Regisztráció Blogot indítok
Adatok
érték.blog

15 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
érték.blog Az eszmés Batsányi 2013.05.09 18:51:01
 ..
érték.blog A debreceniek háza 2013.05.08 16:53:11
..
Nekem május elseje most már mindig retroünnep marad, így aztán összeszedtem pár jó vendéglátós képet a nagyszerű Fortepan.hu oldalról. (ja és szuper jól sikerült a tegnapi Pierre Hermé interjú!) Vörös Csillag étterem, Dombóvár: Amikor még nem McDonald's volt,…..
______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ Juhász és parasztasszony - 1892 - olaj,…..
József Attila "Születésnapomra" című költeménye olyan remeklés, ahol a könnyed rímek csengése-bongása éles ellentétben van a sötét tartalommal, a költő sok kudarcával, létbizonytalanságával: ez adja a vers különös feszültségét. De hát ezt mindenki tudja! Hiszen a vers -…..
érték.blog 2013.05.05 19:30:27
@kettőbé: Az érték.blog sokkal többet jelent, mint egyszerű reklámozás.
______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ érték.blog..
______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ érték.blog..
Május 4-én, szombaton, azaz holnap, délután 2-től este 9-ig offline könyvmegosztó Könyvcserét szervez a Belvárosban a Werk Akadémia és a Közhely. Seregnyi cserélhető könyv, számos dedikáló magyar író és egyéb programok várják az érdeklődőket a budapesti Kecskeméti…..
érték.blog 2013.05.03 22:14:13
érték.blog A magyar Horvát 2013.05.03 22:04:25
A Bazilikáig kibővített térre gigantikus méretű bevásárlóközpontot és parkot terveztek. A Deák Ferenc-Erzsébet térre szánt Deák Nagyáruház 1936-os terve Vágó József tollából. A korabeli sajtó Horthy Nagyáruházának "csúfolta" a tervet. Jobbra az Anker-ház. (Fotó: Falanszter.blog.hu)..
Puzsér Róbert Média: a népek ópiuma címmel tartott stand-up estet csütörtökön a Bazaar Klubban. Terítékre került Hajdú Péter, Friderikusz, Tvrtko és Horváth Ádám, a Szomszédok rendezője is. Kérdés, hogy mennyivel különb náluk a magyar média fenegyerekének kikiáltott kritikus, aki maga is a…..
A fenti képet tegnap lőtte Miszter Papírkutya, a MrPaperDog bloggere a Gellért-hegy oldalában. Egészen pontosan itt. Nem csak az meglepő, hogy valaki egy szentélyt rak ki a falra, mintha csak belátnánk a sziklatemplom belsejébe, de legalább ilyen fura, hogy a Gellért-hegy mennyire…..
érték.blog Tulipánok földjén 2013.05.02 15:06:02
A 195 ezer négyzetméteres föld alatti világ a magyar repülőgépgyártás egyik titkos fellegvára volt. A pincerendszer egyik részlete (Fotó: Falanszter.blog.hu)..
Az első magyar paralimpiai és világbajnokunk, a kétszeres Európa-bajnoki ezüstérmes, sokszoros magyar bajnok asztaliteniszező Tauber Zoltán sohasem félt igazán. Pedig az élet elvette mindkét kézfejét. Az aranyérmét. A feleségét. A járadékát. Megjárta a Kossuth teret is '56…..
érték.blog 2013.04.29 23:26:15
A magyar Švejk 1889.08.18. 2010.02.24 07:01:00
Vasárnap van. A király születésnapja. Reggel későn fel, rendezkedés, folyosósöprés, tisztolkodás, s 8-kor nyári díszben az egész ezred s az oszt[rák]. honvédség ki a gyakorlótérre az ott szolgáltatott tábori miséhez, melyet a katonai káplán szolgált. Egész csoport…..
Kettős Mérce Kik vagyunk mi? 2013.04.08 14:11:33
Minden bánat oka:  az ország nem tudta fogalmilag meghatározni önmagát. Nem tudta meghatározni hová tart, és hogyan akar odakerülni. S nemhogy az ország, de az elit egy része sem. Mit jelent a Nyugathoz tartozni? Milyen gazdaságpolitika és milyen kultúra hoz létre jóléti…..
  „Az a tény, hogy anyanyelvem magyar, és magyarul beszélek, gondolkozom, írok, életem legnagyobb eseménye, melyhez nincs fogható. Nem külsőséges valami, mint a kabátom, még olyan sem, mint a testem. Fontosabb annál is, hogy magas vagyok-e vagy alacsony, erős-e vagy gyönge.…..
érték.blogElső bejegyzés: 2013. május elseje. Információ:https://www.facebook.com/ertek.bloghttps://twitter.com/ertekblogertek.blog@gmail.com érték.blog ..