Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atanos

0 bejegyzést írt és 534 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja a hazai Youtube elsőszámú primadonnája, Dancsó Péter lett az egyik leggyűlöltebb videós, mivel váratlanul, a semmiből, egy nindzsa észrevétlenségének beillő hirtelenséggel egyik videójával kigúnyolt egy államigazgatási ambíciókat dédelgető 14 éves gyereket. És ez rém érdekes-, de…..
A tavalyi indokolt bojkott után idén ismét szeretném veletek együtt nézni az idei Oscar gálát, amely valahogy így fog majd kinézni. Amióta élőblogolom ezeket a közvetítéseket, szerintem soha nem voltak még ilyen jól összeállítva a jelöltek. Nyilván van egy pár jelölt, akit hiányolok és van amit én…..
Ebben a videóban egy újabb áldokumentum horror kerül terítékre, ami ugyan jól indul, de a második felére teljes kudarcba fullad. ..
Atanos 2018.09.17 20:26:21
@Millennium környékén: Az nagyon jó lenne. :) @BlackSheep89: Akkor ne reméljem, hogy a többi hiányzó rész is megvan nektek?

S07E22 - Minizsenik 2 Part2
S08E18 - Szarember
S09E14 - Magma - Fellázad a Föld
S09E21 - Aura Part1
S09E23 - Aura Part2
Eljött ez a nap is: 10 éves lett a Baaad Movies! Természetesen egy ekkora eseményt nem egyetlen videóval fogunk megünnepelni, úgyhogy a következő, kb 3 hétben összesen 7 Baaad Movies-részt láthattok majd, amelyekben sorra vesszük a verekedős játékok eddig készült élőszereplős adaptációit. Kezdve a…..
Csak hogy érezzétek, mennyire nem tétlenkedtünk az ünnepek alatt, Sortertől és tőlem is láthattok egy Retro Gamer-bemutatót, és persze a káosznak is el kell szabadulnia még Szilveszter előtt! A január főleg a lezárásokról fog szólni. Először is megejtjük a Filmelemző Oscar értékelését (amivel…..
Hamarosan kikerülnek a 7. Filmelemző Oscar első nevezői is! Valamiért hibás fájl-nak írja az inda, de ha a jobb-alsó sarokban átállítjátok 720p-re, akkor elvileg jó lesz!  ..
Muszáj volt egy kis szünetet tartanom a B-C-D-kategóriás sci-fi akciófilmek után egy méltán elfeledett, vérgáz vígjátékkal. De nem kell aggódni, a következőkben folytatódni fog a csillagközi sztorik inváziója!..
Ha van a Bud Spencer/Terence Hill-életműnek nosztalgiafaktorban méltó ellenfele a magyar néplélekben, az a Rendőrakadémia a maga hét filmjével. Bugyuta, alpári, iszonyú gagyi filmek voltak ezek, de csak összekapartak vagy 240 millió dollárt az amerikai piacon (a hetedik rész, a Mission to Moscow…..
Nem szívesen megyünk bele az ilyesmibe, de ez ez azért elég sokat elmond arról, mennyire vállalhatatlan mélységekbe süllyedt a Tények és mindenki, aki az arcát adja ahhoz, ami ott folyik: Tatár Csilla, Gönczi Gábor exfelesége, maga is egykori TV2-s (jelenleg az akol másik felében, az MTVA-felirat…..
Atanos 2017.05.06 19:25:34
@feher.b: Az a baj, hogy azok akik a NER-ben vannak azok között ott vannak azok is akik letagadják az MSZMP-s múltjukat.
A TV2 bűnlajstroma meglehetősen hosszú. Beszóltak már mindenkinek, baszogatják, aki a gazdira csúnyán néz, de most tényleg elmentek a falig. Mert aki ebben az országban Bud Spencerrel baszakszik, az megnézheti magát, kérem szépen, ha van olyan legenda, akibe NEM rúgunk bele sehogy, az ő. A tavaly…..
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
Atanos 2017.04.27 21:55:36
@kispufi: Demcsák mikor volt kormányszóvivő? Lemaradtam valamiről? :)