Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jackassman

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
A Rollin' 30s Harlem Crips egy hírhedt Los Angeles-i gengszterklán, melynek a napokban letartóztatott tagjainak telefonjain és közösségi oldalain fegyverekkel pózoló gyerekekről készített képeket talált a rendőrség. Vajon eltéríthetők-e ezek a gyerekek a…..
Jackassman 2013.09.01 18:55:57
@kuki123: Ahogy említetted: szocializáció. Nincs választásuk. Nem ők döntik el, hogy oda, vagy egy kerülettel arrébb, két árnyalattal világosabb bőrű családhoz szeretnének születni.
Blogod adminfelületén a Beállítások menüben már találkozhattál a Mobilsablon menüponttal. Mától ezt a menüt Speciális sablonok néven találod meg és a mobilsablon logója és színe mellett két további beállítást is találsz. A Szevasztok! blogon megjelent posztban már írtunk…..