Regisztráció Blogot indítok
Adatok
citzen

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, a japánok döntöttek, és elegük lett a randevúzásból, a másik nem meghódításából, és az egyszerűbb utat választják: a barátjukkal házasodnak. Nem csoda, hogy az ázsiai országban az egyik legalacsonyabb a születések aránya az egész világon...
802-re emelkedett pénteken a palesztin áldozatok száma a tizennyolcadik napja tartó izraeli hadműveletekben a Gázai övezetben. Csütörtökön 115 palesztin vesztette életét, így ez volt a több mint két hete tartó offenzíva legvéresebb napja. Palesztin oldalon az áldozatok…..
citzen 2014.07.25 19:02:18
@brumeszkosz:
Retkes faszorrú idióta vagy. Megérdemled a gázkamrát!
A Grand Theft Auto V a világ egyik legnépszerűbb videójátéka, amelyből - becslések szerint - eddig kb. 32 millió példányt adtak el. Egy brit iskola igazgatója szerint a játék arra ösztönzi a gyerekeket, hogy az iskolaudvaron megerőszakolósdit játsszanak... Morian Morgan, a…..
Rengeteg kritika éri továbbra is a Michelin kalauzt, persze ezek között nem ritka az sem, ahol a sértettség a fő motiváció, ha épp nem sikerült még csillagot kapni, vagy éppen bukott az illető. A francia kalauz megjelenése előtt már kiszivárogtak az állítólagos változások, de…..
citzen 2014.02.24 20:39:58
@HgGina:
"nem nagyon győztek meg arról, hogy elérné a szakácstudománya a magyar vidéki kis kifőzdék, falusi kiskocsmák színvonalát."
Pfff...
Pénzügy szakos közgazdász létemre soha életemben meg nem fordult a fejemben, hogy a tőzsdén dolgozzam. Egyrészt nem a pénz az istenem, nem hoz lázba a játék a milliárdokkal, másrészt pedig azt az embertelen világot nem nekem találták ki. Valószínűleg soha nem lesz belőlem…..
Az utóbbi pár hónapban többször is megfordultam a Kádár Étkezdében, ami a Klauzál tér egyik régi gyöngyszeme. Az éttermet 1957-ben alapította Kádár Béla, az elmúlt húsz évben pedig Orbán úr tulajdonában van a hely, aki egyben a szakács és a mindenkivel elbeszélgető host…..
A Fidesz ma sokkal jobban áll a felmérésekben annál, mint amit a párt számára mélypontot jelentő időszakban, 2012 közepén – a trendvonalakat meghosszabbítva - erről gondolni lehetett. Ezt a mondatot nem most, hanem 2013 januárjában írtam itt a blogon. Most azonban még inkább…..
Hoffmann Rózsa megtartotta a kommunikációs panelben előírt egy darab sajtótájékoztatót a tankönyvkiadás államosításáról.  158 mélysötét másodperc, páratlan élmény. "A kevesebb választék olcsóbbságot is eredményez" és ehhez hasonló aranyköpések, de ha valaki…..
Nőként Magyarországon elhelyezkedni néha rendkívül nehéz lehet, mert ha van gyerek, az a baj, ha nincs, akkor pedig az, hogy majd lesz. Így járt mai szerzőnk, Andi is, aki némi kilátástalan jelentkezésdömping után volt kénytelen rádöbbenni, hogy ez nem fog menni. Így kerültek ki…..
Amerika elhallgatott történelme címmel mutatja be itthon a Spektrum Oliver Stone tavalyi dokumentumfilmjét, amiben a háromszoros Oscar-díjas rendező egy lázadó punkzenész magabiztosságával megy neki a demokrata párti Truman és Clinton mellett a neokonzervatív Bush-családnak. De…..
citzen 2013.11.30 13:10:41
@☉ ☾:
"történelmi ismereteket és következtetéseket bizony megspórolhatatlanul a téglavastag könyvekből lehet szerezni, ahol nincsenek egyszerűsítések."
Bár csak így lenne. Sajnos azokból a könyvekből is csak az a fajta történelem tanulható meg, amit az egykori győztesek hamisítottak...
