Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karolina Kis

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt az őrjítő hőséget csak egy vízpart mellett lehet elviselni! Remélem, hogy Ti ott vagytok és már csak ez a vízi játék hiányzik a partról...A gyerekek és a felnőttek is szeretnek pancsolni, ezért egy hatalmas hűsítő csobbanás után, jöhet a szórakozás! A Splash Blastres…..
Karolina Kis 2013.06.24 07:30:56
 A Maybelline New York nyári smink kollekciójában több új, igazán izgalmas terméket kínál. A dúsító szempilla spiráljukat - Volum’Express  - már évek óta használom és hiába is próbálkoztam más márkákkal, mindig visszatértem hozzá, nekem bevállt!:) Larion Oscar…..
Úgy gondolom, hogy a HAPPY BOX –ot senkinek nem kell bemutatnom, hiszen akár ajándékokról, akár plüss figurákról vagy kerámia poharakról  beszélünk, ők biztosan benne vannak az első gondolataink között! Szülinapi zsúrok, névnapi köszöntések, különleges alkalmak mindig…..
Vonz a víz alatti ismeretlen világa? Megismernéd a cápákat és a piranjákat? Felfedeznéd a trópusi erdőt és az aligátorokat? Csodálnál színpompás madarakat, ugráló selyemmajmokat? Meglesnél kaméleonokat, teknősöket, pókokat, skorpiókat? Imádod a kalandokkal teli…..