt már ártatlan diáklány, micisapkás bölcsész, rekedthangúszépfiú, árukapcsolásos businessforradalmár…..
clara trilla 2014.11.19 17:54:49
@jeanbart: @Viktor Fulop: Viktor Fulop, te jós vagy?Nem? Ja, csak kifejezetten tehetségesen vagy képes gyűlölni? Bocs!
clara trilla 2014.11.19 22:19:16
@campobaszo: Te úgy látod, hogy GFG mindig téved. Ez meglehetősen sommás ítélet, valljuk be. Akkor viszont ennek a logikának mentén abban is, hogy szükség volna "forradalomra". Az idézőjel annak szól, hogy forradalom rendesen diktatúrákban robban ki, mellékesen jegyzem meg, nem tilos demokratikus rendszerben diktatúra meglétére hivatkozva tüntetéseket sorozatban szervezni, forradalmi hevületben... Sőt. Csakhogy, ahhoz, hogy paradigmaváltás legyen, ahhoz komoly, egységes, a közjót tekintve széles alapokon megtervezett program és mindehhez professzionális ellenzékiség szükséges. Ez egyelőre körvonalakban sem látszik - vagdalkozó, trágárkodó, kommunista szlogenekkel harmatgyengén argumentáló szánalmas megnyilvánulásokat képtelenség komolyan venni -, ami az egyébként szóba jöhető alternativitást jelenthetné. Másrészt, a tüntetések szervezetlensége nem konkrétan az ifjak tapasztalatlanságát, sokkal inkább azt a tényt tükrözik, hogy nem valóságos indulatok által vezéreltek. Én azt látom, hogy az emberek több tíz évre tehetően felgyűlt tehetetlen dühét, az utcára csábító hívószavakkal mesterségesen tüzelik. Miért is? A hatalomért. Baj-e ez? A baj az, ha a demagógia elvisz ugyan a "forradalmi" változásig, azután azonban szükségszerűen fel kell vele hagyni, mert nem alkalmas eszköz kormányzásra. Mögötte ui. a nihil van. A baloldali értelmiségnek nincs szüksége demagógiára, még kevésbé külföldi eredetűre, annál valószínűleg komolyabb és méltóbb gondolkodású. Én elfogadhatónak tartanám, ha felnőne valódi feladatához, ami a konstruktív ellenzékiséget illeti. A jámbor szemlélő azonban nem tapasztal ilyesmit. Attól meg a jósors meg a tisztánlátás óvja meg közösségünket, hogy marxisták hőbörgése juttassa a Vona-féle bandát kormányzati helyzetbe!
Tudtam! Tudtam, hogy M. Night Shyamalan egy zseni, a világ egyszerűen túl buta és korlátolt, hogy megértse a látnok rendezőt. Ugye mindenki emlékszik a 2008-ban bemutatott Az esemény című filmre, amelyben elvetemült fűzek, tölgyek, szilfák és kőrisek fordultak ártatlan emberek…..
clara trilla 2014.09.22 13:43:41