Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lenny Jack

99 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kanári-szigeteken nyaralni vagy telelni micsoda jó dolog lehet. Ott egész évben remek az idő. Különösen a legnagyobb szigeten, melynek neve Tenerife. Csodálatos nyaraló és pihenőhely, valamint az emberek is kedvesek azon a szigeten. És persze a megközelítése sem elhanyagolható.…..
  2010. október 7. (csütrötök)Már évek óta nagy álmom volt egy angol bulldog kiskutya. Sajnos anyagilag nem engedhetem meg magamnak, mivel egy törzskönyv nélküli kölyök is kb. 60-70.000 forintnál kezdődik, felnőtt kutyát, amit mondjuk költözés miatt elajándékoznának…..
Freebirds Jotform az online form 2014.08.09 09:41:25
Használd az online formot: JOTFORM!  Az online, a "forma" a papír verzió maradt meg velünk a világ a web 2.0, valószínűleg azért, mert a másik - "adatbeviteli képernyő" - még kevésbé hívogató. Még mindig a kifejezés semmit beírt információkat, majd nyomja meg a "Küldés"…..
Fotó: Róka László -MTI/Index Hajaj, nagy a baj. Már több, mint egy hónapot csúszik az indulás. A teszteredmények siralmasan pocsékok.  Gyakran lefagy a számítógépes kapcsolat, és olyan is előfordult, hogy PIN-kód és bármilyen adat nélkül, egyetlen érintésre kiadta a…..
Lenny Jack 2014.06.04 17:03:59
Egy különleges fényképészeti eljárással örökítették meg, ahogyan egy haldoklót elhagy a lélek. Így távozik a 21 gramm? Dr. Konstantin G. Korotkov meggyőződése, hogy amikor a saját fejlesztésű, Kirlianfényképezőgépe 2011-ben elkészítette a felvételeit,…..
  Justin 268 kg volt, Lauren pedig 154 kg. Justin ( 27) és Lauren (26) 2012 februárjában még hatalmas túlsúllyal küzködtek, ahogyan azt a fenti  kép is bizonyítja. Nem csoda, hogy úgy döntöttek, “kicsit” diétáznak, hogy ne álljon meg a szívük…..
Több mint 100 trafiknak ajánlják fel a bezárás lehetőségét a következő hónapokban Alsó-Ausztriában, mert nagyon alacsony szintre csökkent az elérhető bevétel. Alsó-Ausztriában a dohánytermékek forgalmazására jogosult trafikok száma jelenleg 1400 körül van, a rendszer…..
Veszélyes anyagokat tartalmazhatnak a számos korosztály körében népszerű vízálló, nyári műanyag klumpák.A vizsgálat szerint különösen a nyári melegben zokni nélkül viselt, bőrrel érintkező műanyag lábbelik vetettek fel egészségügyi aggályokat a német újságírókban,…..
Ez egy szúnyog? NEM! A legújabb rovar DRONE hadi fejlesztés. Már gyártják! Nagy távolságból irányítható. Kamerával, mikrofonnal van felszerelve. Le tud szállni, DNS mintát venni egy szúnyogcsípés érzetével. Vagy képes micro RFID nyomkövetőt a bőröd alá juttatni. Haza is…..
Újabb 61 tonnát hozott felszínre a németek által a második világháború idején, 1941-ben az Atlanti-óceánon elsüllyesztett brit teherhajó ezüstkincséből az Odyssey amerikai cég, amely 2011 nyarán bukkant rá Írország partjainál az "ezüsthajó" roncsaira. A floridai cég…..
Különös népegészségügyi programba vágott a világ egyik leggazdagabb országa. Majdnem a népesség fele kövér vagy túlsúlyos Dubajban, ezért úgy döntöttek, hogy a hangzatos szlogenek helyett pénzzel, pontosabban arannyal motiválják fogyókúrára a lakosságot. Csak…..
Valóságos maffia épült ki annak érdekében, hogy a német húsipar versenyképessége megőrizhesse vezető helyét Európában. A húsipari munkások kelet-európaiak, akiket módszeresen és szervezetten zsákmányolnak ki különböző közvetítők és munkaszervezők. Szakszervezeti…..
