Regisztráció Blogot indítok
Adatok
utazo_75

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Leo Setä - Flickr Legalábbis a TimeOut New York posztja szerint, ha a Big Apple-ben valaki ilyesmit mondana, akkor tuti, hogy nem odavalósi. A teljes gyűjtemény egy töredékét kimazsoláztam, nem az eredeti sorrendben: 1. Ahhoz a pasashoz  – itt a metrószerelvényben, aki…..
Nem photoshop, nem összevágás, Mexikóban ilyen éles a határvonal, ilyen a szegénység a gazdagság mellett. A kampányról, amihez a képek készültek, a Petapixelen és az Adeeveen olvashattok bővebben. [via: gizmodo]..
Áprilisban indul a budapesti közbringa hálózat, Buppáék telepítik az első dokkolókat a belvárosban. ..
Ezt a két képet tegnap lőttem egy mozgó busz esőáztatta párás ablaküvegén keresztül a midnentvivő butuska telefonommal, mellyel legendásan pocsék fotókat szoktam készíteni amúgy is. Mivel nagyjából semmi nem látszik, elárulom inkább, mi van rajtuk: bontják a Sugár előtti…..
Naked Bogdana 2014.01.14 06:35:25
..
Közlekedés, öltözködés, KRESZ, biztonság? 2013 májusában frissítettük a Kerékpárosklub Kisokosát, amiben minderre választ kapsz. A Kisokost tapasztalt városi bringások és túrázók állították össze, hogy Te már felkészülten gurulhass az utakon. Töltsd le, vagy olvasd…..
utazo_75 2013.06.11 08:40:07
Pozsony csúnya város, hallom sok esetben szlovák cimboráimtól is, de nem értek egyet a sommás megállapítással. Íme a város, ahogy még soha nem láttad. (Leadkép: a hír címlapot érdemelt a legolvasottabb szlovák internetes felületen is!) Képzeljük el, hogy egy első éves…..