Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erretovább_blog

20 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Voltam már mindkettő. Az elvált anya a lelkiismeret-furdalás, az újrakezdés és a fájdalom között vergődik. Vagy a szíve szakad szét, vagy a feje, vagy az egész teste. Ez nem tud elmúlni teljesen. Kezelhető, elfogadható lesz a teher, de úgy érzem, soha nem tűnik…..
Hogyan éled meg elvált anyaként a koronavírust, mit kezdj ebben a felfokozott helyzetben az eltérő nevelési elvekkel, és egyáltalán, mi van most, hogy semmi nincs, ami eddig volt?! Egy helyzet, amiben muszáj okosnak lenned, már megint. Koronavírus van, ezt tudjuk, mást szinte most nem is tudunk…..
Rengeteg ötlet érkezett a Babámnak Facebook oldalán meghirdetett játékra, amiben nyúlnak kerestünk nevet.  Az alábbi listában találod a javaslatokat- amelyik tetszik, arra szavazz, a név előtti kis körre kattintva :) A legtöbb szavazatot kapó név lesz a befutó, aki pedig…..
Nem hagy nyugodni a dolog, ezért újra írok annak kapcsán, hogy a közelmúltban több kisgyerek is meghalt, amikor autóban felejtették őket a kánikulában. Egy előző bejegyzés arról szólt, hogyan védhetjük a babánkat, amikor autóval utazunk. Ez a mostani pedig arról, hogy…..
Babámnak Itt nem lehet hibázni! 2015.07.24 14:26:25
Egy ötéves kislány Svájcban, egy kétéves kislány Szlovákiában halt meg a napokban. Szüleik a tűző napon, a családi autóban hagyták őket. Az Egyesült Államokban tíznaponta hal meg egy gyermek azért, mert a forró autóban hagyták. Ehhez már elég lehet negyedóra is. A gyerekek…..
Biztos Neked is van mindenféle szobanövényed otthon. De azt tudtad, hogy ezek közül sok mérgező? A babák, gyerekek pedig imádják a növényeket piszkálni, fogdosni, és gyakran a szájukba is veszik a leveleket. Ebben az írásban összeszedtem, hogy melyik növényekre kell nagyon…..
Erretovább_blog 2015.04.27 11:10:37
Az előző rész arról szólt, hogy milyen beállítások válnak be a leginkább, ha a kicsi babádat fotózod. Ebben az írásban ahhoz adok ötleteket, hogy milyen hátterek előtt tudod őt lefotózni, hogy a legyen a főszereplő, ne a környezet. Az az igazság, hogy egy kis…..
Erretovább_blog 2015.04.25 08:22:02
@anima_trix: szuper! majd mutasd is meg, kíváncsi vagyok! ahogy Danbrown is írja, ültesd őt előrébb, és próbáld meg elterelni a figyelmét :) sok sikert!
Erretovább_blog 2015.04.25 08:23:10
@danbrown: köszi, jó ötlet!
Ha babát mész meglátogatni, garantált lesz a siker ezzel az ajándékkal. Egyrészt, pelenkából nem létezik az elég mennyiség, másrészt, nagyon mókás az egész. Szerintem annyira, de annyira jópofa ötlet, hogy meg kell mutatnom, hátha más is kedvet kap hozzá, hogy…..
A babavárás gyönyörű, csodálatos dolog. De belefér egy nagy adag móka is. A következő képek szereplői is pont így gondolják. (A képek a Pinterestről származnak.) Amikor már letelt a 40. hét. Sőt. A 41. is. Ha kapható rá, apa se maradjon ki!   Ha ismerős a helyzet,…..
Ha rákeresel a neten, rengeteg ötletet találsz arra, milyen fotókat készíts, vagy készíttess, amikor babát vársz. Most arra mutatok pár ötletet, hogy milyen képeket készíts a pároddal, egyedül, vagy a tesóval. (A képek forrásai a képre kattintva érhetőek el!) Kezdjük azzal,…..
Amíg nem volt meg a kislányom, nem is gondoltam, hogy milyen apró dolgoknak, mennyire nagyon fogok örülni. Akinek van gyereke, az tudja, milyen nagy dolog, amikor reggel csak 10 perccel tovább alszik, vagy amikor otthon felejtetted a pelenkázó cuccot, és nagy a baj, de találsz egy kóbor…..
Szoktál énekelni a Babádnak? Akkor biztos volt már olyan, hogy hirtelen nem jutott eszedbe semmi, és százszor elénekelted a Boci-boci tarkát. :) Abban szeretnék most segíteni, hogy amikor énekelni szeretnél, eszedbe jusson egynél több dal szövege is. Én gyakran énekelek Micinek, de…..
Az előző bejegyzés arról szólt, hogy milyen beállítások válnak be a leginkább, ha a kicsi babádat fotózod. Ebben az írásban ahhoz adok ötleteket, hogy milyen hátterek előtt tudod őt lefotózni, hogy a legyen a főszereplő, ne a környezet. Az az igazság, hogy egy kis…..
Elegáns, vidám, vagy inkább romantikus esküvőt szeretnél? Az idei trendek között biztosan megtalálod a Neked leginkább tetszőt! Lássuk a kínálatot! - Vidám   Merész színegyveleg, naranccsal és fuksziával - a kellemes és vidám összhatásért. - Természetesen…..
A következő párok valószínűleg nem sejtették, hogy mi lesz a fényképezkedés vége. Hát, ez lett: A kedvencek az esküvőn- kedves ötlet, de nem mindig jön be: A Photoshop őrületnek is meglesz az eredménye: És a hullámoknak is: Hogy mennyire fontos a jó…..
Hogy a menyasszony milyen csokrot választ magának, azt természetesen elsősorban az ő ízlése határozza meg. Ahhoz, hogy a választás tökéletes legyen, érdemes azért a ruhához, és az egész esküvő hangulatához illő csokrot elképzelni. Hogy ezek milyenek lehetnek? Íme, a…..
A hagyomány szerint a vőlegény nem láthatja a menyasszonyát a szertartás előtt az esküvői ruhájában- de amikor eljön az első pillantás, az bizony ilyen: ..
Mint azt egy előző bejegyzésben olvashattátok, az idei esküvőket a trend szerint a zöld és a kék harsányabb, vagy éppen pasztell árnyalatai határozzák meg. a két legfontosabb kártya a vőlegénynél Pipacs, citrom, és smaragd A dekoráció színeit szintén az erőteljesebb…..
Ami az idei esküvői trendeket illeti, elmondható, hogy színek terén bármit el lehet képzelni. A pasztellszínek, és a rikító, harsány árnyalatok is meghatározóak lesznek ebben a szezonban. 2013-ban egy kicsit közelebb kerülhetünk a természethez. Az amerikai Pantone cég…..
  A Tündérmák Dekor egy kezdő vállalkozás, ennek minden előnyével és hátrányával.   Hátrány, hogy nem sorakoztathat fel számos referenciát, nem beszélhet arról, hogy tíz évvel ezelőtt milyen trendek határozták meg az esküvői piacot. És az előnyök talán…..
Nagyon- nagyon nagy öröm nekem, hogy elmondhatom nektek, elindult az esküvő- és rendezvénydekorációs vállalkozásom. Virágok, fények, hangulatok- ez a Tündérmák! Ha ötletes, személyes, egyedi esküvői dekorációra vágysz, megtaláltuk egymást! ..