Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eddybubci

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg nem politikai megközelítésből mondom (és előre is elnézést attól aki esetleg politikai felhangokat vél majd ebből kiolvasni) de a vakcina regisztrációt ellenőrző oldal miatt komoly kételyek merültek fel bennem azzal kapcsolatban, hogy elérünk-e valaha olyan digitalizációs állapotba, aminél…..
  Mindenki sír, hogy nehéz jó munkaerőt, képzett és lojális munkaerőt felvenni. A jók már elmentek, és külföldön keresik degeszre magukat, a középkategória most készül elhagyni az országot – lassan csak az alja marad, azzal meg mire megyünk? Hát igen, nehéz dolog jó munkaerőt felvenni. De így…..
“Komoly biztonsági incidens egy magyar kormányzati informatikai rendszerben” – azaz 2018.01.14.-én publikálódott egy jóféle hazai breach – legalábbis így adta le a hírt az ITCafe - https://itcafe.hu/hir/hack_magyar_kormanyzat.html). A PasteBin megosztóra került fel egy lista, amelyben magyar…..
Eddybubci 2018.01.16 13:58:35
@Dinkainka: én nyilván azzal kezdtem :)

1. Vszeg nem törtek föl magyar kormányzati szerveket, mint ahogy a cikk címe fogalmaz.

inkább

2. Vhol ( pl a pastebinen, én ma 9:22-kor a Tamás által közzétett listák egyes elemeire rákeresve már nem találtam releváns eredményt ) közzétettek egy listát, amelyben vannak olyan e-mail címek is, amelyek akár kormányzatban dolgozó emberek címei is lehetnek. ( hogyaszongya : manóka25-,kovacs.istvan@mmu.gov.hu )

3. Arról beszélek, hogy a tényleges kormányzati érintettséget jó lenne látni, a megadott szervezetek a) egy része nem létezik b) ha létezik, nincs ilyen email cím c) van ilyen email cím - amit bármelyik kormányzati honlapon megtalálsz - csak a hozzá tartozó psw fals.

( amúgy hallja-e kend Nagy Indián :) ha megtalálta, nosza rajta ossza meg :)

4. Amúgy Tamás cikke pont ezeket a "talán"-okat, "lehet"-eket járja körbe.

Üdvözlettel:
Olyan, hogy magyar sorozatgyártás, tulajdonképpen nem létezik. A köztévé próbálkozik, pontosabban a Kálomista művek, de sem a Munkaügyek, sem a Fapad nem az igazi, bár akadnak jobb pillanataik, a Hacktion meg egy vicc volt ugye. Volt aztán Marslakók, meg még korábban Tűzvonalban,…..
Eddybubci 2015.12.22 11:25:13
@endru: A Haction értékeléssel tökéletesen egyetértek , a 3-5(6?) évad elviselhető. Ezzel a Hacktionnal persze meg az a gond, hogy gyakorlatilag Angerre illetve a zseniális antiszocális rendőrgenyára írták, ebbe meg kb. ennyi fért bele - bár én még egy évadot el tudnék képzelni ...

A Válótársakból még jó kis heti betevő lehetne, szvsz az első 10 után még jöhet(ne) egy csomó rész, hiszen Balsai-Scherer nagyon jó, a többiek is legalább közepesek, a szituból még sok-sok vicces rész is ki tud jönni => tehát nézhető. ( csak szólok, hogy a nézettségi adatok ferdítenek, sokan nem on-line hanem pl. torrentről nézik-zük)
Céges létezésünk sok praktikája közül az egyik legfontosabb azt elérni, hogy ne készüljünk ki a stressztől. A stressz egyik legfontosabb forrása az, hogy folyton feladatokat kell megoldanunk: ráadásul minél jobbá és gyorsabbá válunk a feladatmegoldásban, annál többet fognak a…..
tipp365 Győzelem vagy Szibéria 2014.09.07 08:50:03
A Magyarország-Észak-Írország Európa-bajnoki selejtezőn a hazai győzelem 1,5-szeres szorzót jelent a bet365.com oldalon. Nincs kifogás – ahogyan Dzsudzsák Balázs említette a minap. Észak-Írország ellen tényleg nem lehet kifogás, ha véletlenül a magyar válogatott nem tudja…..
Egy önmagát tökéletesen lejárató magyar válogatott 1,4-szeres szorzóval kecsegtető, Észtország elleni győzelmét ajánlom. A „feledtetni” és a „jóvátenni” szó ma legalább akkora slágerszó a magyar labdarúgó-válogatottnál, mint jópár hónappal ezelőtt a…..
Döntetlent várok a Románia–Magyarország világbajnoki selejtezőtől, ami 3,6-szeres pénzt fialhat a bet365.com oldalon. „Tipster” szempontból tipikusan „szép lehetsz, de okos nem” helyzet a Románia–Magyarország világbajnoki selejtező előtt. Jó lenne nyerni, hiszen már…..
Paulo Sousa vélt vagy valós mágiája ide vagy oda, amondó vagyok, a Győri ETO „behúzza” a Maccabi Tel-Aviv ellen a BL-selejtező első felvonásán a 2,37-szeres szorzóval kecsegtető győzelmet. Emlékszem, 1982- őszén édesapámék még nem vittek el az akkor Rába ETO-nak hívott…..
tipp365 Gólzáporos BL-döntőt! 2013.05.23 15:30:00
Valamiért azt érzem, hogy a tavalyival ellentétben az idei BL-döntőben legalább három gól esik majd: a Borussia Dortmund és a Bayern München szezonbeli Bundesliga- és Bajnokok Ligája-termelékenysége legalábbis ezt ígéri. Nézegettem a Hyde Parkban futballozó srácokat, akik…..
Tegnap reggel Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a köztelevízióban a választási feliratkozásról beszélt, és többek között ezt mondta: „A regisztráció, azaz a feliratkozás egy új intézmény lesz a magyar választójogi eljárásban, és ami a legfontosabb, hogy jóval…..
Mostanában gyakran kínoznak képtelen lázálmok, a minap is arra ébredtem hideg verítékkel, hogy kikaptunk Máltán. Brrr, beste lidérc - jó kis napnak nézünk elébe. Kótyagos rutinnal kapcsolom be a közszolgálatot, kotyog a kávé, mikor Kisteleki elnök…..