Regisztráció Blogot indítok
Adatok
more and more (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Az elmúlt hetekben nagyon sokat gondolkoztam JT közösségén melynek immáron 20 éve vagyok a tagja. Sokat gondolkoztam azon, hogy végül is mi az ami ebben a közösségben tart engem. Barátok? Érdekes ez idő alatt olyan őszinte és igaz barátra nem leltem itt aki tényleg…..
more and more (törölt) 2013.04.23 07:11:40
@ORION:

Szia

Bocsánat, de más van a mérgem mögött. Mindjárt meglátod...
more and more (törölt) 2013.04.23 07:22:18
Ti tényleg azt hiszitek, hogy azért vagyok durva, mert utállak titeket? Én nem rosszat akarok nektek, hanem pont az ellenkezőjét, azt akarom, hogy éljetek!!!
Jelenleg a jelen állapototokban ennyi jár nektek a keresztényi szeretetből (a Társulat szerint ennyi sem!).

Fogságban vagytok. Sátán akaratát teljesítitek be. Veletek kezdődött el a vég.
Olyan frontot nyitottatok ami, ha kiszélesedik, eldurvul, azt már Isten nem hagyhatja annyiban...

Én is rossz vagyok. A rossz emberekkel szemben. Elárulom, ha engem egy magtokfajta csőcseléktámadás érne, jelen állapotomban nem hagynám magam. Egy fém baseballütővel minimum egy tucat embert magammal vinnék a halálba. Csúnyán.
DE bízom benne, hogy Isten a szent szellemével meg fog fékezni, le fogja fogni a kezem, bénává tesz, hogy ne tehessek rosszat.
Más reményünk egyikünknek sincs…

Értsétek már meg, hogy a jelen is a jövőről szól!!! Ha most ilyen vagy, az ezer év végén is ilyen leszel. (Ha nem értenéd: Az én elgondolásom szerint, aminek a lényege, hogy Isten jó, és könyörülő, valamint, hogy a halállal egy TÖKÉLETLEN ember megfizeti a bűn zsoldját, és ebben az Armageddonkor meghaltak is beletartoznak, mindenki kap esélyt, és Ádámhoz és Évához hasonlóan tökéletes emberként bizonyíthatja, elfogadja-e Isten szuverenitását.
És miért jutottam erre? Mert elkezdtem nézni a kisgyerekeket… Annyira aranyosak, ártatlanok, magatehetetlenek, kiszolgáltatottak, mindenből játékot csinálnak, és nevetnek, meg mutogatnak bele a világba, és lógnak ki a babakocsiból, és előttük az élet, és idővel annyi mindenről le kell mondaniuk, megalkudniuk, szembesülniük a rosszal, és végül meg kell keményedniük, ha egyáltalán életben akarnak maradni…
Isten emlékszik ránk, hogy milyenek voltunk ártatlan kisgyerekként, és úgy vélem, hogy emiatt – ha másért nem is - mindenkinek meg fog bocsátani, és mindenkinek adni fog még egy esélyt.)
DE, ha ami most nem teccik neked valami, az az ezer év végén sem fog, és akkor is Sátán oldalára álltok majd.
Hogy értsd, akkor is lesz 'vezetőtestület', akkor is alázatosnak kell lenned, akkor sem követhetsz el bűnt, hogy kielégítsd a vágyaidat... akkor is lesz botláskő, amin át kell lépned.

Ez a max. amit tehettem értetek.
DE ha nem változtok, egyre emlékezzetek: Amikor közeledik felétek egy angyal egy bazi nagy lángpallossal, volt valaki, aki elmondta, aki figyelmeztetett, aki vissza akarta rángatni a helyes útra benneteket.
Mostantól magatokra maradtatok, mert szerintem senki nem fog annyi időt és energiát rátok pazarolni, mint én (remélem tévedek).

Jókat írtam. A Biblia alapján. Az első körben is (ha esetleg emlékszik még valaki).
A kiakadásaim? Ez van. Én ilyen vagyok. DE úgy vélem amikor nagyon rossz vagyok, akkor is jobb vagyok annál, mint aki Sátánt szolgálja.
Amit tettem értetek tettem és nem ellenetek...
Értetek haragszom és nem ellenetek. Viszont Sátánra és a démonaira, akik be tudtak csapni, félre tudtak vezetni titeket, őrájuk piszkosul haragszom!
Lángpallós van, és lángbaseball ütő?
Kérek egyet!

Csőváz