Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jaradi

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csoportkörben nyújtott gyalázatos teljesítmény nyomán a Juventus már ősszel elbúcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, azonban mivel a harmadik helyen zárta csoportját, az egyenes kieséses szakaszra már csatlakozik az Európa-liga mezőnyéhez. A bajnoki tabellán visszasorolt csapat számára komoly…..
A rettenetesre sikerült nyitányt követően hatalmasat fordult a világ, az Udinese elleni győzelemmel immár nyolc mérkőzéses győzelmi sorozatának köszönhetően a Juventus úgy várhatja a Napoli elleni rangadót, hogy egy esetleges győzelemmel a lemaradása négy pontra olvadhat a listavezetővel szemben, s…..
A szezont rendkívül gyenge formában kezdő Juventus számára nem maradt más hátra, mint hogy megnyerje utolsó két mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s reménykedjen, hogy a Maccabi Haifa pontokat tud rabolni valamelyik riválistól. Kedd este a zebramezesek a szezon során mindeddig veretlen…..
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
A Sampdoria és az AS Roma csapatai ellen elért döntetlenek és pontvesztések után a Juventus hazai pályán gyűjtött három pontot a Spezia ellen, s most lényegesen nehezebb feladat vár a zebramezesekre, hiszen szombat délután a Fiorentina otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra…..
Jaradi 2022.09.03 15:14:23
@Victory7: ámen
Esti hírek szerint a Juventus beleegyezett Denis Zakaria kölcsönadásába a Chelsea együtteséhez, a kölcsön részét képezi egy kivásárlási opció is. Az olasz átigazolási időszak korábban zárul, ám az olasz klubok ettől függetlenül értékesíthetnek és kölcsönbe küldhetnek játékosokat, a Premier League…..
Jaradi 2022.09.02 00:22:54
@Del Pybala: maradok tisztelettel Aradi János, szeretném megkérdezni Jóbarát, hogy neked mégis mi a pénisz bajod van? Sokunkak nem tetszik a játék, az üzletpoliltika, az eredményesség, de reménykedünk(örülünk ha egy mellőzött játékos valahol másutt kamatoztatja a képességeit) és örülünk az új érkezőknek van esélye előre vinni a csapatot. Belőled csak a negatívum áramlik. Szereted te egyáltalán af ootballt , szereted te egyáltalán a Juventust? Ha ezekre a kérsésekre nemtudsz, gondolkodás nélkül IGEN-t mondani tiszelettel meg kérlek, hogy menj oda ahol tudsz keserűség nélkül kommentelni,mert szörnyű állándoan a folyamatos károgásásodat olvasni. (Próbáltam visszafogott lenni, bocs és kösz adminok)
A Juventus jó teljesítménnyel, mégis csalódást keltő 1:1-es döntetlennel zárta az AS Roma elleni mérkőzést, s a hétközi fordulóban egy papíron könnyebbnek ígérkező összecsapás vár a zebramezesekre, szerda este a Spezia együttese látogat az Allianz Stadiumba. A Sky Sport Italia várakozása szerint…..
A legújabb sajtóértesülések szerint a Juventus közel került a megegyezéshez az Olypique Marseille csapatával Arkadiusz Milik ügyében. A zebramezesek szeretnék egy rutinos támad leigazolásával tovább erősíteni keretüket, azt követően, hogy Álvaro Moratát nem sikerült Torinóban tartani. Az első számú…..
A Juventus a Sassuolo ellenében aratott 3:0-ás hazai győzelemmel és magabiztos teljesítménnyel kezdte a szezont, s a bajnokság második fordulójában a Sampdoria otthonába látogat hétfő este. Massimiliano Allegri keretébe visszatérhetett Moise Kean és Adrien Rabiot, míg Federico Chiesa, Kaio Jorge,…..
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy hat évvel azt követően, hogy a Manchester United csapathoz igazolt, Paul Pogba visszatért a klubhoz, s a Paulo Dybala távozásával gazdátlanul maradt 10-es mezt viseli majd. "Otthon, édes otthon! Nagyszerűen érzem magam, az itteni légkört nem tudom…..
A címvédő Juventus továbbra is őrzi veretlenségét, s miután múlt hétvégén fontos győzelmet aratott az Atalanta vendégeként, majd az Atlético Madrid elleni hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen hazai győzelemmel biztosította első helyét, most a Sassuolo látogat az Allianz Stadiumba. Maurizio…..
Jaradi 2019.12.01 12:32:58
Jaradi 2019.12.01 12:54:29
@Alex8610: köszi
Massimiliano Allegri a Valencia elleni BL-meccset megelőző sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy csapata minden kiírásban győzedelmeskedni kíván, és hogy a srácok nem engedhetik meg maguknak, hogy elszundítsanak, mint a Manchester United elleni találkozón. „Blaise Matuidi és Giorgio Chiellini ismét…..
Következő alanyunk a Neroverdi védelemből nem más, mint Rogério Oliveira da Silva, közismertebb nevén Rogério. 2016-ban került Európába, méghozzá Olaszországba. A brazil Internacional akadémiáját hagyta ott a Sassuolo kedvéért. 1,5 millió euróért cserébe ölthette fel…..
Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve ! (tuti1x2)..
Jaradi 2014.06.11 23:07:54
@bakker.: Nagyon köszönöm!

Am ez volt: Latina-Bari X OK
Xanthi-Olympiakosz V. H OK
Banga Garg-GranitasK D OK
Cordoba-Murcia D OK
Stjarnan- KR D Folyamatban.....
Jó éjszakát!És még egyszer kösz!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
Jaradi 2014.05.18 14:30:28
Jaradi 2014.05.18 14:39:40
Jaradi 2014.05.18 14:42:28
@Kisebb csapat rúg gólt és meglepik.: csak azért írkáltam,ha valaki izgult az X-ért és nem követte livescoreon
A sikeres Európa Liga negyeddöntőt követően, a Juventus 22 fős kerettel készülődik az Udinese elleni bajnoki találkozóra, amelyen a zebracsíkos csapat számára fel van adva a lecke, hiszen az egész szezon során elszánt üldözőnek bizonyuló AS Roma, az Atalanta fölött aratott…..
Antonio Conte 23 fős keretet hirdetett az AC Milan elleni hazai bajnoki rangadóra. Giorgio Chiellini és Nicklas Bendtner sérülést követően csatlakozik a mérkőzésre készülő kerethez, s várhatóan mindketten a kispadon kezdenek majd. A két csapat novemberi összecsapásán az AC Milan…..