Elvek. Fennkölten hangzó és jól eladható szlogen, hogy az elvek számítanak leginkább, hiszen azok adják egy civilizált társadalom tartását, ideológiai megalapozottságát, hogy mit tart követendő értéknek, és melyek azok a magartások, amelyeket ki kell gyomlálnia. Amolyan…..
citzen 2013.11.28 14:26:21
Az európai Sundance-ként is emlegetett miskolci Jameson CineFesten nyolc Indexvideós dokumentumfilm debütált. A héten levetítjük ezeket az Indafilmen: első nap Horváth Balázs 2oo7-es filmjét mutatjuk be, a 120 centi tömény erőszakot. A sorozatok 2oo7 és 2o12 között…..
Az amerikai elnöki autó 1,5 millió dollárba került és természetesen tele van a hétköznapi ember számára elképzelhetetlen extrákkal. A Cadillac sokkal inkább tank, mint autó. A Beast (azaz Szörnyeteg) becenévre hallgató autó alighanem a világ legbiztonságosabb elnöki…..
Ma már elképzelhetetlen október 23-a Békemenet és nagy ellenzéki gyűlés nélkül. Nem volt ez másképp tegnap sem, amikor a kormánypárthoz szorosan köthető "civil" szervezetek ismét végigvonultak Budapest utcáin, miközben az ellenzéki erők széles palettát felvonultatva a…..
Az előkészületek kitárgyalása után mai témánk ismét az interjúkkal lesz kapcsolatos, ráadásul egy vendégírás keretében. Engineer001 összegyűjtött néhány pontot, amire érdemes odafigyelni egy ilyen meghallgatás során. "Igen, igen, tudom, hogy volt már itt egy hasonló…..
citzen 2013.10.22 16:23:05
Subba Ingyenhülye: Toby Bieber 2013.10.20 15:44:02
Ohh, Istenem mennyire nyomott már ez az ember?! 33 éves létére azon flessel, hogy a haverjai Toby Bieber-nek csúfolják becézik, meg arra költi minden kessét, hogy úgy nézzen ki, mint Zsüsztin Bíber négy évvel ezelőtt. Eddig öt évet meg 100 ezer dollárt pazarolt el mindenféle…..
Zsótér Dániel idén végzett a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, a Mozgókép kultúra és médiaismeret szakon. Rendezőnek készül, pillanatnyilag az M1-nél dolgozik mint bejátszószerkesztő. Két kisfilmjét mutatjuk be: a kofásat és a zombisat. A Kofa az Uzsorás és a…..
citzen 2013.10.19 20:54:44
Egyértelmű bizonyíték került elő arról, hogy szavazatvásárlás történt a bajai időközi választáson. (Ezt a hírt 20-án a HVG.HU megcáfolta ITT , Távozik Gavra Gábor, a HVG.HU főszerkesztője - KÖZLEMÉNY) Egy videofelvételen egy közvetítő 200 ezer forintot ad át néhány…..
Barack Obama percekkel éjfél után írta alá csütörtökön azt a törvényt, ami megemeli az adósságplafont, elhárítja az államcsődöt, és a szövetségi kormány is tud végre csinálni ezt-azt, és nem csak ül a kezén, mint egy idióta. Hurrá, mégsem omlik össze a nyugati világ…..
Amerikában statisztikai adatokkal tapinthatóan arányaiban nagyobb mértékben twittereznek, mint Magyarországon. Ezt a tévéműsorok kapcsán ellőtt twitteléseken mérhető le legjobban, nem pedig azon, hogy ki, melyik plázában, milyen rucit vett éppen. Előbbi szempontból jóval…..
citzen 2013.10.17 11:05:57
Na, újra egy szép X-Faktor-hogyvolttól bearanyozódott reggelre virradtunk. Hózentróglit felkötni, mert a dráma már élőben ömlik a képünkbe, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a mentorok és mentoráltjaik – de szép magyar szó ez – archív felvételeire ráhúztak valami delay…..
Az eurózóna közvetlen csődveszélye elhárult, amit közgazdászok átmeneti egyensúlynak neveznek, Soros György azonban úgy látja, hogy ez inkább egy rémálom.A magyar származású milliárdos befektető úgy érzi, hogy az eurózóna csakis akkor maradhat fenn, ha folytatja…..