Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gehekko

1 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internet tele van receptekkel, mégsem lehet igazán jó kenyérrecepteket találni. Vagy mindenki fehér kenyeret készít, vagy telerakja egzotikusnak gondolt hozzávalókkal, mert azt hiszi egészségesnek. De mi van akkor, ha valaki csak egy egészséges, mindenhol hozzáférhető alapanyagokból elkészített…..
A Google jó barátunk, de lehet nála még szebbet is, jobbat is találni. Ugyanis vannak olyan internetes keresők, amelyeket éppúgy használhatjuk, mint a Google-t és társait, ráadásként minden egyes keresésünkkel egy nemes ügyet támogathatunk. Hogy miről van szó? Az Ecosia.org…..
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
:DDDDDDDDDDDDDD Ezen most miért röhögök? Na tünés haza!..
Karácsonyig minden este színáradatban úszott a budapesti Szent István-bazilika a Panasonic-nak köszönhetően, és a cég számlájára írható az is, hogy mostantól 80 évig ugyanolyan fényesen csillognak majd a fő hajó belső mozaikjai. Persze azt se felejtsük el, hogy az előkerült…..
A magyar ápolónő, aki japán démonnak képzeli magát. Ebből az alapötletből indul ki Ujj-Mészáros Károly első egész estés filmjének története, a főszerepben Balsai Mónikával (mellékszerepben pedig Molnár Piroskával és Szabó Győzővel). Ez pedig itt az első igazi…..
Subba Ellevés 2014.04.23 20:31:09
Baszik ez a világra. ..
Gehekko 2014.04.24 21:46:00
Rendszeresen átmennek a piroson, járdáznak, és szembemennek a kijelölt forgalmi iránnyal a brit biciklisek. Yorkban egy szabálytisztelő sporttárs meg is elégelte, hogy egyedül kell álldogálnia a lámpás kereszteződésekben, és videó-összeállítást készített a fejkamerás…..
Gehekko 2014.04.17 12:13:36
A sertésoldalas (pork ribs) a barbecue legismertebb, legnépszerűbb étele. Kultusza semmi máshoz nem fogható, a BBQ-technikán belül is végtelen számú fűszerezési és elkészítési megoldása létezik. A sertésoldalas ideális adottságokkal rendelkezik a barbecue-hoz. Csontján sül,…..
Különösen gyorsan haláloztak el naiv ügyfél a Metroban leértékeve vásárolt Osram halogén izzói. A két hónapos tartósteszt alatt kiderült, hogy egyes példányok robbanhatnak is: Két hónapja vásároltam 10 db Osram villanykörtét a Metroban, le volt értékelve, tényleg nagyon…..
Hármam, ugyanarról, háromféleképpen. A True Detective fináléja megosztotta a sorozatfüggőket, legalább annyira, mint a Lost utolsó része, vagy a Maffiózók befejező 8 másodperce tette. Perszehogy az Indexen belül is kialakultak a frakciók. Triplakritika. Ezek a kérdések maradtak…..
Amikor még egyesületben futottam, mindenkinek volt szellőző öltözöszekrénye. Hétfőn reggel vittük a frissen mosott szerelést és az edzés után mindenki betette a cuccait a saját szekrényébe. Minden megszáradt a másnapi edzésig. Ez így ment péntekig, amikor szüleink nagy…..
Kifogásokat mindig lehet találni, hogy valaki épp miért nem akar valamit megcsinálni. Nem kivétel ez alól az ehető ajándék sem. Nekem van egy listám a leggyakrabban hallott ellenérvekről. Ha te is „anti-kreatív ajándék” vagy, keresd meg a kedvencedet, karikázd be és küldd el szerkesztőségünkbe, hagy…..
Én úgy tudom elképzelni, hogy ment a fedlapszállító teherautó, de eléugrott egy kiscica, és a sofőr hirtelen fékezett, így egy csomó fedlap lerepült. Sajnos közvetlenül mögötte ment egy úthenger, amit egy vaksi ürge vezetett (talán az, aki útburkolati jeleket festett a…..
Belsőség Pofonegyszerű megoldás 2013.11.02 06:52:26
Járós autóm, a negyven éves állólámpás nem szerepel sokat a Belsőség hasábjain. Nem véletlenül, hiszen teszi, amire készült, működik. Elviszi a családot Balatonra, az Őrségbe, megy Belsőség-találkozóra, viszi és hozza a cuccokat Egerből, hetente kétszer elszállítja a…..
Gratulálunk a győzteseknek, őket a Mai Manósok már értesítették emailben. A sikert kommentben is feljegyezték a kép alá, így a jövőben ide tévedő böngészők is tudják, milyen sikert értek el ezek a képek. A fotókat láthattátok már a Mai Manósok blogján is, ebben a…..
Vasárnap halászok Rizhaoban, Shandong tartományban, kifogtak egy brutális 10 méteres cetcápát. Rengeteg képet tettek fel az Internetre barátságos emlékeztetőül, hogy az óceán bizony félelmetes hely, tele van mindenféle szörnyekkel. Az óriás hal súlya mintegy 10.000 kilogramm…..
Én eléggé csalódott vagyok. Semmi kiugóran rémes, egyszerűen a Dextertől többet vártam volna, főleg az utolsó évadban. Azért hátha jobb lesz. A fő probléma, hogy egyelőre nem látszik, miről is szól majd ez az évad. Mindig azt gondoltam, az íróknak, esetleg Michael C.…..
Erőss Zsolt helyett ezentúl Kovács István Kokó vezeti az Ozone GPS című műsort, az OzoneNetwork tévénél, ami egy naponta jelentkező ökológiai magazin. Azért esett a választás éppen őrá, mert ő is egy széles körben ismert sportember, akinek van műsorvezető tapasztalata,…..
Gehekko 2013.06.07 12:42:35
Nekem négy dolog baromi furcsa.

1. Sehol nem esik szó arról, hogy az expedíciónak volt még egy tagja, Jaroslav Dutka, szlovák hegymászó, aki konkrétan a magyarokkal volt egy csapatban.

2. A 4bakancs.com oldalukona kronológiában ez szerepel:

Május 18-án Erőss és Kiss, most már a többiek által taposott nyomon, reggel elindultak a C3-ba, Dutka a koreaiakkal felért a C2-be (de torokgyulladása miatt a továbbjutása kérdéses)

A vége a lényeg: Dutka torokgyulladásos

DE
Amikor hazaértek a reptérre, a riportban az hangzik el "Senkinek nem volt torokgyulladása..."
www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/209845
1 perc 6 másodpercnél.

AKKOR MI IS VAN????

3. A hivatalos sajtótájékoztatón komolyan egy blikk vagy valami hasonló újságból kitépett fotó az egyetlen, amit Kiss Péterről ki tudtak tenni, amíg Erőss Zsoltról tabló van?
images.postr.hu/uploads/blogs/13464/132686/post_132686_20130606151838.jpg

NECCES!

4. A kutatásnál, valamint az elvileg megtalált holtest lehozataláról szóló cikkekben az ügyre jellemző ellentmondások szerepeltek mindenhol:

Origó cikk, de ez van szóról szóra mindenhol:
www.origo.hu/itthon/20130531-valoszinuleg-kiss-peter-holttestet-azonositottak-a-serpak-fotoin.html

"A holttesteket nem lehet lehozni, a monszun már megérkezett, bizonyára már mindent be is temetett a hó" - mondta a szóvivő.

Ugyanakkor

"A mentőcsoport beszámolója szerint a hó olvadása nagyon megnehezíti a hegymászást a térségben."

Szóval akkor esik, vagy olvad????