Magyarországon is keresi franchise-partnereit, a Double Coffee kávézó-étterem hálózat. A lett eredetű éttermek egyik legfőbb megkülönböztető jegye, hogy más általános kávézókkal ellentétben, több mint 50-féle kávékészítési eljárást fejlesztettek ki írja…..
Jelentős, de nem teljes győzelmet arattak a melegjogok pártolói az Egyesült Államokban, amelynek legfelsőbb bírósága két kérdésben is a javukra döntött. Szerdán kihirdetett ítéletében a bíróság kimondta, hogy alkotmányellenesek a házasság védelméről szóló…..
Nagy sebességgel terjed az Egyesült Államokban egy, az ismertektől eltérő online társkereső szolgáltatás, melynek magyar az egyik alapítója. Az Alexa Balázs által indított Datemyschool.com fejlesztésébe eddig 3 millió dollárt fektettek be. A két év alatt 460 ezer felhasználót…..
Bár az Európai Bizottság direktívája valóban gyógyszerszabályozás alá vonná a 4mg/ml nikotintartalom feletti koncentrációjú e-cigi-töltőfolyadékokat, a nikotintartalmú e-cigaretták hazai forgalmazásának magyarországi "üldözése" ezzel egyáltalán nincs összhangban - mondja…..
Eddig harminchét fa pusztult el a Margitszigeten a dunai árvíz miatt. A sziget növényzetében tízmilliós nagyságrendű kár keletkezett. Folyamatosan figyeli a Főkert a Margitszigeti fák állapotát - mondta a cég vezérigazgatója, Szabó József. Az elmúlt hét kánikulai forrósága…..
Akár az 500 ezer dolláros (114,4 millió forint) leütési árat is elérheti egy 1976-os Apple I számítógép a New York-i Christie's aukciósház online meghirdetett árverésén. Az elektro- és komputertechnika-történeti különlegesség a legelsőként megépített Apple számítógépek…..
Freebirds Meghalt James Gandolfini 2013.06.20 04:27:51
51 éves korában, szívroham következtében elhunyt James Gandolfini. http://www.tmz.com/2013/06/19/james-gandolfini-dead-dies-italy/ ..
A Nestle igazgatósága megkönnyebbülten sóhajtott, miközben a világ Monsantora koncentrált. A globális tiltakozások és a helyi negatív kampányok nagyon jó figyelemelterelőnek bizonyultak. Miközben tehát mindannyian Monsanto korrupt élelmiszerpolitikájára figyeltünk, a Nestlé…..
Budapest — Komolyra fordult a szoknyás vasúti jegyvizsgálók parádézása. Több vicces videó nem készül, ellenben a szakszervezet hivatalos úton kezdeményezte a MÁV vezetőségénél, hogy a mostanihoz hasonló hőhullámok alatt a ka­lauzok viselhessenek rövidnad­rágot. Hölgy…..
Kirabolták egy luxus telefonmárka boltját a Belvárosban. A támadók összekötözték, és brutálisan megverték az eladót, akit életveszélyes állapotban vittek kórházba. A rendőrség emberölés kísérlete miatt indított nyomozást. Szerdán délután történt a rablás az…..
Nem kell kétségbeesni, csak egy holttest. Frizbizz, lubickolj tovább! Nyaralunk, azt majd más elintézi! Egy olaszországi strandon az ég világon senkit sem zavart a 78 éves orosz nő fóliával letakart holtteste (fotók itt). A strandolók nevetgéltek, frizbiztek, fürödtek, mintha…..
Programot hirdetet az élelmiszerpazarlás visszaszorítására az amerikai mezőgazdasági minisztérium, mert az Egyesült Államokban a megtermelt élelmiszer 40 százaléka pocsékba megy. A tárca szerint személyenként napi 1400 kalória és évi 400 dollár vész kárba, ami egyúttal azt…..
Freebirds Fogd a bort és fuss 2013.06.12 06:51:37
Mintegy harmincmillió forintnak megfelelő értékben loptak bort Franciaország egyik ismert borászatából: összesen 380 kis üveg Chateau d’Yquemet tulajdonítottak el. A hírt a Bordeaux-hoz közeli Sauternes nyomozói közölték hétfő este. A tettesek nemcsak a borok…..