Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BBazsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight Legenda lett 2010.05.28 23:54:00
Nekem valamiért az elmúlt hetekben folyamatosan Will Smith jut az eszembe Bajnai Gordonról.Több ponton is erősen sántít persze a hasonlat - ha jól belegondolok, tulajdonképpen valószínűleg az életkorukon kívül az égvilágon semmiben sem hasonlít egymásra az amerikai színész és a…..
BBazsi 2010.06.07 20:53:18
@Pannóca: Na, így már más :) Nem értünk egyet, maximum abban, hogy nem egy lánglelkű, karizmatikus népvezér, de így mindjárt jobban hangzott az érvelésed. A megszólításomért bocs. (Sajnos ugrok a témára, mert személyesen ismerem, és -noha most nem ez került szóba- a libás támadásokért legszívesebben ökölre mennék néha.)
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
BBazsi 2010.05.13 03:18:06
@kaffogó hebrencs: jó, na persze, de én ezt EU-szinten értettem, a többi országtól nyilván megvédene a vám. Az árucikkeket és szolgáltatásokat terhelő adók konkrét értékét lehetne a tényleges létszükséglet kontra luxus függvényében eltérő módon belőni, konszenzussal. A lényeg a luxus proporcionális adóztatásán lenne, hogy aki ténylegesen élvezi, az fizessen többet. Azt ÁFÁ-t ugye erre találták ki, csak a sávok kiszélesítését hiányoltam, így laikusként. És lehet, hogy komcsi tempó, de ez talán visszatartaná az adósságspirálba kerüléstől azokat, akiknek nem telik szobaszökőkútra, illetve nem azokat büntetnénk, akiknek csak kenyérre telik.
Józsefnek 2x2 óra alatt sem sikerült nullás igazolást kapnia az APEH egy zugfiókjában, ahol hatan voltak előtte, mert az alkalmazottak elszabotálták az ügyintézést. Őt például 2x hajtották el új céges meghatalmazásért teljesen kamu ürüggyel, csak hogy ne kelljen (mintegy 2…..
Abby és Luka otthon, pakolásznak, nászútra készülnek. Abbynek ma még be kell mennie dolgozni, de aztán irány Hawaii. Luka egy vörös gyöngyös bikinit vett Abbynek, aminek örömére egymásba is gabalyodnak gyorsan. Morris és Hope a Ritz lakosztályában, Hope a kádban héderel,…..
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..